rezerva u orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: rezerva u orlanda
No taxemto myslel, ale chceto vyzkoušet. Jeto dost nafest i s tou 16kou... M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
- Reklama
Vy mate na te rezerve dva dlouhy srouby s hackem?smire666 píše:To lanko má bezpečnostnú funkciu. Netuším síce, kam sa má zachytiť na kasňu ale v návode ho vidno na pravej strane. Pri demontáži kolesa sa majú najprv z kufra povoliť obe skrutky, tým sa rezerva spustiť dolu, pod autom sa rezerva nadvihnúť a držiak uvoľniť z háčikov týchto skrutiek. Teraz má držiak zaisťovať už iba to spomínané lanko, ktoré sa odpojí nakoniec...
Ano máme tam dva dlouhé šrouby s háčkem. Přemýšlím, o kolik může být širší 18" jak 16", ale když vidím, jak nad vším v přípravě přemýšleli, tak si myslím, že počítali i s 18", když je povolená.
Prubnemto na podzim... teď to zhazovat nebudu M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Čistě teoreticky, podle TP, by ta 18ka (235 mm) měla být o 2 cm širší než 16ka (215 mm), ale je to jen teorie...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
ja mam hacik iba jeden a bez problemov postacuje. raz som rezervu uz pouzil a aj pri tej manipulacii je jednoduchsie, ak tam je iba jeden hacik. s dvomi by to bolo zlozitejsie
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
Máš pravdu, ale jak my jeptišky říkáme, jistota je jistota.
Předpokládám, že jsem to šrouboval poprvé a naposledy.
Původně jsem si říkal, že na to šroubování budu vozit s sebou akuvrtačku
Předpokládám, že jsem to šrouboval poprvé a naposledy.
Původně jsem si říkal, že na to šroubování budu vozit s sebou akuvrtačku
Panové jen mě tak napadá proč kupujete rezervu když to máte v Chevrolet assistance. Alespon dojezd , opravu ci otazeni, samozrejme nove kolo ne , ale to budete precy platit vzdy ?
.. jen tak nahlas uvažuji mám Orlíka cca1 týden a přemýšlí co dál dokoupit
from 6-6-12
Ano assistance sice mame, ale komu se bude chtit cekat nez nekdo prijede, odveze a to nemluvim o ceste treba do zahranici kde je treba dulezita kazda hodina.
Ja chci bejt proste panem sveho casu a spolehat se na nekoho koho neznam no....
Ja chci bejt proste panem sveho casu a spolehat se na nekoho koho neznam no....
Auto máš pekné ,ale vidieť že si ešte neskušal služby Chevroletu. Buď rád!!! a dúfam že nebudeš sa musieť na nich spoliehať.ihonza píše:Panové jen mě tak napadá proč kupujete rezervu když to máte v Chevrolet assistance. Alespon dojezd , opravu ci otazeni, samozrejme nove kolo ne , ale to budete precy platit vzdy ?
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naštěstí ještě neznám jejich služby, ale uvažuji stejně jako ReWegar, a za ušetřené zimní, já sice měl míň jak 10000,-, ale ta rezerva za 5000,- není tak moc. Někdy je čas víc než peníze a v cizině vůbec. Využitím opravné soupravy se může prý guma znehodnotit, takže jedno s druhým a klid je klid.
suhlas. navyse ja som mal defekt s dierou, pri ktorej by mi opravna suprava nepomohla. disk aj s pneumatikou ma vysiel cca 90 eur.slaza píše:Naštěstí ještě neznám jejich služby, ale uvažuji stejně jako ReWegar, a za ušetřené zimní, já sice měl míň jak 10000,-, ale ta rezerva za 5000,- není tak moc. Někdy je čas víc než peníze a v cizině vůbec. Využitím opravné soupravy se může prý guma znehodnotit, takže jedno s druhým a klid je klid.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Nitra
Nitra
myslimslaza píše:Naštěstí ještě neznám jejich služby, ale uvažuji stejně jako ReWegar, a za ušetřené zimní, já sice měl míň jak 10000,-, ale ta rezerva za 5000,- není tak moc. Někdy je čas víc než peníze a v cizině vůbec. Využitím opravné soupravy se může prý guma znehodnotit, takže jedno s druhým a klid je klid.
že cez CARMAX to je lacnejšie.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Opravná souprava gumu neznehodnotí pokud díru ucpe což se v 9z10 případů neděje, ale znehodnotí ji v pneuservisu kde je ji potřeba rozřezat aby šla sundat. Tak mi to potvrdili na sobě 2 mechanici v 2 pneuservisech. Co dodat? Snad jen asi že všichni co rezervu nemají se spoléhají na asistenční službu...
Jj, komplet me vysel na 200 ecek(drzak, kolo, hever)lomngi píše:myslimslaza píše:Naštěstí ještě neznám jejich služby, ale uvažuji stejně jako ReWegar, a za ušetřené zimní, já sice měl míň jak 10000,-, ale ta rezerva za 5000,- není tak moc. Někdy je čas víc než peníze a v cizině vůbec. Využitím opravné soupravy se může prý guma znehodnotit, takže jedno s druhým a klid je klid.
že cez CARMAX to je lacnejšie.