Výměna těsnění

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Výměna těsnění

Příspěvek od cubafire »

Ahoj. Zajímalo by me, zda jste nekdo dělal výmenu tesneni pod vikem entilu. Urcite ano, ale spis bych chtel vedet jake zaludnosti me tam cekaji. Tece mi tama dost olej a neni pak pekny pohled na motor. ;)
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Reklama

goror

Příspěvek od goror »

ono to neni moc zlozite mne to tiez treba menit,ale zatial to len presakuje,inac je tam dost srub ,ale tie len povolis a das to dole a vymenis tesnenie a samo tie plochy poutieraj a skontroluj
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
milosh

Příspěvek od milosh »

jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

milosh píše:jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave ;)
Vyzkousej Gold Hammerite ci tak nejak. Ja to u Espera pouzil na ten kominek odvetrani vany. Je to takova pruhledna zluta zubni pasta porad lepkava ale drzi jak p*ase a nevadi ji varici olej
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
goror

Příspěvek od goror »

milosh píše:jj, neni to nic sloziteho, ja to menim skoro kazdy rok, uz jsem vyskousel 100 ruznych vymen, ale stejne mi to porad prosakuje. Dal jsem tam i tu cervenou silikon pastu, ale ani ta nepomohl. je ale divny, ze treba - Milan (Serpan) - majitel zlute nexie co byl s nama v Milovicich tam ten silikon mel a mel motor jak novej a bez oleje tekouciho po hlave ;)
kazdy rok :( tak to radsej ani menit nebudem mam to take uz 4 roky a olej mi ani neubyva
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Habron

Příspěvek od Habron »

I když se to udělá dobře, tak to vydrží maximálně dva roky. Taky se zase chystám na výměnu těsnění, společně s olejem :-)
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

No vidíte chlapi. To bych tam mohl taky vymenit olej. Ted premyslim, jaky je pro ten motor nejlepsi. Mate nejake zkusenosti a hlavne v pomeru cena/kvalita. :lol:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Castrol GTX Magnatec 10W-40 -i
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

cubafire píše:No vidíte chlapi. To bych tam mohl taky vymenit olej. Ted premyslim, jaky je pro ten motor nejlepsi. Mate nejake zkusenosti a hlavne v pomeru cena/kvalita. :lol:
Helix plus za 600 :lol:
nechej tam to starý a dej tam nový(ve dvou se to lépe táhne :mrgreen:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
kaso

Příspěvek od kaso »

Povodne tesnenie som mal z gumy a bolo to stale zasrate.Dal som korkove a zatial mi nic nepresakuje.Od vymeny som najazdil 5000KM.Mam to stale ciste. :lol: :lol: :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

kaso píše:Povodne tesnenie som mal z gumy a bolo to stale zasrate.Dal som korkove a zatial mi nic nepresakuje.Od vymeny som najazdil 5000KM.Mam to stale ciste. :lol: :lol: :lol: :lol:
a to jsi rekl ze chces korkovy? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kaso

Příspěvek od kaso »

Jasne ked som objedneval vyberali sme v katalogu.Korkove bolo o nieco drahsie.Toto mi poradil moj mechanik :lol: :lol: :lol: :lol: A zatial mam pokoj. :D
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak to já si ho teda zkusím vyřezat z kusu korku :-)

Posledně jsem tam dával takový nějaký papírokůže (nevím, jak to popsat) a prodavač tvrdil, že když tohle nevydrží, tak pak už žádný ... a vydrželo možná ještě míň, než to předtím.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no my kdzž obědnavame tesneni tak dostanem korkový ale pogumovaný.Mažem to takovým stale tekutým těsněnim od LOCTITE.je tmavý asi jako hermetik ale stale měkké.A drží to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Habron

Příspěvek od Habron »

palikx dík za tip, pokusím se to někde sehnat, snad by to už mohlo být řešení ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“