Repro,Chevrolet nové Aveo
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Scorpion.11
Re: Repro,Chevrolet nové Aveo
Tak podle manuálu Aveo 2011- Přední a zadní reproduktory
U vozů se stupňovitou zádí používají všechna audiozařízení čtyři reproduktory, dva reproduktory přimontované na předních dveřích a dva reproduktory v krytu prahu u zadního víka zavazadlového prostoru. U hatchbacku jsou zadní reproduktory namontované v obložení podběhu v zavazadlovém prostoru. Koaxiální dvoucestný zadní reproduktor je nabízen jako volitelná výbava.
U vozů se stupňovitou zádí používají všechna audiozařízení čtyři reproduktory, dva reproduktory přimontované na předních dveřích a dva reproduktory v krytu prahu u zadního víka zavazadlového prostoru. U hatchbacku jsou zadní reproduktory namontované v obložení podběhu v zavazadlovém prostoru. Koaxiální dvoucestný zadní reproduktor je nabízen jako volitelná výbava.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Cruze má jen vpředu a v zadních dveřích nemá ani v platě vzadu?klm121 píše:Nemusí mať repro vzadu, aj v Cruze sú reproduktory vzadu len v najvyššej výbave
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ja to mozem potvrdit, ja mam ten istý problém, v zadných dverách je len mriežka a nechcem babrat do tapacíru aby som dačo nedokafral. Takže ma tiež zaujíma či sú tam káble a aký rozmer repro tam mám dokúpit.jakub02 píše:Tak rok výroby je 2012, resp. počátek 10/2011,výbava LT+, 1398cm3,74kW,Aveo sedan,4 dvéř.Psané jsou 4x repro,ale to je tak,že přední dveře 2x a sloupky výškové 2x.
Aveo 1,2 sedan LT, 63kw, r.v 2012, strieborná metalíza - aktual
Fiat Palio Weekend r.v 99 - excars
Daj dole tapacir a zistíš aj sám. práca na 5min.Pedro77 píše:Ja to mozem potvrdit, ja mam ten istý problém, v zadných dverách je len mriežka a nechcem babrat do tapacíru aby som dačo nedokafral. Takže ma tiež zaujíma či sú tam káble a aký rozmer repro tam mám dokúpit.jakub02 píše:Tak rok výroby je 2012, resp. počátek 10/2011,výbava LT+, 1398cm3,74kW,Aveo sedan,4 dvéř.Psané jsou 4x repro,ale to je tak,že přední dveře 2x a sloupky výškové 2x.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Jo to jsem dneska slyšel i viděl
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
jakub02 píše:Tak rok výroby je 2012, resp. počátek 10/2011,výbava LT+, 1398cm3,74kW,Aveo sedan,4 dvéř.Psané jsou 4x repro,ale to je tak,že přední dveře 2x a sloupky výškové 2x.
No jo modelový rok 2012 výrobený 10/2011 . Takže AVEO II .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Iba najvyššia výbava má repro v zadných dverách. Repro do plata sa dávali myslím iba v Amerike.ladinek píše:Cruze má jen vpředu a v zadních dveřích nemá ani v platě vzadu?klm121 píše:Nemusí mať repro vzadu, aj v Cruze sú reproduktory vzadu len v najvyššej výbave
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Já mám Nové Aveo rv. 2011 výbavu LTZ a jsou dvě repra v předních dvěřích dvě v zadních a dva výškáče ve předních sloupcích. A myslím že v nižších výbavách nejsou jenom ty výškáče. Zkus se podívat do palubního PC jestli sis zadní repra neztlumil na minimum...Pedro77 píše:Ja to mozem potvrdit, ja mam ten istý problém, v zadných dverách je len mriežka a nechcem babrat do tapacíru aby som dačo nedokafral. Takže ma tiež zaujíma či sú tam káble a aký rozmer repro tam mám dokúpit.jakub02 píše:Tak rok výroby je 2012, resp. počátek 10/2011,výbava LT+, 1398cm3,74kW,Aveo sedan,4 dvéř.Psané jsou 4x repro,ale to je tak,že přední dveře 2x a sloupky výškové 2x.
Chevrolet Aveo bílý sedan
1,4l 74kw LTZ
1,4l 74kw LTZ
Moja vybava je len LT, alen ten PC to je blbosť. Ja mam len nastavenie balanc prava a ľavá strana a nie predne a zadne repro. Vo výbava LT su repraky určite len v predných dverách a výškače v predných stĺpikoch.sdosty píše:Já mám Nové Aveo rv. 2011 výbavu LTZ a jsou dvě repra v předních dvěřích dvě v zadních a dva výškáče ve předních sloupcích. A myslím že v nižších výbavách nejsou jenom ty výškáče. Zkus se podívat do palubního PC jestli sis zadní repra neztlumil na minimum...Pedro77 píše:Ja to mozem potvrdit, ja mam ten istý problém, v zadných dverách je len mriežka a nechcem babrat do tapacíru aby som dačo nedokafral. Takže ma tiež zaujíma či sú tam káble a aký rozmer repro tam mám dokúpit.jakub02 píše:Tak rok výroby je 2012, resp. počátek 10/2011,výbava LT+, 1398cm3,74kW,Aveo sedan,4 dvéř.Psané jsou 4x repro,ale to je tak,že přední dveře 2x a sloupky výškové 2x.
Aveo 1,2 sedan LT, 63kw, r.v 2012, strieborná metalíza - aktual
Mám AVEO, kúpil som ho 7.6.2012,ale vyrobené bolo v r.2011 a je to výbava LT. Mám 6x repro. 2 x výškové v predných stĺpikoch, dve v predných dverách a dve v zadných. Všetky idú...nie je to diskotéka, ale stačí.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Já mám výbavu LS+ a mam jen čtyři repro a to výškové v předních sloupcích a v předních dveřích.Vzadu ve dveřích tam síťka v plastu je,ale nic nehraje.Má to tak být?
Chevrolet Aveo 1.2 16v LS+,2011
Áno, máš len 2+2 repro. Predné dvere+výškové v stĺpikoch.
Zajímavá debata. Táta koupil nové Aveo a zrovna dneska jsme to řešili. Vzadu mu to prostě nehraje. Mřížky tam jsou, ale jestli jsou pod nima repráky nevím. Ani mě nenapadlo, že by tam nebyly. Až co tady píšete, tak se budeme muset podívat. Výškové ve sloupcích má. Uvádí se, že tam jsou 4, takže to beru asi tak, že dva ve dveřích + dva ty ve sloupcích. Má LT+. Chtěl jsem zamachrovat, že mu to seřídím a narazil jsem na problém a to takový, že v nastavení basy, výšky, levý a pravý,..... chybí nastavení přední - zadní. V návodu je, že tato funkce je u výbavy s 6ti repro. Tudíž usuzuji, že opravdu vzadu repro není.
Klm121, já nemám u Cuze nejvyšší výbavu a repro vzadu mám.
Klm121, já nemám u Cuze nejvyšší výbavu a repro vzadu mám.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Žiaľ,ak sa chceš pozrieť na repro,resp.tú dieru,musíš dať dole celý tapacír,resp.ten plast z dverí.
Repro tam ale nie je /aby si to nemusel rozoberať,ale možno sa aj mýlim,lebo som si nie istý,či vo výbavach v ČR a SR nie sú náhodou nejaké rozdiely.../,ale dajú sa dokúpiť v Chevy ti to radi domontujú
Intenzita hlasu bude ale rovnaká,ako v predu Jedine ak vymeníš celé rádio,lebo táto funkcia je aj v rádiu za 30.-EUR,ktoré kúpiš v tescu,ale žiaľ v Chevy nie
Osobne mi to ale nevadí,lebo v zadu je dieťa a aj v druhom aute máme /10 repro /zadné repro stíšené-nech sa dieťa vyspí
Repro tam ale nie je /aby si to nemusel rozoberať,ale možno sa aj mýlim,lebo som si nie istý,či vo výbavach v ČR a SR nie sú náhodou nejaké rozdiely.../,ale dajú sa dokúpiť v Chevy ti to radi domontujú
Intenzita hlasu bude ale rovnaká,ako v predu Jedine ak vymeníš celé rádio,lebo táto funkcia je aj v rádiu za 30.-EUR,ktoré kúpiš v tescu,ale žiaľ v Chevy nie
Osobne mi to ale nevadí,lebo v zadu je dieťa a aj v druhom aute máme /10 repro /zadné repro stíšené-nech sa dieťa vyspí