Výměna těsnění
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Výměna těsnění
Ahoj. Zajímalo by me, zda jste nekdo dělal výmenu tesneni pod vikem entilu. Urcite ano, ale spis bych chtel vedet jake zaludnosti me tam cekaji. Tece mi tama dost olej a neni pak pekny pohled na motor.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
ono to neni moc zlozite mne to tiez treba menit,ale zatial to len presakuje,inac je tam dost srub ,ale tie len povolis a das to dole a vymenis tesnenie a samo tie plochy poutieraj a skontroluj
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkousej Gold Hammerite ci tak nejak. Ja to u Espera pouzil na ten kominek odvetrani vany. Je to takova pruhledna zluta zubni pasta porad lepkava ale drzi jak p*ase a nevadi ji varici olejmilosh píše:jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
kazdy rok tak to radsej ani menit nebudem mam to take uz 4 roky a olej mi ani neubyvamilosh píše:jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
a to jsi rekl ze chces korkovy?kaso píše:Povodne tesnenie som mal z gumy a bolo to stale zasrate.Dal som korkove a zatial mi nic nepresakuje.Od vymeny som najazdil 5000KM.Mam to stale ciste.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no my kdzž obědnavame tesneni tak dostanem korkový ale pogumovaný.Mažem to takovým stale tekutým těsněnim od LOCTITE.je tmavý asi jako hermetik ale stale měkké.A drží to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil