Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Blue Lanos
No ak mas ten filter objednany u CobTun tak sa moc netes mi ho tam mame objednany uz viac ako tyzden a este sa neuracili ho za tu dobu ho poslatfireman píše:tak som sa dnes vybral do Piestan kupil stredny diel vyfuku a novy Ulter je na mieste.Za tyzden dojde Green filter a uz sa tesim co zas nebude pasovat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To máš ten samej jako já?S.v.o.b.i.k píše:Tak mi konečně dneska přišel domů podspoiler,tak Ivane,už ho mam taky...Teď počkam,až to snížim,měl sem to mít dneska,ale pružiny jdou až z Holandska a nejak se to zdrželo...Ale po snížení tam te podsp. jde...Jen ještě musim zkopat vjezd a je to...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
mam ho z Cobry dodavka trva 4 tyzdne dnes mi volali ze za tyzden ho mam domaBlue Lanos píše:No ak mas ten filter objednany u CobTun tak sa moc netes mi ho tam mame objednany uz viac ako tyzden a este sa neuracili ho za tu dobu ho poslatfireman píše:tak som sa dnes vybral do Piestan kupil stredny diel vyfuku a novy Ulter je na mieste.Za tyzden dojde Green filter a uz sa tesim co zas nebude pasovat
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se divíš,moc dobře víš,že sem ti to už řikal,ael neboj,bude to trošku jiný a stejně ho tam nestihnu dát nez se pojede do Milovic,no možná...Ivan píše:To máš ten samej jako já?S.v.o.b.i.k píše:Tak mi konečně dneska přišel domů podspoiler,tak Ivane,už ho mam taky...Teď počkam,až to snížim,měl sem to mít dneska,ale pružiny jdou až z Holandska a nejak se to zdrželo...Ale po snížení tam te podsp. jde...Jen ještě musim zkopat vjezd a je to...
Moje úpravy a opravy
Zdar lidi jo na mém autě se pořád něco děje ale nejsou to jen upravy ale vyměna častí dosti poškozených s těch našich krásných silnicích
Výměna předního nárazníku ten původní vzal zajíce asi tak ve 120km/h zadní křídlo sport podvozek tlumiče SACHS z Gsi plynové a dosti tvrdé dale pružiny -30mm a také stím souvisejíci výměna ložisek a čepů řízení ať vše drží tak jak má. Dále výměna kabelů ke svíčkám ať dosáhneme nej. síly výměna přímeho saní a td. a Jestě přijde na řadu nový výfuk a kotouče brzd a tak dalé přístě zase něco o mém voze pro dnes toho je už dost tak Zdar Tuneři a Nexiáři
Výměna předního nárazníku ten původní vzal zajíce asi tak ve 120km/h zadní křídlo sport podvozek tlumiče SACHS z Gsi plynové a dosti tvrdé dale pružiny -30mm a také stím souvisejíci výměna ložisek a čepů řízení ať vše drží tak jak má. Dále výměna kabelů ke svíčkám ať dosáhneme nej. síly výměna přímeho saní a td. a Jestě přijde na řadu nový výfuk a kotouče brzd a tak dalé přístě zase něco o mém voze pro dnes toho je už dost tak Zdar Tuneři a Nexiáři
Dnes doobeda som isiel namontovat nove zrkadla .Po rozobrati povodnych co netrvalo ani 10 minut a porovnani s novymi som zistil ze nepasuje adapter. Adaptery na Nexiu nevyrabaju takze posielaju adaptery na kadett.Uchytenie pasuje ale je hrubsi ako origos.Takze pride na rad bruska a flexa. Pocitam jedna strana tak 2 hodiny a tu prsi
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje úpravy a opravy
Už se těším, až to ukážeš v Milovicích!!!!SPEEDY píše:Zdar lidi jo na mém autě se pořád něco děje ale nejsou to jen upravy ale vyměna častí dosti poškozených s těch našich krásných silnicích
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project