Co víc?
Prostě jsem zjišťoval, obvolával a navštěvoval firmy a sondoval i od lidí, co to mají. Každý to měl různě od různých firem, někdo svépomocí. Jednotek je spousta, lepší i méně kvalitní.
Moje priorita byla taková abych nemusel nějak měnit zvyky, startovat kdy chci, jak chci, nemyslet na co zrovna jedu ( i když se mi zatím daří jezdit jen na čistý etanol, mám mapu benzinek, trošku na to ale musím myslet)
Nejdřív jsem počítal návratnost za 8tis km, ale pravda je, že to je tak 10-11tis.
Nemusel jsem měnit ani svíčky ani vzduch. filtr za KN, naopak by to bylo horší, toto je jen podvod na lidi. Levnější jednotka, ale bez KN vám to nepojede
Jinak k té garančce. Oficiálně to mít namontováno nelze, resp. mi to písemně nepovolí. Zkoušel jsem to. Celá ta sranda se dá během pěti minut odmontovat.
Jen to chce mít natankovanej benzín.
Taky je super, že při prodeji auta si to vymontuju a hned předělám do nového Chevroleta. ( Malibu?
)
Jinak auto má jede lépe, svižněji a nepatřím k těm, co si namontují koncovku a už to cítí, ten obrovský rozdíl... Určitě to má lepší krouťák.
Toš tak borci. Teď do mě