kde koupit tyto ND

Moderátor: Blue Lanos

menge 77

kde koupit tyto ND

Příspěvek od menge 77 »

Prosím o radu kde nakoupit tyto ND , co potrebuji k dokompletování matýska , popřípadě poradit kolik stojí nové abych věděl za kolik to mužu koupit na vrakáči.

- sklo dveří předních spouštěcí L+P zelené
- sklo dveří předních pevné trojuhelník L+P zelené
- vodítko skla př. dveří L+P
- zrcátko bez ovladaní L+P
- lišta střechy L+P
- stěrače předek
- trysky k ostřikovači
- guma těsněni na všechny dveře 4
- plast praveho sloupku co schovavá pás spolujezdce
- plast zadního plata co je v něm zadní repro.

popřípadě kde je dobrej vrakáč a maj rozumný ceny.
děkuji Vám kdo mi pomuže za ochotu.
PAdam@seznam.cz
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Mam jen dotaz... Vy si stavite Matizka jako Lego, nebo proc potrebujete zrovna tyto dily? :lol:
Pripada mi to dost neobvykle, shanet treba plast co kryje bezp. pas ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

mně zas připadá že to bylo nebouraný od čumáku po zadní dveře :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Docent

Příspěvek od Docent »

Mno, něco z toho určitě mají Autodíly Krč (třeba stírače, trysky ostřikovače mají v ceníku na netu) a velkej vrakáč na japonce a korejčíky je v Kladně - Dubí, ale těžko se v tomhle radí někomu, kdo neuvede svoji zeměpisnou polohu, že :lol: .
radovan

Re: kde koupit tyto ND

Příspěvek od radovan »

Spoustu z tech veci mam se sveho stareho Matize. Skla, voditka, zrcatka i nejake plasty. Napsal jsem ti mail.
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

radovan píše:Spoustu z tech veci mam se sveho stareho Matize. Skla, voditka, zrcatka i nejake plasty. Napsal jsem ti mail.
Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? :oops: Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
radovan

Příspěvek od radovan »

Ondras píše: Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? :oops: Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...
S lampama je potiz. Na starem byly dobre, ale noveho jsem koupil bouraneho zepredu a ten mel na svetlech ulomene plastove drzaky. Takze jsem do noveho matyska dal lampy ze stareho. Ty s ulomenymi drzaky jeste mam...
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Radovane, nahodou nemas predni nebo zadni naraznik? Jinak bych jeste uvital, kdyby jsi mel z palubovky ten cernej plast, co je okolo budiku a kryt od spolujezdcova airbagu. Mozna snad jeste ten panel, co je v nem dirka na piti a saltra. Kdyby jsi neco mel, prosim, napis treba SZ s cenami. Dekuju moc
radovan

Příspěvek od radovan »

Robert píše:Radovane, nahodou nemas predni nebo zadni naraznik? Jinak bych jeste uvital, kdyby jsi mel z palubovky ten cernej plast, co je okolo budiku a kryt od spolujezdcova airbagu. Mozna snad jeste ten panel, co je v nem dirka na piti a saltra. Kdyby jsi neco mel, prosim, napis treba SZ s cenami. Dekuju moc
Z plechariny uz nemam prakticky nic (dokonce ani strechu). Cernej plast mam a kryt airbagu take, ale byl pod nim airbag, takze je uchyceny jen na spodni strane. stredovy panel mam z verze s mechanickym otviranim oken, ale je v nem otvor pro zamek radici paky.
Nepovedlo se ti prelakovani, ci co?
Asi bych mel nekam napsat seznam dilu, co mi zbyvaji. Uz jich moc neni. Nechce nekdo motor?
menge 77

Příspěvek od menge 77 »

Takze pro ty co je zajimalo neco o mem Matisku ,tak ten sel pres strechu a byl pekne pomackanej ,ale uz je po laku a jdu ho kompletovat .
Jestli nekdo z vás neco shaní tak at se mi ozve sehnal jsem si spostu ND
to jest 2 nekompletní matysky na ND. jeden pres strechu druhej na predek tak jsou to oba jen torza.
Jinak jsem ze severni morava Olomouc.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Mě by tedy zajímaly přední lampy, nebo alespoň jejich krycí skla na Matize I (1998-2000).
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Pro Menge 77!
Nemáš náhodou ten plast pod čelní sklo (s průduchama topení). I poškozený? 7. dubna jedu služebně do Olomouce. Pošli e-mail!
Dík.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Radovan: Kolik byste si asi predstavoval za ty plasty??? A za kolik by byl ten motor? Je kompletni? Mozna bych pouvazoval... Dekuji
radovan

Příspěvek od radovan »

Vojta píše:Pro Menge 77!
Nemáš náhodou ten plast pod čelní sklo (s průduchama topení). I poškozený? 7. dubna jedu služebně do Olomouce. Pošli e-mail!
Dík.
Kdyby to nahodou Menge 77 nemel, tak ja ten plast mam (Matiz I.). Ale jsem daleko, az v Praze, prip. obcas se vyskytuji u Turnova.
Docent

Příspěvek od Docent »

radovan píše:
Ondras píše: Radovane, nezůstaly ti ještě náhodou přední lampy? :oops: Se biju do hlavy, že jsem je od tebe nevzal už loni...
S lampama je potiz. Na starem byly dobre, ale noveho jsem koupil bouraneho zepredu a ten mel na svetlech ulomene plastove drzaky. Takze jsem do noveho matyska dal lampy ze stareho. Ty s ulomenymi drzaky jeste mam...
Ty držáky jdou svařit... Svár je sice vidět, ale v pohodě to drží.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“