![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
pepulda píše:jde mi hlavne o spolehlivost a nereznuti. ja vim ze je to tezke se mnou. tata furt rika peugeot to jsou drzaci a furt me premlova abych sel do teto znacky. nejdy jsme nemeli jineu znacku jak felicii a peugeoty a to od 306.407.508 a velika spokojenost. ale ja si proste rikam ze je cas zmeny tak proto chevrolet proste se nezlobte ale rad se 3x ujistim ze jdu do jiste a spolehlive znacky a ne pak to slyset denne na taliri my jsme ti to rikali. chapete me obavy. jinak iky za vase nazory
souhlasím s Poky,hlavně nééééé do AAAPoky Ul píše:Auto si prodej sám na proti učet to nedávej ale hlavně to nedávej do výkuputřeba do AAA
to asi věčina z nás vidí motor jen když dolévá vodu do ostřikovačů666 píše:Nezakrytej motor - no má to přece kapotu ne
Důvěrně ti pošeptám, že motor vidím pouze když dolévám vodu do ostřikovačů
A to starý auto si fakt prodej raději sám. 12 let starý, bouraný, rezatý , pravděpodobně se bude platit ekodaň, že. To se tomu šéfovi z pobočky moc nedivím. Na trhu jsou mraky ojetin. Dneska je těžký prodávat ojetinu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |