Palubni pocitac
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Palubni pocitac
Tak jsem dnes napsal na http://user.rol.ru/~amigo3/autoelectronica_bk.htm dotaz jestli by bylo mozne neco podobneho vyrobit pro Nubiru. Tak jsem zvedav
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
No dobrý, pokud bude jdu do toho taky ale nechci to v dadáčtině, snad bude i normální písmo. V zásadě by neměl být větší rozdíl v zapojení jakéholi palubního počítače, když to jde do Nexie, šlo by to i do Nubiry, ale jak si pamatuju z doby Pontiacu Le Mans tak tam byl jednobodý vstřik, Nexie 16V má už vícebodý? Nubira je samozřejmě vícebodá.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ahoj, vidím že jsi z Brna - nemáš tip na servis? Kdysi jsem měl Nexii a servisoval jsem ji v Krpolu (tam už ale Daewoo není, asi je tam Mazda nebo tak něco). Teď mám po delším čase Nubi a nevím kam s ní. V Komíně je BS Auto (Opel, Chevrolet), ale opláci budou drahý?!Peca píše:nexia ma oznaceni MPI (Multi Point Injection)
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
Všechny Nubiry k nam dovazene jsou 16V s vicebodým vstřikemeL píše:Teď jsem asi za ňoumu, ale jde o to, že jsem údaj o tom, že by moje Nubi byla 16V, nikde ve specifikaci nenašel
Do BS Auto nejezdi!!! Tam jsou vydridusi,zlodeji a navic strasne neochotni...Tot moje zkusenost s nimi
v Kr.Poli u Balvina stale delaji i servis Daewoo, dale muzes zkusit Honda na Hapalove v Reckovicich, tam udajne taky, nebo nejaky normalni autoservis (ne original daewoo)........jeden skvely automechanik sidli ve Šlapanicich, ale to bych ti musel poslat podrobnou mapu se šipkou abys to nasel...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...