Bacha na šmejdy v Brně !!!
Moderátor: Blue Lanos
Bacha na šmejdy v Brně !!!
Vcera jsem se teda pekne na*ral, pac nejaka ku*va mi obrala z auta znaky Daewoo. Zbyly mi tam jen diry a jsem ted na*ranej jak policajt, pac to budu muset kitovat a nasledne davat do laku.
Samozrejme bych mohl koupit novy znaky, ale na 100% vim, ze mi to zase ocesou, ku*vy jedny !!! Ruky jim zprerazet hajzlum!!!
Samozrejme bych mohl koupit novy znaky, ale na 100% vim, ze mi to zase ocesou, ku*vy jedny !!! Ruky jim zprerazet hajzlum!!!
- Reklama
Ja je sundal driv nez mi je nekdo slohne. Bez nich to vypada vic cool
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jen vzadu, ale uz jsem je zadelalRobert píše:Milosh: Ale asi Ti po nich nezbyly diry, co?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
hm, a prej že se Daewoo nekrade. Na co jsou komu proboha znaky ? Chápu u onmanysty že má na krku medvěda ale Daewoo ? To nevíš, jestli to sebral z auta nebo z ledničky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Mohu se zeptat co te vedlo k tomu si tam dat znak Chevroletu?T-PK píše:Kuva,no,ja mám teďka na čumáku znak Chevvy.. Nebyl taky opravdu levný,ale musím zaklepat,zatím ho tam ještě mám.. Stejně půjdou česem dolů všechny nápisy... Viva unknown design..
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tos vystihl presneKrtek píše:hm, a prej že se Daewoo nekrade. Na co jsou komu proboha znaky ? Chápu u onmanysty že má na krku medvěda ale Daewoo ? To nevíš, jestli to sebral z auta nebo z ledničky
Ale jinak to k smichu neni, navic ten znak stoji par supu, ja je mam prilepeny specos paskou na kridla letadel, takze by mi to urvali i s lakem jedine, o coz taky nestojim, sakra, to je svet
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
-
- Kontaktovat uživatele:
Mi už dávno lohli daewoo logo z 5. dveří. To mě přimělo k odstranění nápisů Daewoo a Matiz a zalepení prasečích dírek nálepkou. Když jsem pak byl nabourám, nechal jsem prasečí dírky v servise zavařit a přelakovat celé dveře. Šlo to z pojistky, takže...
Ale chápu jak to na**re. Taky jsem byl nepříčetný.
Ale chápu jak to na**re. Taky jsem byl nepříčetný.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak koukam, tak se fontanka libi hlavne na Morave ( i Rio de Zambero je hodne blizko, dnes sem tam jel) ale na mou veru v Praze jsem si nevsiml auta bez znacku.(Joo pro spestreni jse videl u pumpy Chairmana se znakem Mercedes vepredu a vzadu, ale jeste tam mel ten napis Chairman ) A to se po znacce Daewoo divam dost. Leda ze by si je zase na moravu jezdili brat
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já vlastně taky neviděl nikde ukradenej znak z Daewa. A chebyho jsem prakticky jsště ani nepotkal. Vždyt se ty znaky daji za pár stovek objednat tak si je ty onanisti můžou rovnou koupit. A toho Chairmana bych taky chtěl docela vidět. Nemaj ho náhodou ve srAAAčkách ? Jarda jágr s něčim takovym myslim nějakou dobu jezdi. Asi se styděl za Daewoo
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram