dotahy oken po uzamčení vozu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: dotahy oken po uzamčení vozu
Já chci taky, kdy se bude zase objednávat?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Reklama
Vyplati se to objednavat cca od 2 a vice kusů, jinak je strasne drahe postovne.
Kdyz se jich objedna zas ale vic, tak by to mohli odchytit na celnici a to by pak pekne vyskakalo s cenou nahoru. Je to takove dilema...
Ja objednaval napriklad 3 kusy.
Pokud si to chce nekdo objednat taky, tak mu s tim muzu klidne pomoct.
Kdyz se jich objedna zas ale vic, tak by to mohli odchytit na celnici a to by pak pekne vyskakalo s cenou nahoru. Je to takove dilema...
Ja objednaval napriklad 3 kusy.
Pokud si to chce nekdo objednat taky, tak mu s tim muzu klidne pomoct.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Pokud by Ti to nedělalo problémy, šel bych do toho také (na Cruze). To bychom byli dva.
rewegar, Nyny, pekrtek
To sou 3 kousky
To sou 3 kousky
Taky bych se přidal, mám od nakyho modul, ale ten jen zavírá okna na orlandu na cruzovi, prý funguje i otvírání, tak jestli má někdo zájem za 600 pošlu, více soukromou zprávou.
Naposledy upravil(a) prt dne stř čer 13, 2012 20:18, celkem upraveno 1 x.
orel LTZ 1,8 v bílé
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ JAKÝ KRÁSNÝ MODUL , SKVĚLÉ VIDEO PRYMA PRÁCIČKA . ZAK ZENHLE OPRAVDU POTŘEBUJI
OCTAVIA combi 1.9.tdi -- OCTAVIA combi 1.8 turbo -- ORLANDO 1.8 LTZ
PROSÍM VÁS PÁNOVÉ NĚKDO TU PSAL O OSTŘIKOVAČÍCH ŽE NA ORLANDO SE DÁ VYMĚMIT ZA TY ROZSTŘIKOVAČE , PRÝ Z VOLVA TAK TU PÍSNĚTE Z JAKÉHO DĚKUJI
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se také přidal, pokud mě vezmete do party To by byly 4 kouskyReWegar píše:rewegar, Nyny, pekrtek
To sou 3 kousky
chlapy za ty zrcátka a ten modul jsem platil 600 kč clo ale cena komplet byla cca190 dolarů a tolik to stát nebude pro 4 lidi, a o to clo se samozřejmě podělíme to je jistá věc
nic méně to záleží na nakym jestly by to pro nás udělal
nic méně to záleží na nakym jestly by to pro nás udělal
Tak ja to klidne udelam, mam to kousek na prazkej celni urad (tak bych to sand i nejak dal), ale ted mam spise starosti s trickama tak kdyby byl nekdo jiny kdo by to sfouknul.
clapy kdo chce ten modul na otvírání oken na orlando at ted napíše
Ja se hlasim na pekny plne funkcni modulek
tak jsme zatím dva ještě někdo aby to vyšlo co nejmín ještě chvíli počkáme pak dám vědětReWegar píše:Ja se hlasim na pekny plne funkcni modulek
Cus chlapy,
klidne to pro vas objednam, max 3 kousky na jedno postovne, bral jsem postovne od DHL za 26 dolacu a dorazilo to do tydne.
Domluvil jsem se navic s prodejcem, aby mi balik oznacil jako dar a napsal na nej cenu 18 dolacu, takze clo a dan pak pohoda
U vice kousku by to uz ale nemuselo treba projit.. ale treba i jo, co ja vim.
Po trech kouskach muzu udelat klidne i vice objednavek, kdyz bude nekdo chtit, tak mi napiste SZ. Pokud mozno domluvte se vzdycky tri a napiste mi, objednam to, dam vam cislo uctu pro platbu a pak cca do tydne mate doma.
Jen skoda ze ty moduly na Orlando nejsou stejne "levne" jako ty na Cruze
Pri objednavce 3 kusu to vychazi podle kurzu na cca 860,- Kč / kus vcetne rozdeleneho postovneho
klidne to pro vas objednam, max 3 kousky na jedno postovne, bral jsem postovne od DHL za 26 dolacu a dorazilo to do tydne.
Domluvil jsem se navic s prodejcem, aby mi balik oznacil jako dar a napsal na nej cenu 18 dolacu, takze clo a dan pak pohoda
U vice kousku by to uz ale nemuselo treba projit.. ale treba i jo, co ja vim.
Po trech kouskach muzu udelat klidne i vice objednavek, kdyz bude nekdo chtit, tak mi napiste SZ. Pokud mozno domluvte se vzdycky tri a napiste mi, objednam to, dam vam cislo uctu pro platbu a pak cca do tydne mate doma.
Jen skoda ze ty moduly na Orlando nejsou stejne "levne" jako ty na Cruze
Pri objednavce 3 kusu to vychazi podle kurzu na cca 860,- Kč / kus vcetne rozdeleneho postovneho
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
koukam ze se tu rysuje 6 zajemcu:
riči + rewegar + Nyny + pekrtek + johnlord + prt
pokud mate opravdu zajem, tak mi napiste SZ a klidne vam to objednam 2x po trech kusech OK?
riči je už potvrzenej.
riči + rewegar + Nyny + pekrtek + johnlord + prt
pokud mate opravdu zajem, tak mi napiste SZ a klidne vam to objednam 2x po trech kusech OK?
riči je už potvrzenej.