Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Máš to pěkný
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
uvidim jak ty lišty budou znovu držet. a když tak přemýšlím že je hodím do barvy. a jiné kola každopádně nee.. tyhle 17 se mi strašně líbí a už sem za to auto dal dost tak ne, už další velkou investici dělat nebudu. budou stačit garančky a pojistka:-) jen kdybych náhodou sehnal origo 16tky liťáky na zimu tak do toho bych možná šel. už takhle jsou ty 17tky tvrdší než ty 16tky natož abych tam prdnul nějaký 18tky nebo tak bych se zase v kolejích od TIR přetahoval s volantem jako u nexie
tadym když tak je link na to křídlo kdo by měl zájem
http://www.ebay.com/itm/Rear-Trunk-Lip- ... 2ebc204221
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Souhlasím, že origo 17" kola chevy jsou nejlepší a nejkrásnější Sám je taky mám a jsem spokojen Na zimu mám ty origo 16" co byly na autě jak jsem ho kupoval
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Originál 17" jsou pěkný. Já už jsem měl na netu vyplněnou objednávku na 17" Dotz, už jen odkliknout odeslání objednávky.Na poslední chvíli jsem si to rozmyslel a zatím toho nelituji.
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
Franto pěkný ale ta lišta tomu fakt nesedí, já když už lištu tak bych volil v barvě vozu.
Křídelko super
Křídelko super
Carthell Prg
Super to tvý křídlo. Až tě omrzí, tak ho beru !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Krasavec a kola se mi líbí Ty modrý cruze jsou moc pěkný, líbí se mi víc než na Aveu.Franta P. píše:díky.
foto finální verze Cruzíka
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Franta P. píše:uvidim jak ty lišty budou znovu držet. a když tak přemýšlím že je hodím do barvy. a jiné kola každopádně nee.. tyhle 17 se mi strašně líbí a už sem za to auto dal dost tak ne, už další velkou investici dělat nebudu. budou stačit garančky a pojistka:-) jen kdybych náhodou sehnal origo 16tky liťáky na zimu tak do toho bych možná šel. už takhle jsou ty 17tky tvrdší než ty 16tky natož abych tam prdnul nějaký 18tky nebo tak bych se zase v kolejích od TIR přetahoval s volantem jako u nexie
Original 16tky jsem v zimě dokupoval u Dědka v Rychnově.
jé my jsme měli od Dědka Nexii:-) ale z Náchoda. Verze GL 330.000,- pecka ))
moc hezké jak to že brouček není vyzdobenej??
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
ženich s nevěstou nechtěli zdobit auta. jo jedině dobře. ještě bych musel někam píchat špendlíky:-)
Čau, to je v Pacově u spořitelny? Fešák!!!! (ten vlevo)
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Fešáci
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Druhá nejpěknější barva na Cruzovi.Samozřejmě po černé.
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash