NEFUNKCNY VNUTORNY OKRUH A NASTAVENIE PRUDENIA VYDUCHU
Moderátor: Blue Lanos
NEFUNKCNY VNUTORNY OKRUH A NASTAVENIE PRUDENIA VYDUCHU
Ahojte mam taky problem na druhom aute co som kupil nefunguje mi vnutorny okruh tlacidlo svieti ale na starom sa mi po slaceni aj viac tocil ventilator kurenia a nefunguje ani ovladanie prudenia vzduchu neviete co je tomu?
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
- Reklama
Re: NEFUNKCNY VNUTORNY OKRUH A NASTAVENIE PRUDENIA VYDUCHU
Tlacidlo len spina nejaky elektroventil na podtlak z motora, ale neviem kde je ten ventil. Asi bude tiez v ovladaci kurenia. Treba skontrolovat hadicky a ci je vsade podlak a kam ide hadicka z podlakoveho ufa tahajuceho za klapku. Moznobude niektora vytiahnuta. Nasavanie do vetrania vies kde je ale prep istotu je za schrankou v palubovke, lepsi pristup je zhora spod kapoty motora ale hadicka ide nadol asi tak v strede otvoru ktorym nasava vetranie z interieru auta. Ak funguje prepinac smerovania smeru vzduchu tak by mala byt podtlakova gula/zasobnik na boku nasavania vetrania v poriadku.
prave ze ovladac smeru kurenie nefunguje ked dam z ovladaca dole tie gumene hadice a zapnem ventilator tak ani z jednej nejde vzduch myslim ze je ich tam 6 a 5sluzi na smerovanie a z tej 6tej ide tlak na regulaciu myslim si spravne?
a pokial nejde tlak na regulaciu tak nejde ani smerovanie kde sa nachadza podtlakova rurka?
a pokial nejde tlak na regulaciu tak nejde ani smerovanie kde sa nachadza podtlakova rurka?
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Najlepsie bude ked zacnes na zaciatku. Otvor kapotu, na boku nasavania do ventilacie je plastova gula s dvoma hadickami. Jedna hadicka musi viest k saniu motora. Dufam ze je jasne, ze ovladanie vetrania funguje len ked je motor nastartovany pripadne par minut (nez nedojde podtlak v spomenutej zasobnuikovej guli) po vypnuti motora. Takze ked bezi motor musi v hadicke ku guli sycat a byt podtlak, prilozis prst a je jasne ci je v nej podtlak. Takisto musi byt podtlak na druhom vystupe z guli. A takto hladas dalej. Na ovladacoch je tusim stredny vstup pre hadicky privod a ostatne su vystupy pre podtlak ale to uz neviem isto, velmi som to neobzeral ked som to mal rozobrate. Je mozne ze je len niektora z hadiciek vytiahnuta.