Víko zadního kufru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
denny

Re: Víko zadního kufru

Příspěvek od denny »

Dojed k nám, mám tady značku jmnem "no name" traktor a zadarmo ti to už udělám :D
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Reklama

SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

tak zitra konecne jedu pro tu gumu a snad to bude fungovat :lol:
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
Sidik

Příspěvek od Sidik »

Zdravim, aj ja sa teda nestastne pripajam k tym, ktorym "odisiel" spinac otvarania kufra. Pokazil sa mi v nedelu a dnes som s tym bol v servise (SWAM, KE) a musim povedat, ze bez najmensieho problemu mi ho za cca pol hodiny vymenili. Samozrejme v ramci zaruky vsetko. Teda uz druhy krat spokojnost s tymto servisom -i .
Chevrolet Cruze 1.6 LS PLUS
7.4 l/100
ruso65

Příspěvek od ruso65 »

Ja už čakám na výmenu "mikro spínača" , už 4. týždne. Bol som v servise v Topoľčanoch tam mi to objednali a že mi zavolajú až to príde. Tak som volaj aj do Remesloservis Nitra tam povedali ,že majú objednaných 10 kusov na opravu , ale vraj niesú na sklade ani v Maďarsku tak musia čakať kady to príde z Kóree. Obdobne je to aj v Topoľčanoch. Tak teraz čakám, :( . Nevadí zatiaľ otváram dialkovým :lol:
Cruze 2.0 120kW LT Čierna Carbon
Obrázek
fatrc

Příspěvek od fatrc »

Nič v zlom proti našim "autorizovaným servisom" viem ako to tam chodí už som mal aj ja skúsenosť s reklamáciou ale v dnešnej dobe bez pardónu že musím zahrešiť KURVA aby z Korei nevedeli objednať pár posratých súčiastok to kde žijeme v Ulanbatare veď existujú UPS, DHL a plná piča iných kuriérskych spoločností veď z ameriky keď objednávam veci z internetu alebo z číny tak poštou mi to príde do týždňa maximálne do dvoch túto ich sprostú politiku neviem pochopiť by som dojebal všetkých tých top manažérov a debilkov vo vedení veď je to na smiech teraz keby chcem tak objednám ten spínač z ebayu pre celé slovensko,česko a pol európy ale kto by to preplatil??? A načo by sme za to platili ked je to v záruke však.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
smire666

Příspěvek od smire666 »

Vysvetlené tak nahrubo ale nedá sa než súhlasiť... ;)
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Sidik

Příspěvek od Sidik »

fatrc píše:Nič v zlom proti našim "autorizovaným servisom" viem ako to tam chodí už som mal aj ja skúsenosť s reklamáciou ale v dnešnej dobe bez pardónu že musím zahrešiť KURVA aby z Korei nevedeli objednať pár posratých súčiastok to kde žijeme v Ulanbatare veď existujú UPS, DHL a plná piča iných kuriérskych spoločností veď z ameriky keď objednávam veci z internetu alebo z číny tak poštou mi to príde do týždňa maximálne do dvoch túto ich sprostú politiku neviem pochopiť by som dojebal všetkých tých top manažérov a debilkov vo vedení veď je to na smiech teraz keby chcem tak objednám ten spínač z ebayu pre celé slovensko,česko a pol európy ale kto by to preplatil??? A načo by sme za to platili ked je to v záruke však.

Uplny suhlas ! K tomu viac niet co dodat...
7.4 l/100
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Prave dnes mi definitivne odisiel superkokot spinac 2x... Buduci tyzden mi daju novy. Len cakam ked sa to bude takto drbat dalej, kolko to bude stat po zaruke. Sak to bude uplna tragedia to stale kupovat do mindze! ...sorry za vyrazy, ale nech idu do riti s takymi picusmi! :evil: :evil: :evil:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Treba na to napísať sťažnosť a v čo naväčšiej miere o tom porobiť záznamy ako o opakovanej poruche. Potom sa dá kade čo...
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Sidik

Příspěvek od Sidik »

Dimco Nubira 97 píše:Treba na to napísať sťažnosť a v čo naväčšiej miere o tom porobiť záznamy ako o opakovanej poruche. Potom sa dá kade čo...
Suhlas, ked sa take nieco bude robit, so mnou urcite ratajte ! Len kto sa na to podujme? :)
7.4 l/100
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Neviem asi by sa mala rozbehnúť nejaká petícia, spolu s kópiami o servisných opravách tejto závady, 2x, 3x ale aj 1x a nejakým spôsobom spísať všetkých používateľov a majiteľov Cruze že ide o opakujúcu sa závadu a zatlačiť na importéra aby tento problém vyriešili a to nadobro, nie len nachvílku, vyhrážať sa mi reportážou v TV a podobne, to by bola veľmi nepríjemná reklama a možno by sa konečne rozhýbali.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Kjub píše:Prave dnes mi definitivne odisiel superkokot spinac 2x... Buduci tyzden mi daju novy. Len cakam ked sa to bude takto drbat dalej, kolko to bude stat po zaruke. Sak to bude uplna tragedia to stale kupovat do mindze! ...sorry za vyrazy, ale nech idu do riti s takymi picusmi! :evil: :evil: :evil:
Ja som to kurvítko kupoval za hotové (zatiaľ asi ako jediný), keď to tu pohľadáš, nájdeš cenu. Ale myslím že to bolo okolo 50€.
Naozaj ma ale vytáča skutočnosť, že keď sa nám, čo máme Cruza r.v.2009 táto závada začala hromadne objavovať, tak šikmáči neboli schopní zareagovaťstiahnuť ich a vymeniť dodávateľa a spínače odchádzajú ešte aj na ročníku 2011 :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Tak snad naší dovozci to měli řešit, ale proč, když z toho mají peníze, že? :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
tomask

Příspěvek od tomask »

No asi tak :lol:
Carthell Prg
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Hmm, že by sa to Kim Čongovi v Kórei ani do uší nedostalo a ani netuší že niekde v strednej Európe predávajú šmejd? :(( :D :D :D A predajcovia opravujú,vymieňajú a faktúrujú....
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Interiér a exteriér“