Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- milosmlcoch
Re: Chevrolet Orlando
V květnu fleet LTZ bez navi 437 000 Kč
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163 k GAZ WHITE
- Reklama
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, mě vyšlo LTZ 1,8benzín z navi + komplet zimní kola na 395000,- Kč. Koupeno 12/2011
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
- BranislavL
ja som dal 22500 € nakomplet (NAV, AUT, povinná výbava, rezerva, prahové lišty, čierne fólie)
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Opel Meriva 1.7 CDTi
Tak to vypadá, že naši soukromou soutěž o rychlejší přírůstek do rodiny vyhraje Orlando. Už dorazilo k dealerovi, ještě nám dodělají pár věcí a v sobotu by mělo být k vyzvednutí. Modrá metalíza je nádherná, mnohem hezčí než na fotkách
Za to miminku se na svět nechce, dostalo čas do pondělí, pak už začnou konat doktoři. Asi se chce do porodnice a z porodnice vézt novým modrým kočárem
Za to miminku se na svět nechce, dostalo čas do pondělí, pak už začnou konat doktoři. Asi se chce do porodnice a z porodnice vézt novým modrým kočárem
- Přílohy
-
- Arctic blue
- P1140343.JPG (194.33 KiB) Zobrazeno 2705 x
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Tak držím palce, ať vše dobře dopadne - v porodnici i dealera
je to nádherný kousek
a miminko čeká určitě na nový kočár
a miminko čeká určitě na nový kočár
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
ahojte, kupujem orlando ... zvazoval som este zafiru nakolko moj zamestnavatel mi poskytuje zlavu pri kupe tychto automobilov cca10-15% konkretne na Orlando 12%-benzin a 13% -dizel. nakolko som sa ozenil a mame dvojicky a mame aj vatsieho psa rozhodoval som sa medzi Zafirou (ten starsi model) a Orlando. Nakoniec to vyhralo Orlando aj ked zafira ma vatsi kufor no zasa je to starsi model... a manzelke sa orlando hned pacilo kdezto zafira nie samozrejme aj mne sa orlando velmi paci uz som mal aj predvadzacku 2.0 dizel 163k a zatial som velmi spokojny a pevne rozhodnuty do toho ist. v plnej vybave LTZ m6 + metaliza + domontovanie predneho senzoru mi ponukli cenu 18800e + zimne gumy na diskoch co je v poho cena za takto vybavene a velke autiicko.
a teraz to podstatne je to moje prve nove auto a prvy dizel ... moje obavy smeruju k problamatike DPF ma s tym niekto skusenosti? pocul som nieco ze su 2 typy v jednom pripade sa do filtra vstrekuje "mocovina?" a v druhom nafta ? ak to tak je? aky typ je v orlande a ktory z nich je lepsi? po akych intervaloch v km dochadza k vypalovaniu je to nejaky pesny interval alebo podla zanesenia? na co si davat pozor ? ako zistim ze prave sa filter vypaluje? popripade dal si to niekto vymontovat? nebude problem s emisnou? .. no proste vsetko okolo DPF v orlande...
este jeden dotaz, mate niekto navigaciu? ako ste s nou spokojny oplati sa do toho investovat 800e? zatial som rozhodnuty kupit bez navi.
tot zatial vsetko, vopred dakujem za odpovede
a teraz to podstatne je to moje prve nove auto a prvy dizel ... moje obavy smeruju k problamatike DPF ma s tym niekto skusenosti? pocul som nieco ze su 2 typy v jednom pripade sa do filtra vstrekuje "mocovina?" a v druhom nafta ? ak to tak je? aky typ je v orlande a ktory z nich je lepsi? po akych intervaloch v km dochadza k vypalovaniu je to nejaky pesny interval alebo podla zanesenia? na co si davat pozor ? ako zistim ze prave sa filter vypaluje? popripade dal si to niekto vymontovat? nebude problem s emisnou? .. no proste vsetko okolo DPF v orlande...
este jeden dotaz, mate niekto navigaciu? ako ste s nou spokojny oplati sa do toho investovat 800e? zatial som rozhodnuty kupit bez navi.
Ahoj vítám tě dobře si udělal že jdeš do Orlanda .Kolem nafty ti moc neporadím já mám benzín , ale co se týče navigace tak vím že Budvyk jí má .Já mám dotaz na tebe ohledně toho domontovaného senzoru tím myslíš přední parkovací senzorJoztar píše:ahojte, kupujem orlando ... zvazoval som este zafiru nakolko moj zamestnavatel mi poskytuje zlavu pri kupe tychto automobilov cca10-15% konkretne na Orlando 12%-benzin a 13% -dizel. nakolko som sa ozenil a mame dvojicky a mame aj vatsieho psa rozhodoval som sa medzi Zafirou (ten starsi model) a Orlando. Nakoniec to vyhralo Orlando aj ked zafira ma vatsi kufor no zasa je to starsi model... a manzelke sa orlando hned pacilo kdezto zafira nie samozrejme aj mne sa orlando velmi paci uz som mal aj predvadzacku 2.0 dizel 163k a zatial som velmi spokojny a pevne rozhodnuty do toho ist. v plnej vybave LTZ m6 + metaliza + domontovanie predneho senzoru mi ponukli cenu 18800e + zimne gumy na diskoch co je v poho cena za takto vybavene a velke autiicko.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
hej predny parkovaci senzor. ze za nejakych 250e mi ho namontuju a bude aj vo farbe auta predsa len je to velke auto ma dost velky cumak a bude na tom jazdit aj manzelka tak chcem predist neprijemnostiam. este mi v predajni hovorili ze za nejakych 300e by mi vedeli domontovat dvoj stupnove vyhrievanie prednych sedaciek to tiez zvazujem ... predsa len v zime je to dobra vec.
Tak to jsem ani nevěděl že to dělají To sem doufám pák dáš fotky (prosím):?:Joztar píše:hej predny parkovaci senzor. ze za nejakych 250e mi ho namontuju a bude aj vo farbe auta predsa len je to velke auto ma dost velky cumak a bude na tom jazdit aj manzelka tak chcem predist neprijemnostiam.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
jasnee nie je problem. na predajni take ake chceme bohuzial nemaju, na centralnom sklade by nemal byt problem, chceme striebornu metalizu, no ak by prave na sklade nebolo LTZko v striebornej zoberieme aj ineu no proste sa nam auto paci asi vo vsetkych farbach ... zo skladu by to malo trvat okolo 3-4 tyzdnov ... este zvazujeme financovanie a motorizaciu (mam dost obavy z toho DPFka) a v pondelok objednavamePoky Ul píše:Tak to jsem ani nevěděl že to dělají To sem doufám pák dáš fotky (prosím):?:
Joztar vítej a ať Orlík slouží perfektní volba
už se těším na fotky
už se těším na fotky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
este jeden dotaz ... ma tu niekto orlando s 18 palcovymi diskami ? viem vyzera to efektne ale ako na tom bude komfort jazdy ? dokupit ci nie? ponukau mi ich za 250e k LTZvybave. inac uz sa neviem dockat v pondelok objednavam.
- BranislavL
ja mam diesel a NAV:
- problematike DPF som sa nikdy nevenoval, proste je to to pri dieseloch tak a neriešim to... nepredpokladam ze to budem musiet riesit... 150 tis to vydrzi... ale vykon a jazdne vlastnosti dieselu su neporovnatelne s benzinom...
- NAV: ja som spokojny, je to vec komfortu, urcite existuju aj lepsie NAV, je pravda ze 800 € je vela, mne to predajca dal za 200 €, co si myslim ze je adekvatna cena, sú tam podrobne mapy SK, CZ, HU, SLO, HR a Rakusko je prejazdova, všetky su uplne v pohode, zaroven mas aj vacsi prehladnejsi display na ovladanie a na nastavovanie...
- problematike DPF som sa nikdy nevenoval, proste je to to pri dieseloch tak a neriešim to... nepredpokladam ze to budem musiet riesit... 150 tis to vydrzi... ale vykon a jazdne vlastnosti dieselu su neporovnatelne s benzinom...
- NAV: ja som spokojny, je to vec komfortu, urcite existuju aj lepsie NAV, je pravda ze 800 € je vela, mne to predajca dal za 200 €, co si myslim ze je adekvatna cena, sú tam podrobne mapy SK, CZ, HU, SLO, HR a Rakusko je prejazdova, všetky su uplne v pohode, zaroven mas aj vacsi prehladnejsi display na ovladanie a na nastavovanie...
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Opel Meriva 1.7 CDTi
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Opel Meriva 1.7 CDTi
Re: Re: Chevrolet Orlando
18 nemam, ale jel jsem na nich na predvadecim aute. Jsou krasne, urcite drzi, ale do mesta jsou tvrde. Zalezi kde a jak jezdis. Cim vetsi kolo vetsinou znamena nizsi komfort.Joztar píše:este jeden dotaz ... ma tu niekto orlando s 18 palcovymi diskami ? viem vyzera to efektne ale ako na tom bude komfort jazdy ? dokupit ci nie? ponukau mi ich za 250e k LTZvybave. inac uz sa neviem dockat v pondelok objednavam.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther