Cruze BT HF naprosta blamaz a ostuda
Moderátor: Blue Lanos
Cruze BT HF naprosta blamaz a ostuda
jsem v procesu vyberu noveho auta, byl jsem se svezt v novem benzinovem Chevy cruze auto mi vazne sedi
ovsem ted sedim se sklenickou nad katalogem a nabidkama od dealera a s hruzou zjistuji ze pro nas trh se auto neprodava s BT hendsfree
nevim zda chci moc, ale v dnesni dobe mi to pripada jako naprosty standard. Mam ted deset let stare auto a aftermarket hf, neni to ono
a vazne se mi nelibi idea koupe noveho vozu ktery si potom necham rozrezat a nacpat tam nejakou aftermarket sragoru za par slupek i kdyz ano nektere jako parrot jsou dobre ovsem stejne, proc proboha?!
Opravdu jsem dozrany a nasrany, auto se mi vazne libi a i kdyz je toho pro nekoho jen drobnost me to s prominutim sere z podstaty veci, ve svete je mozne bt hf mit bezproblemu a dokonce bych rekl ze ve vybavach jako LTZ je v zakladu
u nas ne.
A pritom jediny rozdil je v programovani jednotky radia, knofliku na volantu, mikrofonu/m a bt modulu.
Opravdu jsem takhle pri veceru nasran, ovsem vidim ze tohle neni jen problem CR ale stejny problem resi i napriklad korejci.
ovsem ted sedim se sklenickou nad katalogem a nabidkama od dealera a s hruzou zjistuji ze pro nas trh se auto neprodava s BT hendsfree
nevim zda chci moc, ale v dnesni dobe mi to pripada jako naprosty standard. Mam ted deset let stare auto a aftermarket hf, neni to ono
a vazne se mi nelibi idea koupe noveho vozu ktery si potom necham rozrezat a nacpat tam nejakou aftermarket sragoru za par slupek i kdyz ano nektere jako parrot jsou dobre ovsem stejne, proc proboha?!
Opravdu jsem dozrany a nasrany, auto se mi vazne libi a i kdyz je toho pro nekoho jen drobnost me to s prominutim sere z podstaty veci, ve svete je mozne bt hf mit bezproblemu a dokonce bych rekl ze ve vybavach jako LTZ je v zakladu
u nas ne.
A pritom jediny rozdil je v programovani jednotky radia, knofliku na volantu, mikrofonu/m a bt modulu.
Opravdu jsem takhle pri veceru nasran, ovsem vidim ze tohle neni jen problem CR ale stejny problem resi i napriklad korejci.
- Reklama
Re: Cruze BT HF naprosta blamaz a ostuda
Tak jsou dvě možnosti buď koupit Cruze někde u sousedu v německu nebo počkat na facelift kterej by měl být s příchodem Cruze SW (combi)Měl by být udajně kolem září .
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Ahoj tiez som objednaval noveho Cruzea v LTZ vybave, a najlepsie na tom je ze u nas v cenniku( v predajni) pri tejto vybave Bluetooth pisane je. Ked som sa na to spytal tak predajca vypadal ze nevie o com vravim a ze ocakavaju nove multimedialne radia (asi tie co budu v Combicku atd.) a tam to uz urcite bude. Kazdopadne v cenniku to maju, tak by to mali dodat (a vlastne bol to aj jeden z dovodov preco som bral prave LTZ vybavu) Pytal som sa tu uz aj jedneho clena fora co kupoval Cruza 2012 akoze s Bluetoothom (tiez bol v cenniku) a ze Bluetooth by tam mal byt v radiu, ale nie na volanie (tym padom chybaju aj tie cudliky na volante) ale len na pustanie hudby s telefonu (o to mi aj viac islo) Tak som zvedavy
Diky za odpovedi.
Problem je ze se mi zaprve moc cekat nechce a zadruhe aktualni auto tezce dosluhuje/presluhuje. Nevim jak ma vypadat facelift uvnitr ale z venku se mi tedy ty nove mlhovky moc nelibi, stare se mi zdaji hezci.
hurrican:
Mas pravdu v ceniku primo od prodejce - pro prodejce BT hf je, to zda umi i media tzn hrat hudbu z telefonu moc neresim, LTZ umi usb a aux, jde mi ciste o telefonovani.
Problem je ze se mi zaprve moc cekat nechce a zadruhe aktualni auto tezce dosluhuje/presluhuje. Nevim jak ma vypadat facelift uvnitr ale z venku se mi tedy ty nove mlhovky moc nelibi, stare se mi zdaji hezci.
hurrican:
Mas pravdu v ceniku primo od prodejce - pro prodejce BT hf je, to zda umi i media tzn hrat hudbu z telefonu moc neresim, LTZ umi usb a aux, jde mi ciste o telefonovani.
Keby išlo iba o ten gombík na volante, to ešte nič nie je, ale súvisiaca kabeláž, možno iné rádio a iný soft...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Tiez sa mi viac paci "starsi" model nez ten faceliftovy ci uz hmlovkami tak aj interier. A tiez som si zvykol na bluetooth v mojom terajsom aute ako pri volani tak aj pocuvanie aktualnej hudby z mobilu. No ale co uz clovek narobi, ked tam bude aspon daco z toho, tak "ked neprsi, aspon kvapka" kazdopadne je to smiesne ze ine krajny to maju vo vybave a clovek berie "fullku" na slovensku a musi sa spokojit s kompromismi :/
To áno, lenže tá "fullka" stojí v zahraničí aj iné peniaze
Pozri orlíka v Rakúsku, pod 19.390,- evri ho asi nezoženieš, to je LS 1.8...
Maximum je ( bez príplatkového príslušenstva a 1.8 ) taktiež LTZ za 25.180,-
Teraz si to porovnaj s našimi cenami ( BT ale ani oni neponúkajú )
Pozri orlíka v Rakúsku, pod 19.390,- evri ho asi nezoženieš, to je LS 1.8...
Maximum je ( bez príplatkového príslušenstva a 1.8 ) taktiež LTZ za 25.180,-
Teraz si to porovnaj s našimi cenami ( BT ale ani oni neponúkajú )
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Tak je mi jasne ze v zahranici su auta drahsie, ale to celkovo, nemyslim ze cruze je daka vynimka
Ale tak niekto by si moznorsd priplatil za "full" bluetooth ale tak samozrejme nemyslim 9000eury a k tym cenam v zahranici , ze este ktovie ake ponukaju priamo dilery a kolko sa da zjednat , pretoze co som objednaval tak tiez ze cena je 20500eury len tam mam taku peknu zlavicku
Ale tak niekto by si moznorsd priplatil za "full" bluetooth ale tak samozrejme nemyslim 9000eury a k tym cenam v zahranici , ze este ktovie ake ponukaju priamo dilery a kolko sa da zjednat , pretoze co som objednaval tak tiez ze cena je 20500eury len tam mam taku peknu zlavicku
Myslim ze ked si to das urobit v nejakom kvalitnom servise, nejaky kvalitny system, budes to mat mozno aj lepsie ako keby ti to robili v Chevy origo...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak to nenu zly napad len ma napada ze keby si tam da clovek napr. Parrot (niekde som to tu videl v dakom threade a vypadalo to fajn) tak tieto Bluetooth systemy funguje tiez cez radio, teda cez repro v aute ? Alebo maju dake vstavane repraciky ? Hlavne ze ci by slo cez to pocuvat aj hudbu z mobilu bez kablikov
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já nedavno koupil blbý rádio za 15 stovek s BT a už bych bez BT v autě nebyl. Telefonovat s HF místo vytípávání hovorů je fakt rozdíl. Bohužel ten muj klump má pár much jako třeba že hned po spárování pouští hudbu z mobilu. Ale mobila zase tim rádiem neovládáš a nemáš šanci třeba přehodit písničku. Možná za to může muj iPhone kterej se brání asi všemu co se dá. Ale je paráda slyšet hovor z repráků a mít mikrofon u huby. V budoucim autě to budu vyžadovat jako standard.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Resim taky stejnej problem.. prijde mi zvlastni, ze u Cruze 2012 je bluetooth standard (radio vypada uplne stejne jako v mem 2010) a do starsich se neda namotovat original BT modul popripade vymenit cele radio.
edit: omlouvam se, tak pry bluetooth je i v modelu 2012 pouze v navigaci. vychazel jsem z toho videa http://www.youtube.com/watch?v=NiZ4PPZO8J8, to ale plati asi jen pro USA.
edit: omlouvam se, tak pry bluetooth je i v modelu 2012 pouze v navigaci. vychazel jsem z toho videa http://www.youtube.com/watch?v=NiZ4PPZO8J8, to ale plati asi jen pro USA.
CRUZE 1.8 LT 4DV 2010 + LPG BRC