PÍSKÁNÍ PŘI RYCHLÉ JÍZDĚ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- BranislavL
Re: PÍSKÁNÍ PŘI RYCHLÉ JÍZDĚ
mne sa to tiež prejavuje pri 130 km/h , a pride mi to ako aerodynamicky hluk zrkadiel...
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
- Reklama
asi to moc berete všetko vážne venujte sa radšej kočkám to je lepšie
Ahoj, v nemecku mi pri 210 km/h dost nahlas piskoalo neco v prostoru v okoli sterace pred ridicem, dost nahlas normalne jako pistalka
Zpomalil jsem na 190km/h a ztichlo to, ale pokazde kdyz jedu vic jak 210km/h tak to pekne nahlas piska, ani radio nezabira...
Sterace mam Bosch Aerotwin - ty by to snad delat nemeli... budu muset jezdit pomaleji
Zpomalil jsem na 190km/h a ztichlo to, ale pokazde kdyz jedu vic jak 210km/h tak to pekne nahlas piska, ani radio nezabira...
Sterace mam Bosch Aerotwin - ty by to snad delat nemeli... budu muset jezdit pomaleji
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
- milosmlcoch
Ahoj taky slyším to pískání ..zhruba ,když jedu nad 150 km/h
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163 k GAZ WHITE
Stačí, keď sa pozriete, ako sú nastavené dvere voči sebe, prípadne voči karosérii, je to katastrofa Ja mám pravé zadné dvere utopené voči bočnému oknu a ľavé predné voči ľavým zadným, tiež v tej oblasti okrasnej lišty. To si viete predstaviť ten šum...stačí 80-90 za hodinu a fššššš.....
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak já ještě nepostřehl žádný takový zvuk. Jestli to nebude tím, že mi většinou hraje rádio skoro na plno
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Ahoj tak jsem to také vyzkoušel a přesně při 160 píšťala jak blázen (naproti řidiči). Možná jsem jí zaslechl i pod 160 a to když jsem míjel protijedoucí kamión. Nezkoušel jste někdo prodejce třeba s tím už mají nějaké zkušenosti?
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
tak ja to ted zkousel az na 180 a piskani sem neslysel. mozna sem hluchej
Vyskoušej 210 jako Filip a pokud nebudeš nic slyšet,tak máš bud dobré auto , nebo jsi fakt hluchej
Carthell Prg
Jak to tak čtu, tak problémy mají jen nafťáci. Není chyba tam?
Tak mě při 160 a ani při 180 nikdy nic nepískalo. A jestli se mi ho podaří někdy rozhejbat na 210, tak ať si klidně zpívá třeba alelůja, ale bojím se, že to se jen tak nepodaří...
A asi to nebudou jen diesly, slazo, viz slunce.
A asi to nebudou jen diesly, slazo, viz slunce.
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
v zari pojedu do nemecka tak zkusim co to da snad se vratim abych to mohl popsat Na nasich silnicich je to zaprve zakazano a pak bych fakt neriskoval 200 na tech nasich polnich cestach.
Tak jak jsem psal tak jsem cinil. V patek sem jel s rodinkou do Legolandu a tak jsem to mohl konecne poradne otestovat.
Projel sem cca 600km po nemeckych dalnicich. (vetsina bez omezeni na 120km/h). Valnou cast cesty jsem jel tak 150-170km/h a zadne piskani se nekonalo.
Cestou zpet jsem si to dovolil na 4 proudovce rozjet na 210km/h (k memu uzasu se mu chtelo jet vic a vic )) Jel sem tak 5min 210km/h a zadne piskani se tez nekonalo.
Auto melo pekny sportovni zvuk a rodinka jen pozorovala jak kolem nas v pravo jina auta litaj :DD
Takze me to nepiska (Jinak jde o 1.8 LTZ, ale to mam napsane i nize )
Projel sem cca 600km po nemeckych dalnicich. (vetsina bez omezeni na 120km/h). Valnou cast cesty jsem jel tak 150-170km/h a zadne piskani se nekonalo.
Cestou zpet jsem si to dovolil na 4 proudovce rozjet na 210km/h (k memu uzasu se mu chtelo jet vic a vic )) Jel sem tak 5min 210km/h a zadne piskani se tez nekonalo.
Auto melo pekny sportovni zvuk a rodinka jen pozorovala jak kolem nas v pravo jina auta litaj :DD
Takze me to nepiska (Jinak jde o 1.8 LTZ, ale to mam napsane i nize )
Cheche, poznám ten pocit, ideš v Nemecku po diaľnici a v pravom pruhu samé zle zaparkované autá
...inak bacha, kde v Nemecku tankuješ Darebáci zvyknú pridávať až do 30% biozložky tak do nafty ako aj do benzínu. My máme podľa múdrej knižky dovolené čerpať benál s obsahom do 10%...
...inak bacha, kde v Nemecku tankuješ Darebáci zvyknú pridávať až do 30% biozložky tak do nafty ako aj do benzínu. My máme podľa múdrej knižky dovolené čerpať benál s obsahom do 10%...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Na německých fórech se to řešilo od počátku - něco zespodu od palubní desky pískalo v rychlostech 180+. Výsledek jsem myslím tehdy nečetl, ale stálo by za to se tam podívat - určitě už to vyřešili.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG