Veruli2 píše:Dnes jsem se pekelně vytočila a naštvala. Jsem na tom našem odd. zase všechno vyžrala. Do pondělí mám skvělý, pomalu nesplnitelný úkol
Aj by som prisiel na kavicku a s tym pomohol ale trvalo by to v momentalnej situacii dlhsie
Ale ak prides ty tak aj tu kavu spravim a kedze mam tolko casu tak daky ten sanon spravim
No kdybys doleťel helikoptérou... tak aj nějaký ten dort bych upekla, abys nebyl o hladu
Jsem si to donesla domů,ale zapomněla jsem ještě dokopírovat dimenze potrubí, takže nemůžu makat, tak zítra v práci.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Veruli2 píše:Dnes jsem se pekelně vytočila a naštvala. Jsem na tom našem odd. zase všechno vyžrala. Do pondělí mám skvělý, pomalu nesplnitelný úkol
Aj by som prisiel na kavicku a s tym pomohol ale trvalo by to v momentalnej situacii dlhsie
Ale ak prides ty tak aj tu kavu spravim a kedze mam tolko casu tak daky ten sanon spravim
No kdybys doleťel helikoptérou... tak aj nějaký ten dort bych upekla, abys nebyl o hladu
Jsem si to donesla domů,ale zapomněla jsem ještě dokopírovat dimenze potrubí, takže nemůžu makat, tak zítra v práci.
dej vědět,zítra klíďo dorazím jsem tetka doma a rád se něčeho přiučím
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Veruli2 píše:Stále jen nechápu, proč to vždycky "obseru" já
"doporučejí Tě jako nejlepší " povedané slovami klasika
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Já se s těch zmetků poseru Teď jsme se dozvěděli že jednoho našeho klienta nahání policie a to nám dluží asi 100 000. jestli to bude takhle dál pokračovat tak to můžeme zavřít. Abrzo tu taky budu psát, že přenechám lízing na Orlíka
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Budvyk.cz píše:Já se s těch zmetků poseru Teď jsme se dozvěděli že jednoho našeho klienta nahání policie a to nám dluží asi 100 000. jestli to bude takhle dál pokračovat tak to můžeme zavřít. Abrzo tu taky budu psát, že přenechám lízing na Orlíka
bohužel taková je doba
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
nejakej curak my pretlacil predny blatnik - kua tam
4 dni doma a takto my ho niekto zmrzaci
nemozem si ani zanadavat ze az ho chytnu tak ho drbnu ked neviem kto to bol
1,4 16V 100k - Nové Aveo 4-dverové LT - modra borocay ---===>>> a je to tadyyyyyy
WAITING píše:nejakej curak my pretlacil predny blatnik - kua tam
4 dni doma a takto my ho niekto zmrzaci
nemozem si ani zanadavat ze az ho chytnu tak ho drbnu ked neviem kto to bol
to nasere ale bohužel to je uděl parkování venku
jak hodně to máš promáčklé máš poškozený lak
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark