kontrolka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka
zacala mi dneska z niceho nic svitit zluta kontrolka , ktera vypada jako prevodovka,nebo motor a sou rozhozeny otacky volnobehu.Nevite nekdo co s tim ??
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
mne to zacalo tak pred 2 dnami (samozrejme vzdy pred vikendom). vzdy ked prejdem tak 10-15 km na LPG, tak sa to rozsvieti. ked prepnem na benzin, tak to po asi 100-200m zhasne, ale na benzin pada volnobeh a ked dam plyn do nejakej polohy, tak s frekvenciou asi 1Hz pridava stupaju/klesaju otacky (ako keby sa pripajalo/odpajalo zapalovanie, testne predtym nez to skape) . spravil som reset ecu, tak uvidime, zatial to chodi ok.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
A jak si ho provedl ? Ja bych to taky skusil restartnoutGranko píše:mne to zacalo tak pred 2 dnami (samozrejme vzdy pred vikendom). vzdy ked prejdem tak 10-15 km na LPG, tak sa to rozsvieti. ked prepnem na benzin, tak to po asi 100-200m zhasne, ale na benzin pada volnobeh a ked dam plyn do nejakej polohy, tak s frekvenciou asi 1Hz pridava stupaju/klesaju otacky (ako keby sa pripajalo/odpajalo zapalovanie, testne predtym nez to skape) . spravil som reset ecu, tak uvidime, zatial to chodi ok.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, Miky, odpoj na 10 minut baterku a máš resetovanou ŘJ
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
no, bol som na diagnostike, lambda je ok, problem bude niekde v elektronike plynu. na benzin lambda frci, na LPG stale hlasi chudobnu zmes (0V), takze to musim dat do fancaru, lebo tam su aj plynari... inak, ktosi mi povedal, ze chyby sa z pamate ECU vymazavaju po 10 nastartovaniach, ak sa pocas nich chyba neobjavi.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem restaltoval a bylo to v pohode asi 100KM pak to zase zacalo. Kdyz sem se byl objednat v sevisu ta mirikal,ze nejblissi termin je 6.5. a kdyz zjisti co tomu je tak se to musi objednat a nez to prijde tak to taky nakou dobu trva a to nemluvim o oprave toho dilu.Takze to vidim moc spatne i s Mimoni ,ale hlave s Milovicema.Je sice fakt,ze sem si koupil do prace skodovku,ale tou bych do Milovic stejne nemohl.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele: