straca sa voda
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Může mi prosím někdo vysvětlit o čem je řeč?Reverend píše:Chcel by som sa popytat, ako vyzera sviecka co spaluje vodu z chladenia?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
[quote="JRD McLAREN"]no...
..unik vody do spalovacieho systemu, teda do valca sa da poznat aj na sviecke, ale to uz chce mat neaku tu skusenost..
[/quote]
Chcel som vediet ako vyzera sviecka ked voda z chladenia neprenika do oleja, ale do spalovacieho priestoru
Napr: trati sa voda (ale nic velkeho) ruka na vyfuku zvlhne - motor je zahriaty, tri sviecky su klasicky cierne s kremovym povlakom na elektrodach, stvrta ma na elektrodach akesi prskance sedozelenej farby.
Alebo zeby hypochondria?
..unik vody do spalovacieho systemu, teda do valca sa da poznat aj na sviecke, ale to uz chce mat neaku tu skusenost..
[/quote]
Chcel som vediet ako vyzera sviecka ked voda z chladenia neprenika do oleja, ale do spalovacieho priestoru
Napr: trati sa voda (ale nic velkeho) ruka na vyfuku zvlhne - motor je zahriaty, tri sviecky su klasicky cierne s kremovym povlakom na elektrodach, stvrta ma na elektrodach akesi prskance sedozelenej farby.
Alebo zeby hypochondria?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No tak neako to moze vyzerat..Reverend píše:Chcel som vediet ako vyzera sviecka ked voda z chladenia neprenika do oleja, ale do spalovacieho priestoruJRD McLAREN píše:no...
Alebo zeby hypochondria?
treba to porovnat z ostatnimi svieckami....
este je mozne ze 3 maju tu spravnu "tehlovu" farbu..
a jedna je biela..
prip. je na nej tmavy sajrajt....
vidiet na nej drobne kvapocky vody...
..prip. hrdzu... atd..atd...