Kaso bol som,aj som Ti volal. Zrejme si uviedol svoje mobilne cislo zle! Viac v sukromnej sprave. A skontroluj to cislo co si napisal. Volal som nan a chlapik povedal ze je to omyl ked som si pytal Kasa!kaso píše:Rado neprisiel ani sa neozval.Asi nenastartoval.milosh píše:Tak udelejte naky fotky, kdyz budete mit minisraz
Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ta zadni striska je cool !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hihi, toho jsem si taky vsimnul, no neni nad to mit vicepaprskovy kola, kde se rez ztrati]Rebro[ píše:Pekneee. nieco podobne by som i ja bral. Len ma zarazil ten tvoj "vyfuk" a nenatrete bubny. To si ako predstavujes takto tunit?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem neviděl "natuněné" auto s tažným zařízením
A neony? To je špatný začátek tuningu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tak tak, a hlavne tazny na 3D nexii, to bych nazval skoro kacirstviIvan píše:Taky jsem neviděl "natuněné" auto s tažným zařízením
Já mám také tažné. hold máme doma kárku a tata tažné na autě nemá. ale nejhorší je na tom že byla ta koule vyndavací ale pak tam zarezl šroub na imbus a už je tam na pevno. Ale výhodu to má že to chrání zadní nárazník ať se každej napíchne.Ivan píše:Taky jsem neviděl "natuněné" auto s tažným zařízením
Jo já zapoměl že auto nemá být vánoční stromeček. A co pro ti nim pořád máš???
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, já proti neonům nic nemám, jen mi připadne jako blbý začátek takhle začínat s úpravami...
Zkrátka mít sériové auto a pod autem neony to je jako pěst na oko
Ale jestli se to líbí Tobě, buď šťasten...!
Zkrátka mít sériové auto a pod autem neony to je jako pěst na oko
Ale jestli se to líbí Tobě, buď šťasten...!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pane kolego, vyfuk je super !!!!fireman píše:Dnes je presne mesiac co som sa stal majitelom mojej Nessi a kedze moooc poslucha dostala dnes darcek.Novy ulter sport vyfuk
https://www.chevroletclub.cz/temp/fireman_vyfuk.jpg
Sam jsem ho mel taky novy minuly rok a kdyz jsem nedavno koukal pod auto, uz moc jako novy nevypada