RZ (SPZ) - vzhled a připevnění

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

dadif

Re: RZ (SPZ) - vzhled a připevnění

Příspěvek od dadif »

Rozhodně, minimálně něčím vzhledově akceptovatelným vypodložit a šroubovat do původních děr. Kvůli RZ nebudu v žádným případě vrtat díry do auta. Beztak už něco takovýho někdo vymyslel, např. na Alfu, kde přihřátý italský dizajnéři neměli nic jinýho na práci, než u některejch modelů vymyslet takovej "chytrej" nárazník...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Reklama

naky

Příspěvek od naky »

staci poradne odmastit a pak 3M oboustarnna lepici paska, srouby jsou pak zbytecne... -i
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
hoza

Příspěvek od hoza »

naky píše:staci poradne odmastit a pak 3M oboustarnna lepici paska, srouby jsou pak zbytecne... -i
Jedině šrouby, ještě jsem neviděl oboustranou lepící pásku co by něco trvale udržela a to jsem měl i tuhle která není nejlevnější.
Tu 3M jsem neměl pravda a možná je to jediná co drží :D ale co říká na změny teplot sůl atd ? přeci jenom je to blízko vozovky a bordel se na SPZ lepí pořád.
Přílohy
pattex-paska-super-fix.jpg
pattex-paska-super-fix.jpg (42.15 KiB) Zobrazeno 1886 x
naky

Příspěvek od naky »

3M paska samozrejme v kombinaci s puvodnimy origo srouby -i
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Interiér a exteriér“