Kluci,GO motora!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kaso,mam moznost a ponuku z RS na kupu komplet motora 1.5 16V este aj s olejom pripraveny na palete k odberu,chyba mu len palec k rozdelovacu. Mam ho kupit? Ako zistim,ci nie je pridrety a nema podobne problemy so spotrebou oleja ako moj? Isiel by si pren niekedy cez vikend so mnou? Zaplatim Ti vsetko,jedlo,pitie,odveziem Ta z domu aj priveziem domov. Je to dobra ponuka,moze sa mi este zist,nie?
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je zadarmo! Za slušnej motor se platí 15.000 - 25.000 Kč.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No, musíš počítat dalších nejméně 10.000 -20.000 na generálku a výměnu...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ten motorcek budem mat za 8.000! Chyba mu palec rozdelovaca a alternator. Ma nabehanych 120.000 km,ten chlapik ma aj tachometer,je to seriozny pan. Kupil to od dochodcu,lebo svoje auto rozbil a potreboval casti prednej kapoty,svetla,chladic atd. Mam od neho RJ za 1.500,- Sk a funguje OK! Takze ho asi vezmem a pouzijem z neho zatial iba hlavu valcov,ta vyzera byt v mojej Nexii najviac posrata. Ostatne by som si nechal len tak v garazi pre kazdy pripad.
A nova informacia z mojho servisu - okrem spotreby oleja zerie aj vodu,sviecka stvrteho valca bola uplne zelena a fungovala len silou vole. Otazka znie - preco pri GO bloku neskontrolovali aj hlavu,sviecky,ventily,gufera atd.? Co im mam uz povedat?
A nova informacia z mojho servisu - okrem spotreby oleja zerie aj vodu,sviecka stvrteho valca bola uplne zelena a fungovala len silou vole. Otazka znie - preco pri GO bloku neskontrolovali aj hlavu,sviecky,ventily,gufera atd.? Co im mam uz povedat?
vidim ze to zacali v tom servise riadne hnojit,ked som tam chodil este pred 5 rokmi tak boli super,
to by ti mali dat uplne novu hlavu ked to neskontrolovali dokladne,
to by ti mali dat uplne novu hlavu ked to neskontrolovali dokladne,
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
No to je opravdu pěkný.Ale je pravda že my jsme taky nevěděli že se dohc hlava nexie nesmí brousit.Jinak je po motoru.Ted zatím drží cca 3000 km bez kapky oleje(uniku)Je tam nova hlava.Budou ti ji muset dat taky,Jestli už není zase pozdě.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ale PaliX,ked kupim akukolvek hlavu ci uz novu alebo jazdenu,je nutne ju zrovnat nie? Zatial je to v servise rozobrate,uvidime co urobia dalej. Mne by stacila aj pouzita hlava valcov z toho motora,ktory mam moznost kupit,ale aku mam istotu,ze nebude taka poruchova ako moja? Ked im ju tam donesiem,mam trvat na tom aby ju natlakovali a zarovnali?