Divný zvuk--OŽIVENO-- !!!!
Moderátor: Blue Lanos
Ted mne něco napadlo ale nevim jestli to ma lanos taky na nubiře je na pravé poloose taková vyvažovací guma a ta při zatičení do LEVA a pomalé rychlosti drhne o tyčku stabilizátoru.Lanos to tam ma jinak ale koukni na to mohlo by to být i vidět.Jinak zas nevim pa
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
Stačí to jen na té hřídeli posunout o kousek jinam,aby to melo prostor kolem sebe.Je to stažený paskou tu uvolníš(nebo někdo kdo to bude dělat)a celé se to da uvolnit a posunout.Pak ji zas stahneš.
Simson s 51
Simson s 51
Ještě moc neděkuj třeba to tam vůbec neni ale nubi jo to jsem dnes řešil.Tak pa a napiš. ja to možná zjistim rano rozeberu petrmovi auto
Simson s 51
Simson s 51
Já bych to do servisu nedával........tam neví jak se k takovýmu šperku chovat. Tak znaj jen šmejdy jako jsou fábie a oktávkyAkri píše:Jaj to je vůl jak anděl
Jestli to neni ono, tak to stejne jeste 14 dni bude muset vydrzet, pak to jde na ten dlouho ocekavany servis , komplet i s tim saknutim oleje
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Tak to pak jo.......jinak si uvědom, že závist je svině. Jinej servisák přijede svojí kraksnou oktávkou dvoulitrem.......sedne do pořádnýho auta.......chytne mindrák........a hned ti nějakýho koně z Laniho sebereAkri píše:Ja to davam ale do svyho sevisu a ke svymu servismanovi
Ten vi jak se k nemu ma chovat, on me taky potrebuje
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejakou gumu kulatpu jsem nasel, ale vypada ze je na jednom miste uz letapalikx píše:Stačí to jen na té hřídeli posunout o kousek jinam,aby to melo prostor kolem sebe.Je to stažený paskou tu uvolníš(nebo někdo kdo to bude dělat)a celé se to da uvolnit a posunout.Pak ji zas stahneš.
Ale jinak jsem zjistil, ze mam v pravo u motoru u podbehu malicko natrzenej silentblok, tak nevim, jestli to nemuze byt od toho!!!! je asi 1 cm natrhlej, to jsem zjistil jen pohledem, tak asi necham vymenit tohle taky
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tenhle silenblok je jakoby odshora utrženej každej tím to zřejmě nebude ty ho vyměníš a za měsíc to bude stejný to že vypadá utženej je proto že sedí na ploše dolu a né nahoru a přitom tam je guma taky a když se odtrhne tak to vypadá blbě dneska sme to s palikxem zkoumali a stále na nic nemůžeme přijít další věc která může drhout je tlumič o ten dlouhý šroub stabilizátoru ale to dělá jen když je auto na heveru a vyvěšený kolo