Palivové cerp.- Pomoc!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Radoslav Hološka píše:
Habron píše:Můj názor, palivový čerpadlo za 3500 je dobrá cena a po jetým bych se rozhodně nesháněl, protože za něj dáš sice polovinu, ale za půl roku ti odejde znovu.
Kluci,ja som dal za nove cerpadlo 5500,- Sk a som rad ze ide. A Vy sa tu natahujete kvoli nejakym stokorunam. Mimochodom vsetci co mate nove cerpadla,pocut Vam ich zvonku auta ako bzucia? Mne hlavne v zadnej casti auta zprava.
rado ja mam sice stare cerpadlo, ale tiez ho pocujem a som rad ze ho pocujem, aspon viem ze ide :lol:
Reklama

Radmont

Příspěvek od Radmont »

som bol ja
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Radoslav Hološka píše:
Habron píše:Můj názor, palivový čerpadlo za 3500 je dobrá cena a po jetým bych se rozhodně nesháněl, protože za něj dáš sice polovinu, ale za půl roku ti odejde znovu.
Kluci,ja som dal za nove cerpadlo 5500,- Sk a som rad ze ide. A Vy sa tu natahujete kvoli nejakym stokorunam. Mimochodom vsetci co mate nove cerpadla,pocut Vam ich zvonku auta ako bzucia? Mne hlavne v zadnej casti auta zprava.
čerpadlo najdeš pod zadní sedačkou, spíš napravo pod plastovou krytkou...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

To viem,kde je,ved som si ho sam menil,len sa mi zda ze za chodu motora bzuci viac ako to povodne. A nepocut to v aute na zadnych sedadlach ale vonku vzadu.
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

Ja mam dve cerpadla obe oplacky a docela me stvou protoze bzucej :evil: ale aspon podle toho bzuceni poznam kdy dochazy benzin :lol:
kaso

Příspěvek od kaso »

Radoslav Hološka píše:To viem,kde je,ved som si ho sam menil,len sa mi zda ze za chodu motora bzuci viac ako to povodne. A nepocut to v aute na zadnych sedadlach ale vonku vzadu.
Ja ho pocujem pred startovanim.Potom uz vobec. :D :D
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Ja to mam teraz naopak. To stare bzucalo pred startovanim a toto nove je pred startovanim ticho a bzuci potom pocas chodu motora. :shock:
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Radoslav Hološka píše:Ja to mam teraz naopak. To stare bzucalo pred startovanim a toto nove je pred startovanim ticho a bzuci potom pocas chodu motora. :shock:
Jaké máš čerpadlo?vzpomeneš si na výrobce??
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Obrázek
Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

mne tiez bzuci len pred startom a potom uz o nom neviem...
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%

Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Olda píše:
Radoslav Hološka píše:Ja to mam teraz naopak. To stare bzucalo pred startovanim a toto nove je pred startovanim ticho a bzuci potom pocas chodu motora. :shock:
Nie,nespomeniem ale vyzera to byt original GM. Pripomen mi nazvy a mozno si spomeniem. Je tam ta strieborna meniaca sa etiketa GM GENUINE PARTS myslim,takze asi original Made In USA.
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Radoslav Hološka píše:
Olda píše:
Nie,nespomeniem ale vyzera to byt original GM. Pripomen mi nazvy a mozno si spomeniem. Je tam ta strieborna meniaca sa etiketa GM GENUINE PARTS myslim,takze asi original Made In USA.
Já jsem tam měl držák s korejskyma napisama a čerpadlo Walbro usa (asi to dělali pro GM), ted asi zjistili Bosch jim to udělá levněji tak dodávaj asi jen Bosch který mimochodem vypadá kvalitneji(použili lepší plast apod...), walbro totiž vyrábí nějaký letecký (RC) karburatory a motorčeky a to čerpadlo mi spíš připomíná ten modelářský moturek :lol:, zato Bosch... -i
Jo na tom schématku pracuju ale chci udělat celý postup i s fotkama ale momentalně dřu jako mezek, tak nestíhám :(( :oops:
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ja budu mit v patek na lanose nove, pak sem napisu, co je to zac ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no vidis to vypada skoro jako cerpadlo do matize :lol: :lol: :lol: :lol:
ne neboj je to skutecne lanosove a nubirove. :lol:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Hele ja te asi zabiju :lol: :lol: o tomhle vim, ze je odpovidajici, mel jsem ho zapeceteny a u toho certifykat garancyje dla pompy lanosowe :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“