Bacha na šmejdy v Brně !!!

Moderátor: Blue Lanos

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Krtek píše:Já vlastně taky neviděl nikde ukradenej znak z Daewa. A chebyho jsem prakticky jsště ani nepotkal. Vždyt se ty znaky daji za pár stovek objednat tak si je ty onanisti můžou rovnou koupit. A toho Chairmana bych taky chtěl docela vidět. Nemaj ho náhodou ve srAAAčkách ? Jarda jágr s něčim takovym myslim nějakou dobu jezdi. Asi se styděl za Daewoo :P
Ja si jel jen umejt auto a nevzal si mobil abych ho vyfotil. Fakt mne to dostalo, a jeste z nej vylez chlapik s knirkem a fialovejma kalhotama. K tomu znaku,mas pravdu, ja si daval na Racera predek z Kadeta ( je hezci) a stacilo sundat Opel znak a koupit v Radotine vystrik. Dirky nepasovaly ,ucvak jsem kolicky ale jistila to ta lepenka, za dva roky to neupadlo.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Reklama

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Já v Brně nemám problémy, ale taky nebydlím na sídlišti. Nicméíně stačila jedna noc ve Vyškově a Daewoo znak byl pryč (z kapoty)... No nechápu že někdo krade zrovna Daewoo :roll:
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Shaman: Ty ses Hynku bez znaku na kapote? No clovece ani jsem si nevsil :shock: :?
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Jinak jak mi sundali znacek, tak uz jsem u jedne z direk nasel prvni jarni kyticku na laku! :evil:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Brainman píše:Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman :? ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat :D :D :D :D :D :D :D
Jen jestli to nebylo schvalne, jak vim Chairman ma moc veci z mercedesu, treba je vic takovych hybridu, u mazdy 121 je taky naprosta shoda s fiestou a kazdy ma svoje znaky, ale je to totzne auto :D
Ja netvrdil, ze u nas v Riu se kradou znaky, ale prece jen clovek jezdi po cechach a to se pak boji auto nekde nechat stat pres noc, ze :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Akri píše:
Brainman píše:Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman :? ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat :D :D :D :D :D :D :D
Jen jestli to nebylo schvalne, jak vim Chairman ma moc veci z mercedesu, treba je vic takovych hybridu, u mazdy 121 je taky naprosta shoda s fiestou a kazdy ma svoje znaky, ale je to totzne auto :D
Ja netvrdil, ze u nas v Riu se kradou znaky, ale prece jen clovek jezdi po cechach a to se pak boji auto nekde nechat stat pres noc, ze :roll:
Ten Chairman se menoval Chairman na kufru a ve predu a v zadu mel hvezdu. Nevim o tom ze by se tak nejaky model medveda jmenoval :D :D :D
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Brainman píše:
Akri píše:
Ten Chairman se menoval Chairman na kufru a ve predu a v zadu mel hvezdu. Nevim o tom ze by se tak nejaky model medveda jmenoval :D :D :D
Nic takoveho jsem netvrdil, ze je, ale jen rikam, ze je to vlastne mercedes, myslim pouziti dilu a tak , vsechno je mercedes;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Brainman píše:
T-PK píše:Kuva,no,ja mám teďka na čumáku znak Chevvy.. :) Nebyl taky opravdu levný,ale musím zaklepat,zatím ho tam ještě mám.. Stejně půjdou česem dolů všechny nápisy... Viva unknown design.. 8)
Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu? :(
Mě k tomu vedlo to, že sem ten znak našel pod pařezem.. :) Tak proč už si ho tam nedát,že? :) Jinak to autko chytlo hnedka takovy elegantnější šmrnc... ;) Já vím, chevrolet to nidky nebude,ale co.. 8)
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

T-PK píše:
Brainman píše:
T-PK píše:Kuva,no,ja mám teďka na čumáku znak Chevvy.. :) Nebyl taky opravdu levný,ale musím zaklepat,zatím ho tam ještě mám.. Stejně půjdou česem dolů všechny nápisy... Viva unknown design.. 8)
Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu? :(
Mě k tomu vedlo to, že sem ten znak našel pod pařezem.. :) Tak proč už si ho tam nedát,že? :) Jinak to autko chytlo hnedka takovy elegantnější šmrnc... ;) Já vím, chevrolet to nidky nebude,ale co.. 8)
Bodejť, hlavně že se to líbí Tobě :idea: ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx píše:Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
A hele, tak Jeníček Ti nebyl vhod, jo Mařenka, to by byla jiná co? :D
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Akri píše:
T-PK píše:
Brainman píše: Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu? :(
Bodejť, hlavně že se to líbí Tobě :idea: ;)
;) Díky.! Naštěstí se to ale líbí nejen mě.. :)
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Akri píše:
palikx píše:Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
A hele, tak Jeníček Ti nebyl vhod, jo Mařenka, to by byla jiná co? :D
Víš i kdybych tam u toho viděl třeba mařenku tak ji rozbiju jak kolo.Prostě mě tohle neskutečně s..e!kéž by jim všem upadly ruce u samé hlavy :(( :evil:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Robert: Nee, koupili jsme novej a nalepili...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

Robert píše:Jsou to fakt svine ! Z cumaku mi ho sebrali, ze zadku mi ho sundali a jeste k tomu mi vzadu misto napisu "MATIZ" nechali jen "ATIZ" coz me sere neskutecnym zpusobem. Samozrejme si taky nezapomneli rejpnout sroubovakem do laku, jak to sundavali :x
KU*VY JEDNY SIKMOOKY !!!!!!!!!! :evil:
takze z ATIZ-u mozes spravit novy model ZITA :lol: :lol: :lol:
no, sucitim s tebou, uz som to tu spominal, mne sa to tiez stalo asi pred rokom, odisiel zadny znak a srobovak tam tiez potancoval.. ale pokial nezavarim kufor, prelakovavat sa nebude :lol: :lol: :lol:
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“