kde koupit tyto ND
Moderátor: Blue Lanos
kde koupit tyto ND
Prosím o radu kde nakoupit tyto ND , co potrebuji k dokompletování matýska , popřípadě poradit kolik stojí nové abych věděl za kolik to mužu koupit na vrakáči.
- sklo dveří předních spouštěcí L+P zelené
- sklo dveří předních pevné trojuhelník L+P zelené
- vodítko skla př. dveří L+P
- zrcátko bez ovladaní L+P
- lišta střechy L+P
- stěrače předek
- trysky k ostřikovači
- guma těsněni na všechny dveře 4
- plast praveho sloupku co schovavá pás spolujezdce
- plast zadního plata co je v něm zadní repro.
popřípadě kde je dobrej vrakáč a maj rozumný ceny.
děkuji Vám kdo mi pomuže za ochotu.
PAdam@seznam.cz
- sklo dveří předních spouštěcí L+P zelené
- sklo dveří předních pevné trojuhelník L+P zelené
- vodítko skla př. dveří L+P
- zrcátko bez ovladaní L+P
- lišta střechy L+P
- stěrače předek
- trysky k ostřikovači
- guma těsněni na všechny dveře 4
- plast praveho sloupku co schovavá pás spolujezdce
- plast zadního plata co je v něm zadní repro.
popřípadě kde je dobrej vrakáč a maj rozumný ceny.
děkuji Vám kdo mi pomuže za ochotu.
PAdam@seznam.cz
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
mně zas připadá že to bylo nebouraný od čumáku po zadní dveře
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Re: kde koupit tyto ND
Spoustu z tech veci mam se sveho stareho Matize. Skla, voditka, zrcatka i nejake plasty. Napsal jsem ti mail.
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...radovan píše:Spoustu z tech veci mam se sveho stareho Matize. Skla, voditka, zrcatka i nejake plasty. Napsal jsem ti mail.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
S lampama je potiz. Na starem byly dobre, ale noveho jsem koupil bouraneho zepredu a ten mel na svetlech ulomene plastove drzaky. Takze jsem do noveho matyska dal lampy ze stareho. Ty s ulomenymi drzaky jeste mam...Ondras píše: Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...
Radovane, nahodou nemas predni nebo zadni naraznik? Jinak bych jeste uvital, kdyby jsi mel z palubovky ten cernej plast, co je okolo budiku a kryt od spolujezdcova airbagu. Mozna snad jeste ten panel, co je v nem dirka na piti a saltra. Kdyby jsi neco mel, prosim, napis treba SZ s cenami. Dekuju moc
Z plechariny uz nemam prakticky nic (dokonce ani strechu). Cernej plast mam a kryt airbagu take, ale byl pod nim airbag, takze je uchyceny jen na spodni strane. stredovy panel mam z verze s mechanickym otviranim oken, ale je v nem otvor pro zamek radici paky.Robert píše:Radovane, nahodou nemas predni nebo zadni naraznik? Jinak bych jeste uvital, kdyby jsi mel z palubovky ten cernej plast, co je okolo budiku a kryt od spolujezdcova airbagu. Mozna snad jeste ten panel, co je v nem dirka na piti a saltra. Kdyby jsi neco mel, prosim, napis treba SZ s cenami. Dekuju moc
Nepovedlo se ti prelakovani, ci co?
Asi bych mel nekam napsat seznam dilu, co mi zbyvaji. Uz jich moc neni. Nechce nekdo motor?
Takze pro ty co je zajimalo neco o mem Matisku ,tak ten sel pres strechu a byl pekne pomackanej ,ale uz je po laku a jdu ho kompletovat .
Jestli nekdo z vás neco shaní tak at se mi ozve sehnal jsem si spostu ND
to jest 2 nekompletní matysky na ND. jeden pres strechu druhej na predek tak jsou to oba jen torza.
Jinak jsem ze severni morava Olomouc.
Jestli nekdo z vás neco shaní tak at se mi ozve sehnal jsem si spostu ND
to jest 2 nekompletní matysky na ND. jeden pres strechu druhej na predek tak jsou to oba jen torza.
Jinak jsem ze severni morava Olomouc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě by tedy zajímaly přední lampy, nebo alespoň jejich krycí skla na Matize I (1998-2000).
|\/| /\ '|' | '/.
Kdyby to nahodou Menge 77 nemel, tak ja ten plast mam (Matiz I.). Ale jsem daleko, az v Praze, prip. obcas se vyskytuji u Turnova.Vojta píše:Pro Menge 77!
Nemáš náhodou ten plast pod čelní sklo (s průduchama topení). I poškozený? 7. dubna jedu služebně do Olomouce. Pošli e-mail!
Dík.
Ty držáky jdou svařit... Svár je sice vidět, ale v pohodě to drží.radovan píše:S lampama je potiz. Na starem byly dobre, ale noveho jsem koupil bouraneho zepredu a ten mel na svetlech ulomene plastove drzaky. Takze jsem do noveho matyska dal lampy ze stareho. Ty s ulomenymi drzaky jeste mam...Ondras píše: Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...