Na Slovensku trvá výměna podvozku 2 dny?kaso píše:Skoda ale 2 dni budem mat auto v servise.Budem znizovat.
Moje a Pecovy brzdy - jen pro vaši inspiraci
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Blue Lanos
My to delame dukladneji
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já Ti ani nevím, ale přeměž ši šuplerou jejich tloušťku. Neměla by být tuším pod 22 mm (nejsem si jistý). Tzn., že cca 80.000 km by to mělo bez problémů vydržet...Franta P. píše:Mimochodem Po kolika km se maj měnit kotouče? já protože je tam mám taky od výroby.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
asi to velmi s temou nesuvisi ale taketo kotuce som nahodil ja
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=332
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=332
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
neoplati sa ti uz zodrate kotuce brusit! ajtak ich budes muset casom vymenit tak preco davat niekomu peniaze za brusenie...goror píše:no aspon 21mm inak budem musiet dat nove ,take ako ma andy
/malicka rada do zivota/ potom ked kupis nove vrtane tak si daj VELKY pozor ake dosticky tam das!!!!
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
kupoval som nove zaroven s kotucmi a myslim ze pomalicky dozivajugoror píše:ja nemusim davat nikomu peniaze robim si to sam mam sustruch aj frezu v praci,
a ako s tymi platnickami este ti to brzdi dobre?
Strasne sa deru na tom kotuci.
Budem tam muset dat nejake sportove. Ale nadruhej strane sportove su tuhsie takze to asi bude menej brzdit a asi to bude aj piskat ked nebudu zahriate aspon na urcitu teplotu... Takze mam na vyber. Bud ich budem stale menit alebo zaplatim naraz tak trojnasobnu cenu a ajtak to mozno nebude 100percentne...
Teraz to brzdi vazne dobre, len to ze sa dost rychlo deru