Ja si jel jen umejt auto a nevzal si mobil abych ho vyfotil. Fakt mne to dostalo, a jeste z nej vylez chlapik s knirkem a fialovejma kalhotama. K tomu znaku,mas pravdu, ja si daval na Racera predek z Kadeta ( je hezci) a stacilo sundat Opel znak a koupit v Radotine vystrik. Dirky nepasovaly ,ucvak jsem kolicky ale jistila to ta lepenka, za dva roky to neupadlo.Krtek píše:Já vlastně taky neviděl nikde ukradenej znak z Daewa. A chebyho jsem prakticky jsště ani nepotkal. Vždyt se ty znaky daji za pár stovek objednat tak si je ty onanisti můžou rovnou koupit. A toho Chairmana bych taky chtěl docela vidět. Nemaj ho náhodou ve srAAAčkách ? Jarda jágr s něčim takovym myslim nějakou dobu jezdi. Asi se styděl za Daewoo
Bacha na šmejdy v Brně !!!
Moderátor: Blue Lanos
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
Já v Brně nemám problémy, ale taky nebydlím na sídlišti. Nicméíně stačila jedna noc ve Vyškově a Daewoo znak byl pryč (z kapoty)... No nechápu že někdo krade zrovna Daewoo
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jen jestli to nebylo schvalne, jak vim Chairman ma moc veci z mercedesu, treba je vic takovych hybridu, u mazdy 121 je taky naprosta shoda s fiestou a kazdy ma svoje znaky, ale je to totzne autoBrainman píše:Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat
Ja netvrdil, ze u nas v Riu se kradou znaky, ale prece jen clovek jezdi po cechach a to se pak boji auto nekde nechat stat pres noc, ze
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ten Chairman se menoval Chairman na kufru a ve predu a v zadu mel hvezdu. Nevim o tom ze by se tak nejaky model medveda jmenovalAkri píše:Jen jestli to nebylo schvalne, jak vim Chairman ma moc veci z mercedesu, treba je vic takovych hybridu, u mazdy 121 je taky naprosta shoda s fiestou a kazdy ma svoje znaky, ale je to totzne autoBrainman píše:Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat
Ja netvrdil, ze u nas v Riu se kradou znaky, ale prece jen clovek jezdi po cechach a to se pak boji auto nekde nechat stat pres noc, ze
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Nic takoveho jsem netvrdil, ze je, ale jen rikam, ze je to vlastne mercedes, myslim pouziti dilu a tak , vsechno je mercedes;)Brainman píše:Ten Chairman se menoval Chairman na kufru a ve predu a v zadu mel hvezdu. Nevim o tom ze by se tak nejaky model medveda jmenovalAkri píše:Jen jestli to nebylo schvalne, jak vim Chairman ma moc veci z mercedesu, treba je vic takovych hybridu, u mazdy 121 je taky naprosta shoda s fiestou a kazdy ma svoje znaky, ale je to totzne autoBrainman píše:Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mě k tomu vedlo to, že sem ten znak našel pod pařezem.. Tak proč už si ho tam nedát,že? Jinak to autko chytlo hnedka takovy elegantnější šmrnc... Já vím, chevrolet to nidky nebude,ale co..Brainman píše:Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu?T-PK píše:Kuva,no,ja mám teďka na čumáku znak Chevvy.. Nebyl taky opravdu levný,ale musím zaklepat,zatím ho tam ještě mám.. Stejně půjdou česem dolů všechny nápisy... Viva unknown design..
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Bodejť, hlavně že se to líbí ToběT-PK píše:Mě k tomu vedlo to, že sem ten znak našel pod pařezem.. Tak proč už si ho tam nedát,že? Jinak to autko chytlo hnedka takovy elegantnější šmrnc... Já vím, chevrolet to nidky nebude,ale co..Brainman píše:Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu?T-PK píše:Kuva,no,ja mám teďka na čumáku znak Chevvy.. Nebyl taky opravdu levný,ale musím zaklepat,zatím ho tam ještě mám.. Stejně půjdou česem dolů všechny nápisy... Viva unknown design..
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
A hele, tak Jeníček Ti nebyl vhod, jo Mařenka, to by byla jiná co?palikx píše:Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Díky.! Naštěstí se to ale líbí nejen mě..Akri píše:Bodejť, hlavně že se to líbí ToběT-PK píše:Mě k tomu vedlo to, že sem ten znak našel pod pařezem.. Tak proč už si ho tam nedát,že? Jinak to autko chytlo hnedka takovy elegantnější šmrnc... Já vím, chevrolet to nidky nebude,ale co..Brainman píše: Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu?
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Víš i kdybych tam u toho viděl třeba mařenku tak ji rozbiju jak kolo.Prostě mě tohle neskutečně s..e!kéž by jim všem upadly ruce u samé hlavyAkri píše:A hele, tak Jeníček Ti nebyl vhod, jo Mařenka, to by byla jiná co?palikx píše:Jasně že nic takového není.a dokonce u nás toto auto už bylo.Jo znaky se kradou všude mě z mého bohužel odřeného peu taky nějaký jeníček loupal.V říčanech u prahy.Nový za krásných 400.ach jo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
takze z ATIZ-u mozes spravit novy model ZITARobert píše:Jsou to fakt svine ! Z cumaku mi ho sebrali, ze zadku mi ho sundali a jeste k tomu mi vzadu misto napisu "MATIZ" nechali jen "ATIZ" coz me sere neskutecnym zpusobem. Samozrejme si taky nezapomneli rejpnout sroubovakem do laku, jak to sundavali
KU*VY JEDNY SIKMOOKY !!!!!!!!!!
no, sucitim s tebou, uz som to tu spominal, mne sa to tiez stalo asi pred rokom, odisiel zadny znak a srobovak tam tiez potancoval.. ale pokial nezavarim kufor, prelakovavat sa nebude