cena perfectna ,len gumy trochu horsie vidnoT-PK píše:Hoši a co tyhle kolesa?? cena je supr.! http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=13485
nove kola
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
uz som aj teraz Ak by som obul take kolesa tak by som ti zdrhol na mile dalekogoror píše:isli ,zas by si bol vacsi frajer ako jaAndy píše:a isli by na espero? a co ET? hmm?
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
zdrhol ,to sa mi paci musime si dat dragAndy píše:uz som aj teraz Ak by som obul take kolesa tak by som ti zdrhol na mile dalekogoror píše:isli ,zas by si bol vacsi frajer ako jaAndy píše:a isli by na espero? a co ET? hmm?
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
drag? to by sa ti frajerilo s chipom cogoror píše:zdrhol ,to sa mi paci musime si dat dragAndy píše:uz som aj teraz Ak by som obul take kolesa tak by som ti zdrhol na mile dalekogoror píše: isli ,zas by si bol vacsi frajer ako ja
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
pevne nervy zelam!goror píše:dik bude to fuska uz sa na to tesim
inak vsimas ze vacsinou tu komunikujeme len mi dvaja
asi tak dajak ,Andy píše:pevne nervy zelam!goror píše:dik bude to fuska uz sa na to tesim
inak vsimas ze vacsinou tu komunikujeme len mi dvaja
tie gombiky co su na pristrojovke tak tam si dal tie 5v led
asi je cas obeda tak tu nikoho nikde
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,