odpojenie aku na dlhsiu dobu
Moderátor: Blue Lanos
odpojenie aku na dlhsiu dobu
kedze sa chystam (teda vlastne uz zajtra idem) na 2 tyzdne do Nemecka, chcem na tu dobu odpojit autobateriu, aj kebyze to nema ziaden vyznam, tak preco nie, bateria je uz trosku slabsia a aj ten imobilizer ma nejaky odber a ked sa vratim chcem to aj nastartovat. co ma caka potom ked znovu pripojim bateriu ? cital som ze RJ sa zacne odznova nastavovat - to sa mi aj hodi, aspon sa nastavi na letne pocasie a moj styl jazdy. radio sa mi nemoze zakodovat, takze s tym problem nebude. alebo to odpajanie skor nedoporucujete ?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Co mi řikal muj osobní autoelektrikář tak pro baterku je potřrba alespoň nějaká malá zátěž (hodiny, alarm nebo imobilizér) jinak se prej ničí. I když to dlouho stojí. Uvědom si že baterka se ti vybije za nějjakou dobu i bez odběru proudu. Tak mi připadá logický že je pro ní lepší se vybít s nějakou malou zátěží než úplně bez zátěže.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
to je uplna chu**vina odpajat baterku Keby si tam mal alarm alebo nieco podobne tak nepoviem ale pre nic zanic... setrolin mrk
Inak naco sa pytas, ked aj tak si spravis po svojom a odpojis ju
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
hej, tak je, rozhodnutie padlo, len mi napadlo, ze ked to znova pripojim ci nezacnu blbnut kontrolky ked si RJ bude zvykat, preto som sa pytal. viem ze je to zbytocnost. ad "setrolin" - uz mi nieco podobne hovori aj priatelkaBlue Lanos píše:to je uplna chu**vina odpajat baterku Keby si tam mal alarm alebo nieco podobne tak nepoviem ale pre nic zanic... setrolin mrk
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
ANO!! Budu blikat a blikat a klakson bude z casu na cas sam od seba trubitmrk píše:hej, tak je, rozhodnutie padlo, len mi napadlo, ze ked to znova pripojim ci nezacnu blbnut kontrolky ked si RJ bude zvykat, preto som sa pytal.
http://www.cardomain.com/id/27101976
ok okBlue Lanos píše:ANO!! Budu blikat a blikat a klakson bude z casu na cas sam od seba trubitmrk píše:hej, tak je, rozhodnutie padlo, len mi napadlo, ze ked to znova pripojim ci nezacnu blbnut kontrolky ked si RJ bude zvykat, preto som sa pytal.
klakson ? uz len to by mi chybalo, ja tam mam namontovane klaksony z "trosku" lepsieho auta s rychlejsim nabehom plneho vykonu zvuku
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6