Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

A tys neměl airbag?

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Radmont

Příspěvek od Radmont »

fireman píše:Mam moznost kupit 14" Alessio Imola jazdene za 7.000 sk.Su sice obute ale gumy 0 bodov.Co vy na to?Mam si dat pozor na nejake detaily ale na rozhodnutie mam jeden den
o allesio diskoch som pocul ze su dost makke...
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Ivan píše:A tys neměl airbag?
No ted uz kazdopadne nema... :lol:
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
kaso

Příspěvek od kaso »

Nemal nemam ani ho nechcem. :lol: :lol: :lol:
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

tak som sa dnes vybral do Piestan kupil stredny diel vyfuku a novy Ulter je na mieste.Za tyzden dojde Green filter a uz sa tesim co zas nebude pasovat
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

fireman píše:tak som sa dnes vybral do Piestan kupil stredny diel vyfuku a novy Ulter je na mieste.Za tyzden dojde Green filter a uz sa tesim co zas nebude pasovat
No ak mas ten filter objednany u CobTun :x tak sa moc netes mi ho tam mame objednany uz viac ako tyzden a este sa neuracili ho za tu dobu ho poslat :roll: :evil:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
kaso

Příspěvek od kaso »

Hosi ja som cakal na K&N 3 mesiace :oops: :oops: :oops:
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Tak mi konečně dneska přišel domů podspoiler,tak Ivane,už ho mam taky...Teď počkam,až to snížim,měl sem to mít dneska,ale pružiny jdou až z Holandska a nejak se to zdrželo...Ale po snížení tam te podsp. jde...Jen ještě musim zkopat vjezd a je to...
kaso

Příspěvek od kaso »

Po zime som nasiel hrdzave skrutky ktore drzali laminatove podbehy.Robil som to 3 hodiny.Teraz tam mam nity.Zajtra to strieknem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

S.v.o.b.i.k píše:Tak mi konečně dneska přišel domů podspoiler,tak Ivane,už ho mam taky...Teď počkam,až to snížim,měl sem to mít dneska,ale pružiny jdou až z Holandska a nejak se to zdrželo...Ale po snížení tam te podsp. jde...Jen ještě musim zkopat vjezd a je to...
To máš ten samej jako já? :?

Nexia² project

fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

Blue Lanos píše:
fireman píše:tak som sa dnes vybral do Piestan kupil stredny diel vyfuku a novy Ulter je na mieste.Za tyzden dojde Green filter a uz sa tesim co zas nebude pasovat
No ak mas ten filter objednany u CobTun :x tak sa moc netes mi ho tam mame objednany uz viac ako tyzden a este sa neuracili ho za tu dobu ho poslat :roll: :evil:
mam ho z Cobry dodavka trva 4 tyzdne dnes mi volali ze za tyzden ho mam doma
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Ivan píše:
S.v.o.b.i.k píše:Tak mi konečně dneska přišel domů podspoiler,tak Ivane,už ho mam taky...Teď počkam,až to snížim,měl sem to mít dneska,ale pružiny jdou až z Holandska a nejak se to zdrželo...Ale po snížení tam te podsp. jde...Jen ještě musim zkopat vjezd a je to...
To máš ten samej jako já? :?
Co se divíš,moc dobře víš,že sem ti to už řikal,ael neboj,bude to trošku jiný a stejně ho tam nestihnu dát nez se pojede do Milovic,no možná...
SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Moje úpravy a opravy

Příspěvek od SPEEDY »

Zdar lidi jo na mém autě se pořád něco děje ale nejsou to jen upravy ale vyměna častí dosti poškozených s těch našich krásných silnicích :lol:
Výměna předního nárazníku ten původní vzal zajíce asi tak ve 120km/h zadní křídlo sport podvozek tlumiče SACHS z Gsi plynové a dosti tvrdé dale pružiny -30mm a také stím souvisejíci výměna ložisek a čepů řízení ať vše drží tak jak má. Dále výměna kabelů ke svíčkám ať dosáhneme nej. síly výměna přímeho saní a td. a Jestě přijde na řadu nový výfuk a kotouče brzd a tak dalé přístě zase něco o mém voze pro dnes toho je už dost tak Zdar Tuneři a Nexiáři -i
kaso

Příspěvek od kaso »

Dnes doobeda som isiel namontovat nove zrkadla .Po rozobrati povodnych co netrvalo ani 10 minut a porovnani s novymi som zistil ze nepasuje adapter. Adaptery na Nexiu nevyrabaju takze posielaju adaptery na kadett.Uchytenie pasuje ale je hrubsi ako origos.Takze pride na rad bruska a flexa. :( :( :( :( Pocitam jedna strana tak 2 hodiny a tu prsi :twisted: :twisted:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje úpravy a opravy

Příspěvek od Ivan »

SPEEDY píše:Zdar lidi jo na mém autě se pořád něco děje ale nejsou to jen upravy ale vyměna častí dosti poškozených s těch našich krásných silnicích :lol:
Výměna předního nárazníku ten původní vzal zajíce asi tak ve 120km/h zadní křídlo sport podvozek tlumiče SACHS z Gsi plynové a dosti tvrdé dale pružiny -30mm a také stím souvisejíci výměna ložisek a čepů řízení ať vše drží tak jak má. Dále výměna kabelů ke svíčkám ať dosáhneme nej. síly výměna přímeho saní a td. a Jestě přijde na řadu nový výfuk a kotouče brzd a tak dalé přístě zase něco o mém voze pro dnes toho je už dost tak Zdar Tuneři a Nexiáři -i
Už se těším, až to ukážeš v Milovicích!!!!

Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“