rado ja mam sice stare cerpadlo, ale tiez ho pocujem a som rad ze ho pocujem, aspon viem ze ideRadoslav Hološka píše:Kluci,ja som dal za nove cerpadlo 5500,- Sk a som rad ze ide. A Vy sa tu natahujete kvoli nejakym stokorunam. Mimochodom vsetci co mate nove cerpadla,pocut Vam ich zvonku auta ako bzucia? Mne hlavne v zadnej casti auta zprava.Habron píše:Můj názor, palivový čerpadlo za 3500 je dobrá cena a po jetým bych se rozhodně nesháněl, protože za něj dáš sice polovinu, ale za půl roku ti odejde znovu.
Palivové cerp.- Pomoc!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
čerpadlo najdeš pod zadní sedačkou, spíš napravo pod plastovou krytkou...Radoslav Hološka píše:Kluci,ja som dal za nove cerpadlo 5500,- Sk a som rad ze ide. A Vy sa tu natahujete kvoli nejakym stokorunam. Mimochodom vsetci co mate nove cerpadla,pocut Vam ich zvonku auta ako bzucia? Mne hlavne v zadnej casti auta zprava.Habron píše:Můj názor, palivový čerpadlo za 3500 je dobrá cena a po jetým bych se rozhodně nesháněl, protože za něj dáš sice polovinu, ale za půl roku ti odejde znovu.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
mne tiez bzuci len pred startom a potom uz o nom neviem...
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Nie,nespomeniem ale vyzera to byt original GM. Pripomen mi nazvy a mozno si spomeniem. Je tam ta strieborna meniaca sa etiketa GM GENUINE PARTS myslim,takze asi original Made In USA.Olda píše:Jaké máš čerpadlo?vzpomeneš si na výrobce??Radoslav Hološka píše:Ja to mam teraz naopak. To stare bzucalo pred startovanim a toto nove je pred startovanim ticho a bzuci potom pocas chodu motora.
Já jsem tam měl držák s korejskyma napisama a čerpadlo Walbro usa (asi to dělali pro GM), ted asi zjistili Bosch jim to udělá levněji tak dodávaj asi jen Bosch který mimochodem vypadá kvalitneji(použili lepší plast apod...), walbro totiž vyrábí nějaký letecký (RC) karburatory a motorčeky a to čerpadlo mi spíš připomíná ten modelářský moturek , zato Bosch...Radoslav Hološka píše:Nie,nespomeniem ale vyzera to byt original GM. Pripomen mi nazvy a mozno si spomeniem. Je tam ta strieborna meniaca sa etiketa GM GENUINE PARTS myslim,takze asi original Made In USA.Olda píše:Jaké máš čerpadlo?vzpomeneš si na výrobce??Radoslav Hološka píše:Ja to mam teraz naopak. To stare bzucalo pred startovanim a toto nove je pred startovanim ticho a bzuci potom pocas chodu motora.
Jo na tom schématku pracuju ale chci udělat celý postup i s fotkama ale momentalně dřu jako mezek, tak nestíhám