Moderátoři: Blue Lanos, pejee
I na příští rokVeruli2 píše:Samozřejmě666 píše: Veruli2 - A daně máš zaplacený ?
To určitěDocent II. píše:I na příští rokVeruli2 píše:Samozřejmě666 píše: Veruli2 - A daně máš zaplacený ??
Veru podívej se pořádne po foru a někde se to tu probíralo že kluci dávali ochranou folii a na autě nepoznáš nicVeruli2 píše:Dnes jsem umývala mimíska, aby byl po nedělním děšti čistý a našla jsem první menší šrám na zadním nárazníkua na zadním blatníku je odprýsklý celý lak nejspíš od kamínku. Je to sice kulička o průměru 3 mm ale je tam
Tome a budou přibývat,já je už radši nepočítámtomask píše:Veru nechci být zlý ale ještě ti jích pár přibyde.
Já našel v sobotu při čistění na čelním skle dolu v růžku nalou dírku od kamínku a taky na klice u řidičových dveří.
Postupně mi oděrky od kamínku přibývájí
Podívej se sem jak se dá domlátit s kamínkama autíčkotomask píše:Nj při každém mytí nacházím nové a jsem čím dál víc nasran...![]()
Asi ho přestanu mýt ručo abych to neviděl![]()
Nějak mi v poslední době hodně přibyli, dlouho nic a teď ?!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |