Bílé zadní blinkry
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Jenom???? To se mi nak nezda, ze by to v Krci stalo o petikilo vicRadoslav Hološka píše:Franto,v Piestanoch stoji spinac prednych hmloviek 114,- Sk a zadnych 240,- Sk. Je to komplet vratane ziaroviciek.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dneska bylo pěkně a já koukam na nessinu ze zadu a řikám si ty oranž. baňky musej z těch zadních světel pryč. tak sem se do toho pustil. za dvě hoďky sem měl krásně bílé zadní blinkry. Stačila k tomu pájka kterou sem rozleptal otvorem pro žárovku oranž. baňku a nemusel sem při tom sundavat sklíčko světla.
Ještě kluci nevíte kde bych sehnal ty diadémové žárovky nejlépe na e-shopu a kolik koštujou. mám tam zatim normálně bílé i ve předu ale to je o pokutu. toho si banga všimnou jako první když mě budou stavět a já k nim hodim blinkr.
Ještě kluci nevíte kde bych sehnal ty diadémové žárovky nejlépe na e-shopu a kolik koštujou. mám tam zatim normálně bílé i ve předu ale to je o pokutu. toho si banga všimnou jako první když mě budou stavět a já k nim hodim blinkr.
Ivane, foto nepotrebujes, kdyz uz vis jak to vypada treba zde
S tou pajkou me to takyuz driv napadlo, no je videt ze to je cool napad a pustim se taky co nejdriv do toho
S tou pajkou me to takyuz driv napadlo, no je videt ze to je cool napad a pustim se taky co nejdriv do toho
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cira optika skoro zadarmo a bez prace
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Franto,Tebe tiez na Nexii praskla hlava? Nepises tu o tom!? Ako sa Ti to prejavovalo? Pozri prispevok Kluci,GO motora a popis co a ako.Franta P. píše:Pokusim se to vyfotit o víkendu až si pujčim digitál. a navíc teď mám nexii v nemocnici. mění mi ty tlumiče a budou znova lepit tu prasklou hlavu takže jí budu mít až zítra večer. ale já dodám foto na sedanovi.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: