No první dva dny jsem jezdil opravdu opatrněji ale teď tak nějak normálně .. žádné drcení to teda není
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
No, to máš pravdu. Ja sa toho tiež nedotknem pekne dlho. Nezdá sa ti spotreba 8,5l dosť?VIP píše:To máte tím nulováním. Já mám najeto 15 000km a nenuluju už minimálně 3/4 roku a spotřeba mi klesla z 9,1 na 8,5 a už se nehne.
Podle mě je nejobjektivnější spotřeba na palubním počítači tehdy, pokud se to prostě vůbec nenuluje. Jsou zde pak zahrnuty všechny jízdy. Nejen krátké, ale i dlouhé a počítač zobrazí právě jen ten očekávanej průměr.
Aký mate výkon motora? 83Kw alebo 91,2Kw?fatrc píše:K tomu môjmu testíku pri ktorom dávam zabrať nielen spojke prevodovke a motoru zatial som ešte len na niečo vyše 800km od vynulovania tachometra a spotreba už stúpa teraz som na priemere 6,8l/100km no dúfam že už neporastie. Jednu vec čo teraz trocha lutujem že som si neodkladal bločky od benzínu a nerátal aj litre čo som natankoval aspoň by som vedel aký je rozdiel medzi skutočným natankovaným priemerom a priemerom počítača
Ja měl na 1 nadrži odchylku 0,19l/100kmfatrc píše:K tomu môjmu testíku pri ktorom dávam zabrať nielen spojke prevodovke a motoru zatial som ešte len na niečo vyše 800km od vynulovania tachometra a spotreba už stúpa teraz som na priemere 6,8l/100km no dúfam že už neporastie. Jednu vec čo teraz trocha lutujem že som si neodkladal bločky od benzínu a nerátal aj litre čo som natankoval aspoň by som vedel aký je rozdiel medzi skutočným natankovaným priemerom a priemerom počítača
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |