radio, dvd, navigace,... v jednom

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Re: radio, dvd, navigace,... v jednom

Příspěvek od Pajin »

To je mi líto... já do toho rádia zatím nejdu. vystačím si s originálem. nebo když oželím funkce originálu pořídím Alpine nebo Pioneer.
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Reklama

Nyny

Příspěvek od Nyny »

tomask píše:Jaké jsou to požadavky, já měnil u nich rádio asi 2-3x, ted jsem spokojený.
Neměl jsem nikdy problém.
Že prý si tedy rádio vymontují, ale za vymontování chtějí 960,- Kč s tím, že mi nevrátí celou částku, kterou jsem za rádio zaplatil, ale nechají si 3.600,- Kč za původní montáž a to ještě pán nevyčíslil zpětnou montáž původního rádia. Když k tomu ještě přičtu náklady na cestu k nim, tak je to pěknej balík, vzhledem k tomu, že chci rádio vrátit kvůli jeho nefunkčnosti, nevidím důvod, abych nesl tyto náklady já. Napsal jsem jim, že jsem ochoten se dohodnout, ať vyčíslí náklady na uvedení auta do 100% původního stavu a pak se můžeme bavit o tom, že část nákladů ponesu já, ale rozhodně ne všechny, tak čekám co odpoví.

Jde o to, že jak jsem tady popisoval nefunkčnost klimatizace, tak tu jsou ochotni řešit, ale mé ostatní vítky, jako například to, že teď mi svítí půlka RZ vzadu bíle a půlka žlutě odmítají řešit se slovy, že se nejedná o vadu, ale vlastnost a tudíž se o tom nebudou bavit.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Nyny píše:
tomask píše:Jaké jsou to požadavky, já měnil u nich rádio asi 2-3x, ted jsem spokojený.
Neměl jsem nikdy problém.
Že prý si tedy rádio vymontují, ale za vymontování chtějí 960,- Kč s tím, že mi nevrátí celou částku, kterou jsem za rádio zaplatil, ale nechají si 3.600,- Kč za původní montáž a to ještě pán nevyčíslil zpětnou montáž původního rádia. Když k tomu ještě přičtu náklady na cestu k nim, tak je to pěknej balík, vzhledem k tomu, že chci rádio vrátit kvůli jeho nefunkčnosti, nevidím důvod, abych nesl tyto náklady já. Napsal jsem jim, že jsem ochoten se dohodnout, ať vyčíslí náklady na uvedení auta do 100% původního stavu a pak se můžeme bavit o tom, že část nákladů ponesu já, ale rozhodně ne všechny, tak čekám co odpoví.

Jde o to, že jak jsem tady popisoval nefunkčnost klimatizace, tak tu jsou ochotni řešit, ale mé ostatní vítky, jako například to, že teď mi svítí půlka RZ vzadu bíle a půlka žlutě odmítají řešit se slovy, že se nejedná o vadu, ale vlastnost a tudíž se o tom nebudou bavit.
no tak to je něco na mě,bych si to tak vydupal že by se divil,tohle mě dokáže namíchnout :evil: :evil: :twisted:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Počkej říkaš že ti svíti SPZ půl žlutě a bíle, jde předse jenom o výměnu žárovky, nebo se pletu.
Mě to svíti normálně bíle celá SPZ.
To že ti neukazuje kam fouká AUTO, to se dá vyřešit u mě funguje OK.
Za práci že něco chtějí je normálne, já taky nepracuji zadarmo.
To že tam pojedeš dálku je tvůj problém, za to nikdo nemůže.
Jediné co nechápu je že chtějí nějakých 3600 Kč ???
Carthell Prg
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Asi tak bych to řekl i já.. Za práci si něco vzít musí nějak ty kluky zaplatit musí kdo nad tím strávil čas, Radio asi funguje, jen ne dle tvých představ.. no!! ale s tím se tak trochu musí u takových to výrobku počítat.. max můžeš požadovat to zobrazení klimy.. to ti slíbily že to funguje že?
Tico,Nexia,Kalos
Nyny

Příspěvek od Nyny »

tomask píše:Počkej říkaš že ti svíti SPZ půl žlutě a bíle, jde předse jenom o výměnu žárovky, nebo se pletu.
Mě to svíti normálně bíle celá SPZ.
To že ti neukazuje kam fouká AUTO, to se dá vyřešit u mě funguje OK.
Za práci že něco chtějí je normálne, já taky nepracuji zadarmo.
To že tam pojedeš dálku je tvůj problém, za to nikdo nemůže.
Jediné co nechápu je že chtějí nějakých 3600 Kč ???
- tak asi bude stačit vyměnit žárovku, jestli tam není nějaká dioda nebo něco, ale proč bych to řešil já, to je jejich problém.
- že chtějí za práci samozřejmě chápu, ani já nepracuju zadarmo, ale když tu práci odvedu špatně, tak opravu samozřejmě provedu zcela zdarma, kdybych za to chtěl další prachy, každej mě požene svinskym krokem. Nehledě na to, že já práci neplatil, na faktuře je rádio a couvací kamera, práce tam vyčíslená není.
- To, že tam pojedu není můj problém, při reklamaci mám nárok na náklady prokazatelně vynaložené, ale přes to po nich nic nechci. Dokonce jsem ochotnej jim něco málo zaplatit, ale rozhodně ne takovej balík, to bych musel bejt padlej na halvu.
paja truhlik píše:Asi tak bych to řekl i já.. Za práci si něco vzít musí nějak ty kluky zaplatit musí kdo nad tím strávil čas, Radio asi funguje, jen ne dle tvých představ.. no!! ale s tím se tak trochu musí u takových to výrobku počítat.. max můžeš požadovat to zobrazení klimy.. to ti slíbily že to funguje že?
No, že někoho zaplatit musí chápu, ale to přece není můj problém, i přes to, jsem ochotnej se na nákladech podílet, ale ne tak, že já ponesu náklady všechny a oni nic.

Rádio nefunguje tak, jak bylo deklarováno před koupí, na spoustu věcí jsem se výslovně ptal a dokonce dvakrát a dvakrát mi bylo řečeno, že je to tak a tak a po montáži se ukázalo, že to tak není.

Například, pořádně nefunguje ovládaání na volantu, regulace hlasitosti je tak citlivá, že je nepoužitelná a tlačítko pro posouvání stanic nefunguje vůbec, tak takhle si 100% zachování funkčnosti nepředstavuju.

Stejně tak sem se ptal na FM rádio, zda toto rádio nemá problém s citlivostí, bylo mi řečeno, že ne, že je stejně citlivé jako originál, jenže to ani náhodou, dokonce i v mém druhém autě, kde je rádio z Kouflandu chytnu před barákem ČRo 1 a můžu ho poslouchat celou cestu až do Prahy. Na tomto rádiu před domem signál najdu jen někdy a jeho kvalita je taková, že se to nedá poslouchat, navíc když pak jedu do Prahy, tak signál několikrát vypadne úplně a minimálně polovinu cesty je to spíš neposlouchatelné chrčení. A to ČRo 1 vysílá po celém území na stejné frekvenci, takže rádio nikde nemusí přelaďovat.

Na skutečnost, že dojde ke změně zvuku blinkrů, couvacích senzorů, signalizace otevřených dveří a signalizace nezapnutých pásů, které teď zní jako by ze sklenice, nebo z nějaké dětské hračky nevalné kvality zakoupené na vietnamské tržnici mě také nikdo neupozornil a v popisu rádia o tomto není ani zmínka.

Navigace se během navigování zasekne tak, že zasekne celé rádio a pomůže jen zastavit, provézt reset celého rádia, nastartovat a pokračovat v jízdě.

Půlka registrační značky svití bíle a druhá žlutě.

To ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle není funkční rádio a pokud to je vlastnost a ne vada, tak to mají mít uvedené ve specifikaci rádia, nebo mě na to upozornit před montáží a hlavně nelhat, když se zeptám.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
tomask

Příspěvek od tomask »

Tak s takovýma problémami se já nepotkávam. držím palce s reklamací.
Carthell Prg
Nyny

Příspěvek od Nyny »

Já si totiž myslím, že to rádio, které mám já, je jiné, než to, co máš ty.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Jak to tak čtu tak je to horor.. ale spíše se mi zdá že tohle bude vada jen tvého kusu možná si natrefil na vadný kus bohužel.. Jasně jsem na tvé straně. Podle toho co píšeš ti bůďto lhali nebo sami nevědí co to radio dokáže a co ne... v každém případě je to jejich vinna a měly by po tobě žádat maximálně nějakou tu částku za práci. nic víc a možná ani to..
Držím palce ať vše v tvůj prospěch vyřešíš.. dej sem někde viditelně typ Rádia ať každý ví tohle nekupovat nebo aspoň dát na něj pozor..
Tico,Nexia,Kalos
tomask

Příspěvek od tomask »

Ted mě napadlo že daný model nemusí fungovat správně na každém Cruzovi.
Jinak funguje na LS, jinak na Base, jinak na LT(Z), a určitě bude jinak na Cruze HB.
Jeden typ rádia mě nefungoval dobře, sekal se a na Cruzovy LS fungoval uplně bez problému.
Možná že tam bude chyba, LS a LT mají uplně jinou středovou konzoly na ovladaní ventilace a i uplně jiný rádio s displejem, tak možná proto ti to blbne s ukazovaním.
Pokud máš HB tak to může být taky problém.
Vím že i při výmeně kus za kus mezi LS a LT radio nefungovalo, taky nejde libovolně párovat displej a rádio vždy to musí být jedna sada.
Asi mám jinej typ, ale taky jsem je vystřídal 2-3 , kým jsem byl spokojený.
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Ted mě napadlo že daný model nemusí fungovat správně na každém Cruzovi.
Jinak funguje na LS, jinak na Base, jinak na LT(Z), a určitě bude jinak na Cruze HB.
Jeden typ rádia mě nefungoval dobře, sekal se a na Cruzovy LS fungoval uplně bez problému.
Možná že tam bude chyba, LS a LT mají uplně jinou středovou konzoly na ovladaní ventilace a i uplně jiný rádio s displejem, tak možná proto ti to blbne s ukazovaním.
Pokud máš HB tak to může být taky problém.
Vím že i při výmeně kus za kus mezi LS a LT radio nefungovalo, taky nejde libovolně párovat displej a rádio vždy to musí být jedna sada.
Asi mám jinej typ, ale taky jsem je vystřídal 2-3 , kým jsem byl spokojený.
Carthell Prg
Nyny

Příspěvek od Nyny »

Totéž si myslím i já, namontované rádio prostě v mém autě nefunguje, ale za to přece já nemůžu. Dnes mi volal pan Bárta s tím, že jsou ochodtni mi vyměnit jednotku a, že tím by se měl vyřešit problém s klimatizací, ale ostatní problémy, že neví jak řešit. Problém s tím, že každá půlka RZ svítí jinak, mi řekl, že jestli chci, aby to svítilo stejně, ať si koupím bílou diodu, ale to, že oni řešit nebudou.
V případě vrácení rádia trvají na zaplacení vyčíslené částky plus si mám ještě zaplatit montáž původního rádia, jinak, že mám smůlu.

Musím říct, že jsem vzteky neviděl a tak jsem navštívil právníka. Ten mi řekl, ať si nechám vymontovat to jejich rádio a kameru a následně namontovat původní rádio u nějakého autorizovaného servisu Chevrolet s tím, že pak mám po firmě Aston vymáhat zaplacenou cenu za rádio plus cenu té výměny, že mě bude rád zastupovat.
Vztek už ze mě vyprchal, tak teď přemýšlím z klidnou hlavou, co s tím budu dělat dál, jestli mám podstoupit výměnu nějaké té jednotky, nebo se na to vykašlat.

Mimochodem, mám další závadu, při couvání se mi někdy v záběru ukáže černá vodorovná čára a nad ní nějaké číslo, podotýkám, že čas to není.
Obrázek
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Být tebou tak už do toho zapojím asi právníka když snima není řeč ;-) já su tvrdohlavej beran a jdu si tvrdě za svým ;-)
ty čísla to je jako nějaké měřítko,říkám jen že to tak vypadá když to není čas ;-)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Tak ty žluté čáry vzdálenosti mi neukazuje, já mám čistý obraz.
Co se týče té černé tak to se občas stane, stači spatečku vyřadit a znovu zařadit.
Je to elektronika a tá občas nestihne přehodit obraz, tohle se občas stane i v Mercedesech a občas se mi to stalo v Passatu.
Elektronika v autech občas zazlobí to je v každém autě.
Držím palce.
Carthell Prg
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Tolik peněz a ještě více starostí místo radosti -P
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Elektronika“