Výška podvozku
Moderátor: Blue Lanos
Výška podvozku
Zajímalo by mě jestli někdo nějak řešil ochranu výztuh - části rámu (oka k tažení auta), které jsou vepředu za nárazníkem a snižují výšku podvozku Lanose ještě o hezkých pár centimetrů Proč se na to ptám. Včera jsem byl poprvé s Lanosem u našich na zahradě, kde se příjezdová cesta moc cestou bohužel nazvat nedá Po průjezdu pásmem Gazi jsem samozřejmě hned začal kontrolovat hlavně přední nárazník. Ten byl v pořádku, bohužel mě čekalo jiné "překvapení" .....mezi předním nárazníkem a předním kolem jsou ještě kovové výztuhy, které jsou o dost níž než nárazník Ty byly obouchané a z části i namačkané. Jelikož byly od hlíny, tak jsem jim ještě určitě pomohl tou terénní jízdou, ale nemyslím si, že to byl jejich "první zážitek", Díval jsem se totiž, že pokud parkuju a zajedu s nárazníkem nad obrubník, tak se auto nezastaví o kola - jak jsem si myslel, ale právě o ty výztuhy. Napadlo mě na ně připevnit nějaký kus gumy, aby se při nárazu neničily. Když jsem na to koukal, tak jsem měl pocit, že by při větším nárazu mohly hnout i s rámem auta. Zajímalo by mě jestli to máte taky namačkaný a něco jste s tím dělali
Naposledy upravil(a) Mareman dne ned dub 03, 2005 16:25, celkem upraveno 2 x.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
- Blue Lanos
no ja mam zmackany akurat troska tie oka za co sa taha afto Po terene moc nejazdim.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
ne nedelal ked tak to mozes napatlat nejakou farbou Ja myslim, ze by to nemalo mat vplyp na motor ale ked s tym slehnes do obrubniku tak je to pekna supa a prvy krat som si myslel, ze som do nieco vrazil Pohladam ti jednu fotku lanosa ako to ma zodrane a nejak si s tym tazku hlavu ten clovek nerobi...
A aby toho nebylo málo, tak po té jízdě mi začalo něco drnčet v tapecu u střechy za řidičem nebo od tam to alespoň slyším Že já se na to nevykašlal........máti mi řekla "že sem si měl koupit nějaký terenní auto, když se s tímdle nedá jezdit všude" To parkování o obrubníky asi většinou bude tak tak......nepamatuju si, že bych někdy zabrzdil jinak jak o kola.....když najedu nad obrubník, ale včera jsem taky ucítil náraz jak kdybych do něčeho narazil a přitom kola byly ještě daleko
- Blue Lanos
tak u te strechy nevim tu som ja este nerozoberal. Ale mozno niekto bude vediet.
Tu je to oko je to maximusov lanos from poland
Tu je to oko je to maximusov lanos from poland
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Mareman: já Tvoji máti svezu, ať ví, jak má být auto vysoko nad vozovkou...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ty tažný oka neřeš s uložením motoru to nic neudělá pokud se netrefíš do obrubníku ve " třicítce " to že ti něco začne po průjezdu náročnějším terénem je běžný protože se ti kroutí karosérie a jak jsou plasty přidělaný ke kastli tak se můžou někam pohnout a pak právě vržou chvíli počkej třeba se to zase samo vrátí
Vypadá to, že už jsem zjistil co to je. Po té terénní jízdě se akorát ještě víc povolily šrouby na plastech brzdovýho světla na pátých dveřích a nějkaý další plasty. Bohužel mě nenapadlo projít auto a všechno dotáhnout když jsem to před měsícem koupil.petrm píše:Ty tažný oka neřeš s uložením motoru to nic neudělá pokud se netrefíš do obrubníku ve " třicítce " to že ti něco začne po průjezdu náročnějším terénem je běžný protože se ti kroutí karosérie a jak jsou plasty přidělaný ke kastli tak se můžou někam pohnout a pak právě vržou chvíli počkej třeba se to zase samo vrátí
Jestli si chceš otestovat auto, tak já tě klidně navedu kam jet........ale jestli ti něco upadne, nebo se ti do auta dostane něco jinýho..........za to neručímBrainman píše:No prosimte to vypada jako by ta cesta pres zahradu vedla 70Km pres kamenolom jeste ze ti nevyskakaly plomby ze zubu
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výška podvozku
Ja som prednedavnom tiez zistil ze som par krat zabrzdil o obrubnik tym okom miesto cakania gumy
Najprv som si vzdy myslel ked som oaptrne siel k obrubniku ze som dodriapal neon ale ten vzdy na moje prekvapenie bol na svojom mieste a a z neskoro som si vsimol tieto oka ale v akom su stave neviem ale asi cca co amma uto som ich stihol chytit asi 5 krat vsetko bolo ale pomalicka rychlost pri parkovani len na spojke.
Najprv som si vzdy myslel ked som oaptrne siel k obrubniku ze som dodriapal neon ale ten vzdy na moje prekvapenie bol na svojom mieste a a z neskoro som si vsimol tieto oka ale v akom su stave neviem ale asi cca co amma uto som ich stihol chytit asi 5 krat vsetko bolo ale pomalicka rychlost pri parkovani len na spojke.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996