niekde mozno ano, ale na chirurgii sa pokial viem odbery krvi nerobia...WAITING píše:pokial viem od 7 do 8 su odbery krvy - takze normalka myslim
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Jalan-Aajav
Re: Co mě dnes nepotěšilo
- Reklama
Může mě někdo vysvětlit, proč toho Nýmanda 23 let zfetovanýho na D1 někdo z těch chlapů v autech nesejmul pěstí až mu urazil hlavu?? Takle mě brzdit takovej špinavec a vést rodinu, tak pro něho jede rychlá Bože jak to vidím budí se ve mně zvířecí pudy, měl štěstí , že jsem tam nejel já a nekopl mě do žluťáka, to bych přeleštil jeho ksichtem
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
jooo Ládi to mě také namýchlo a nechápu že ho někdo nesejmul
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
to souhlasím Adame je to neuvěřitelné
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
...správa o únose dievčatka v ÚL...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Pořád jsem věřila, že se jim oživování podařilo
http://brnensky.denik.cz/nehody/u-velat ... 20706.html
http://brnensky.denik.cz/nehody/u-velat ... 20706.html
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Jmenuje se to tady Co mě dnes nepotěšilo, ale snad nevadí příhoda ze čtvrtka, který byl teprve druhým dnem naší dovolené. Odpoledene jsem vyjel od zámku Lednice, a kousek před nájezdem na dálnici se rozsvítila kontrolka SERVICE. Zběžný pohled na budíky nic nesignalizoval, jen teplotu o dílek větší než jindy. To mi ale při 36°C ve stínu nepřišlo divné, navíc auto jelo normálně. Jenže druhý pohled po najetí na dálnici už byl horší, teplota téměř v červeném. Dojel jsem pomalu na benzínku která byla naštěstí 2km od nájezdu. Tam jsem zjistil, že jsme bez vody. 2litry destilky byly akorát, ale jen než jsem se v tom vedru napil. Najednou byla voda pod minimem a než jsem se vrátil s další destilkou, voda v nádržce nebyla, ale o to větší louže pod autem. Hadice v pořádku, ale kapky šly z míst rozvodů, tedy nejspíš vodní pumpa. Následovala odtahovka a hurá do servisu a tam potvrzení mojí diagnózy. Vzhledem ke svátkům, následujícímu víkendu a potřebě objednat novou pumpu, oprava nejdřív ve středu. Nakonec jsme se dohodli a auto i s námi odvezli do 300km vzdáleného Kladna.
Suma sumárum, odvoz za víc než solidních 7000,- a kolik bude stát oprava ještě nevím. Přitom pumpa byla rok stará a originál Daewoo, měnil mi jí Palikx při rozvodech. Jak je vidět, ani originál není jistota.
Suma sumárum, odvoz za víc než solidních 7000,- a kolik bude stát oprava ještě nevím. Přitom pumpa byla rok stará a originál Daewoo, měnil mi jí Palikx při rozvodech. Jak je vidět, ani originál není jistota.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Scorpion.11
Tak to teda určitě nepotěšil takový mastný výlet
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tazko povedat ci to patri do temy nepotesilo alebo do temy tragikomedie
Ono zacalo to ranom kedy pravdepoodbne ten ujo hore v oblakoch bud stlacil zlu paku alebo sa mu nad ranom daco snivalo a nohou zakopol o paku s nazvom "FoXova pomsta".
Ako uz viaceri vedia byvam z istych zdravotnych problemov u kamarata. Ten siel ale ocovi gratulovat a ja som ostal doma sam. Od rana mi v priebehu pol hodiny bezdovodne vypolo notebook 4 krat a to som sa teda rozhodol, ze ci neneham na nahodu a pojdem domov co je asi 1km si po zalozny disk aby som preistotu vsetko zalohoval. Po burlivej noci som pockal kedy bude trochu chladnejsie, hodil sa do sprchy a hor sa domov po disk a dake drobnosti. Samozrejme ze som zobral zo sebou svojho stvornoheho kamarata tahaca. Cesta bola plna nadavok a prekliati ze naco som sa to zase dal. Totizto mainupolovat z barlamy a zaroven drzat maleho tahaca da cloveku poriadne zabrat a po prichode domov som sa musel okamzite schladit a prezliect. Posilovka fajna. Skontroloval som pavuky, pretoze sa dake zvliekli. Bohuzial som nasiel jedneho pavucika mrtveho mesiac som nebol doma a sucho sa podpisalo pod jeho tragicky osud. Samozrejme som hned vysetkym dal vodu a kedze som zistil ze som alergicky na pavuky tak mam ako ina cele ruky vyhadzane a svrbia No co uz pobalil somm si veci a reku ideme z prechadzky naspat. Ako inak by to vyzeralo keby moj osudny den skoncil. V trase asi 200 metrov bez ukrytu zacalo tak poriadne prsat az padali 4mm krupy. Ano zmokol som. Prave osprachovany a nahodene vsetky nove veci. No co uz. Lenze ako to psici maju radi ked su mokry tak sa chcu osuit a kedze vsade popri ceste robia teplovody tak blato je sucastou tejto prechadzky. No bieleho psa som v pribehu 5 sekund nevedel indetifikovat a len podla snury z voditka som skonstatoval ze to co taham asi blato nebude. Ako sa vravi splynul z davom teda platom. Kedze je to poriadny tahat aj ked je to zassraty krpec a barle sa smykaju na mokrom a tahac zatiahol onedlho sme mohli hrat babsku vojnu v blate. Nuz aj to sa stava. A kedze som bol sam doma musel som teda psika obriadit ja. Poviem vam bolo to zaujimave sa sprchovat zo psom ktory stale utekal No co aspon bola zabava nehovoriac o tom ze som sa musel sprchovat niekolko krat kym som psika vysusail a tak Cize to je zatial z dnesneho dna tak asi vsetko O par hodin som tu zas. Jaj a kedze mam vsetko premocne a tak aj obuv tak stretnutie a prechadzka s kamaratkou je v ...... Dakujem ujo Boh za to ze si tu paku neodtrhol ale si s nou pohol. Tesim sa na dalsie dni
Ps: Uz som triezvy
Ono zacalo to ranom kedy pravdepoodbne ten ujo hore v oblakoch bud stlacil zlu paku alebo sa mu nad ranom daco snivalo a nohou zakopol o paku s nazvom "FoXova pomsta".
Ako uz viaceri vedia byvam z istych zdravotnych problemov u kamarata. Ten siel ale ocovi gratulovat a ja som ostal doma sam. Od rana mi v priebehu pol hodiny bezdovodne vypolo notebook 4 krat a to som sa teda rozhodol, ze ci neneham na nahodu a pojdem domov co je asi 1km si po zalozny disk aby som preistotu vsetko zalohoval. Po burlivej noci som pockal kedy bude trochu chladnejsie, hodil sa do sprchy a hor sa domov po disk a dake drobnosti. Samozrejme ze som zobral zo sebou svojho stvornoheho kamarata tahaca. Cesta bola plna nadavok a prekliati ze naco som sa to zase dal. Totizto mainupolovat z barlamy a zaroven drzat maleho tahaca da cloveku poriadne zabrat a po prichode domov som sa musel okamzite schladit a prezliect. Posilovka fajna. Skontroloval som pavuky, pretoze sa dake zvliekli. Bohuzial som nasiel jedneho pavucika mrtveho mesiac som nebol doma a sucho sa podpisalo pod jeho tragicky osud. Samozrejme som hned vysetkym dal vodu a kedze som zistil ze som alergicky na pavuky tak mam ako ina cele ruky vyhadzane a svrbia No co uz pobalil somm si veci a reku ideme z prechadzky naspat. Ako inak by to vyzeralo keby moj osudny den skoncil. V trase asi 200 metrov bez ukrytu zacalo tak poriadne prsat az padali 4mm krupy. Ano zmokol som. Prave osprachovany a nahodene vsetky nove veci. No co uz. Lenze ako to psici maju radi ked su mokry tak sa chcu osuit a kedze vsade popri ceste robia teplovody tak blato je sucastou tejto prechadzky. No bieleho psa som v pribehu 5 sekund nevedel indetifikovat a len podla snury z voditka som skonstatoval ze to co taham asi blato nebude. Ako sa vravi splynul z davom teda platom. Kedze je to poriadny tahat aj ked je to zassraty krpec a barle sa smykaju na mokrom a tahac zatiahol onedlho sme mohli hrat babsku vojnu v blate. Nuz aj to sa stava. A kedze som bol sam doma musel som teda psika obriadit ja. Poviem vam bolo to zaujimave sa sprchovat zo psom ktory stale utekal No co aspon bola zabava nehovoriac o tom ze som sa musel sprchovat niekolko krat kym som psika vysusail a tak Cize to je zatial z dnesneho dna tak asi vsetko O par hodin som tu zas. Jaj a kedze mam vsetko premocne a tak aj obuv tak stretnutie a prechadzka s kamaratkou je v ...... Dakujem ujo Boh za to ze si tu paku neodtrhol ale si s nou pohol. Tesim sa na dalsie dni
Ps: Uz som triezvy
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Foxiku to je šílené, takový pech. Bude líp neboj, posílám na slovensko velké sluníčko, ať se ti už jen a jen daří.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
- Scorpion.11
Marku nevím jest-li mám brečet či se smát a za břicho se popadat
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Najlepsie je tak ako bude tebe dobre
Sranda musi byt aj ked vie niekedy poriadne nasrat
Sranda musi byt aj ked vie niekedy poriadne nasrat
Seat Altea XL 1,6 TDI
- Scorpion.11
No je mi jasné, že v tvém postavení to byl horor a dost náročná vycházka, ale zas pro čtenáře je to veselá příhoda se šťastným koncem, že se Ti nic nestalo
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Marek, tak takýto príspevok si mohol aj rozdeliť na viac častí. Niečo sem, niečo do "čo ma dnes pobavilo" a zvyšok do vtipov Inak, chvíľu ma bolela bránica, ako som tvoje peripétie čítal
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON