Nový lak

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Nový lak

Příspěvek od cubafire »

Zdrec lidi.

Mám problém. Vydrhl jsem auto a zjistil, ze ma lak uplne hin. Mistama to kvete (kolem zamku a znaku) taky reznou lemy a kapota je samy sram od zimniho posypu. Tak ce chci zeptat, jestli nekdo z vas delal komplet novy lak a na kolik to tak vyjde? Radeji dam vic penez do noveho laku nez pulku do oprav. Diky. :roll:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Mas havarijni pojisteni? poku jo, tak bych si to nechal nekde dopbre skrabnout a pojistovna ti to cely zaplati 8)

A pokud ne, takto vidism tak na 15-20 litru :shock:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

KAMARÁDE!! nejsem sám-to samé-prahy, lemy drobnosti, atd...

Já osobně prahy chystám ošetřit protecem od dinitrolu o lak bych dal pouze až bych dodělal vysněné vizuální úpravy, protože stříkat znova za půl roku blatník po vytahování, to by se mi zkroutili palce u nohou a vypadali vlasy :roll: -i

za opravu dáš tolik kolik chceš:

1.uděláš to doma tímto postupem: odrhnout až na kov(popř. odrezovač), plnič (kyt), barva - můj případ: bez pistole, rukou ten lem vemu
:twisted: , stejně tam za 2-3 roky bude díra :lol:
2dcL barvy+plnič=cca 500kč

2. Nebo si to necháš udělat: nenastříká ti asi kousek, jeden díl tě může vyjít na cca 1500 až 2500kč, podle barvy, lakovny atd...

Ale myslím že u nexie bych radši zvolil první postup a kvalitně ho s láskou zpracoval ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Habron

Příspěvek od Habron »

Přestříkání celé karoserie podle lakýrníka a místa 10 - 20 tisíc + oprava karoserie - to záleží na tom, kolik toho bude potřeba brousit, kitovat, vařit, plnit.
Podle mě se vyplatí opravovat jednotlivé díly, podle toho, co je zrovna akutní, než to stříkat a opravovat v globálu celý, protože jak napsal Olda, tak i když se ty rezatý místa dobře opraví, tak je to za tři roky stejně rezatý a pomůže jen výměna dílu.
Pokud chceš opravovat najednou celou karoserii, tak bych raději auto prodal a koupil nový.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Co se Milošova nápadu týče, tak je to OK ale jen do doby, než to pojišťovna posoudí jako pojišťovací podvod a budeš mít hodně problémů... ale máš-li na to chuť, je to taky cesta :roll:

Celolak se pohybuje od cca 10.000 do 30.000 tisíc. Záleží na barvě, lakýrníkovi a kvalitě práce.

Jestli bys měl cestu do Brna, domluvil bych Ti to tady za dobrý prachy a kvalitní práci!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Koukam,že lak je docela drahej.Kámoš si nechal stříknout škodnou za 5tis. a docela dobrý...Ale de taky o to,mýt známý...Já budu taky opravovat,ale novej lak na celý auto,to je přepich...Aspoň pro mě...
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak ono jenom materiál přijde odhadem tak na 7 tisíc a pak to celý odmašlit, stříknout ...
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tyjo to je nemilé. Já mám jen trochu omlácené lemy od kamínků a rezne mi ten roh předního blatníku. jinak zatim je to vcajku.
No jo ale když to škrábneš tak přijde likvidátor a ten si to nafotí ale asi by si musel napsat škodu na opravu celého laku. ale aby ti to vzali.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Jo jo, u nas je to taky tak, dle barvy se cena pohybuje od 20 do 25 tis bez DPH :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
kaso

Příspěvek od kaso »

Lakovanie caka aj mna.Kompletka a dvojfarebna. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

kaso píše:Lakovanie caka aj mna.Kompletka a dvojfarebna. :lol: :lol: :lol: :lol:
To jsme dva...

Nexia² project

kaso

Příspěvek od kaso »

Ivan píše:
kaso píše:Lakovanie caka aj mna.Kompletka a dvojfarebna. :lol: :lol: :lol: :lol:
To jsme dva...
Aku kombinaciu farieb chces dat :lol: :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To neprozradím, promiň.

Nexia² project

kaso

Příspěvek od kaso »

Kolegovia aka FARBA sa hodi na vytunenu NEXIU :lol: :lol: :lol:
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

kaso píše:Kolegovia aka FARBA sa hodi na vytunenu NEXIU :lol: :lol: :lol:
Taková, kterou nikdo nemá - Zkus modrá perlinka ala fabia či peugeot, nebo černou perlinku !!! Ale jestli máš sedan, tak nevím !!! Hatchback csi v těcto barvách představit dovedu, bouhužel sedany ne !!!
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“