Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola tam nedostaneš...verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier. No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Keby si poriadne cital prispevky tak by si vedel ze ja som to skusal.16 tam vlezu ale neda sa s nimi jazdit.Jednoducho v nexii nie je miesto na take kolesa.verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier. No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Znam jednoho manika,ktery se zabyva alu-kolama http://www.lavadesign.cz tak říkal,že až to uvidi tak mi poradí a kdyby to nešlo tak tam dam 195/45 R16S.v.o.b.i.k píše:No 16" asi jo,ale s tima 205 budeš mít asi dost velkej problem,jak to chceš vyřešit,aby nedřeli o blatníky???verusamira píše:myslíš 205 a nebo R16 ?
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja te asi videl V Kerfuru na The Smichof, stal jsi tam pred vchodem a v aute si mel koberec. Byl jsi to ty?verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier. No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Je to docela mozny ted sem se prestehoval a mam ho za barakem tak tam stojim poradBrainman píše:Ja te asi videl V Kerfuru na The Smichof, stal jsi tam pred vchodem a v aute si mel koberec. Byl jsi to ty?verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier. No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou . minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci . myslite, ze sa na tom zabijem ?
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak si velikej , ja vazim 90 Kg a taky jezdim a pokud budes jezdit dost rychle tak te nikdo nezabijeGranko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou . minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci . myslite, ze sa na tom zabijem ?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
To nie je najlepšie riešenie, začínať so 600-vkou. Ideálny sposob,ako sa stať darcom orgánov a s tvojimi telesnými proporciami dvojnásobne.rozmyslam nad motorkou Smile. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci Smile. myslite, ze sa na tom zabijem ?