Ferry CRUZE Carbon
Moderátor: Blue Lanos
Re: Ferry CRUZE Carbon
Pobouchaná střecha a přední kapota
- Reklama
oooouuuuu,máš to dobře pojištěné taková škoda ale to je uděl parkování venku,bohuželferry píše:Pobouchaná střecha a přední kapota
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
jo jo....parkování venku nese svá rizika
Pojištěno je, už škodu řešíme a oprava proběhne snad co nejdříve. Ale podle předpovědi počasí asi ještě počkáme.
Pojištěno je, už škodu řešíme a oprava proběhne snad co nejdříve. Ale podle předpovědi počasí asi ještě počkáme.
Tak oprava po krupobití již hotova. Nalezeno a opraveno něco kolem 140 důlků, oprava vyčíslena na 28 tisíc bez dvou stovek. Masakr.
Jinak dorazil už modul pro automatické zavírání oken.....funguje bez problémů.
V pátek budou namontovány zástěrky přímo v Chevroletu a zároveň jsem jim oznámil rezonování v palubce při cca 2700 otáčkách + foukání teplého vzduchu na nohy při chlazení klimou. Tak jsem zvědav co s tím provedou.
Jinak dorazil už modul pro automatické zavírání oken.....funguje bez problémů.
V pátek budou namontovány zástěrky přímo v Chevroletu a zároveň jsem jim oznámil rezonování v palubce při cca 2700 otáčkách + foukání teplého vzduchu na nohy při chlazení klimou. Tak jsem zvědav co s tím provedou.
cauko...aky mas modul na stahovanie okien???...takyto a ako ti to funguje?
- Přílohy
-
- bk0433.jpg (72.76 KiB) Zobrazeno 5544 x
Jo to je on.....stejný jako má Denny.....funguje bezvadně
a mne to nejde...okna sa mi zatvoria, ale dole nejdu a po par sek. sa mi zapne 4x klakson...mozes mi presne napisat ako to ovladas?
Otevření oken u mně funguje tak, že zmáčknu otevřít-zavřít-otevřít ferry to asi bude mít stejné
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
ok...aj u mna by to tak malo podla navodu, ale eee...napisal som reklamaciu..uvidim..
Jak píše Denny.....otevřít-zavřít-otevřít a jedou dolů
Zástěrky namontovány....foto si myslím není ani potřeba, všichni víme jak to vypadá. Jsem spokojen.
K závadám - v Autoreparin Liberec jsou asi docela neznalí co se týče těchto věcí. Koukali na mě jak z jara, že se s tím ještě nikdy nesetkali a jsou hrozně překvapený. Každopádně jsem je navedl dle indícíí zde z fora co by to asi mohlo být, vše provedli a ještě mi poděkovali. Však my je vycvičíme
Spodní kryt motoru - můžete mi někdo prosím sdělit GM číslo tohoto dílu? Pokusil bych se optat zde v Opelu jestli jsou schopni zajistit.
K závadám - v Autoreparin Liberec jsou asi docela neznalí co se týče těchto věcí. Koukali na mě jak z jara, že se s tím ještě nikdy nesetkali a jsou hrozně překvapený. Každopádně jsem je navedl dle indícíí zde z fora co by to asi mohlo být, vše provedli a ještě mi poděkovali. Však my je vycvičíme
Spodní kryt motoru - můžete mi někdo prosím sdělit GM číslo tohoto dílu? Pokusil bych se optat zde v Opelu jestli jsou schopni zajistit.
Fery napíš panu Hudecovi do Carmaxu, já jsem tam objednával a vše super.
Tady máš i foto + kontakt na Carmax. prečti si tuto sekci na foru.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=89&t=17496
Tady máš i foto + kontakt na Carmax. prečti si tuto sekci na foru.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=89&t=17496
Carthell Prg
carmax jedině. 2400,- i s šroubama poštovnym atd. a je to tu asi do 3 dnů od objednávky.
super jednání a rychlost. stačí napsat mail chci dekl na cruze se šroubama a závitama. pošlou fakturu, částku a IBAN pošleš peníze a poštovný zaplatíš při předání v korunách. je to rychlejší než jakej koliv nákup v čr.
super jednání a rychlost. stačí napsat mail chci dekl na cruze se šroubama a závitama. pošlou fakturu, částku a IBAN pošleš peníze a poštovný zaplatíš při předání v korunách. je to rychlejší než jakej koliv nákup v čr.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Spodní kryt motoru objednán . Celková cena i s dopravou 104EUR
Musím konstatovat, že komukace s panem Hudcem z Carmaxu je na prvotřídní úrovni
Musím konstatovat, že komukace s panem Hudcem z Carmaxu je na prvotřídní úrovni