Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Panove, pokud to neni tajny, pochlubte se
Ja jsem snizil, takze letos budu poprvy jezdit se snizenym autickem, pak nejak barevne sladim interier a motor, asi to bude jen chrom a mzna nahodim i zadni strisku a predni podspoiler, ale to uvidim, jak moc bude to auto dole az nasadim alu
No a malem bych zapomel na nejaktualnejsi vec, nove repro do prednich dveri, protoze ty v palubce hrajou jako kdyby nehraly
Ja jsem snizil, takze letos budu poprvy jezdit se snizenym autickem, pak nejak barevne sladim interier a motor, asi to bude jen chrom a mzna nahodim i zadni strisku a predni podspoiler, ale to uvidim, jak moc bude to auto dole az nasadim alu
No a malem bych zapomel na nejaktualnejsi vec, nove repro do prednich dveri, protoze ty v palubce hrajou jako kdyby nehraly
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Sportovní podvozek -40mm, úprava zadního nárazníku, úprava sání, karosářské úpravy, nový lak, sportovní svody, chiptuning. Snad to všechno vyjde, uvidíme...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Sportovy podvozok stoji viac ako 20000Sk ale je tu lacnejsie riesenie a bude to komplet sport.podvozok.Staci sport.pruziny a povodne tlmice si nechas upravit vo firme R-centrum na sportove.Takato uprava nestoji ani 15000Sk a mas kompletne sport.podvozok Tuto upravu robia na pockanie trva asi 6 hodin a pred tvojimi ocami.Ivan píše:Sportovní podvozek -40mm, úprava zadního nárazníku, úprava sání, karosářské úpravy, nový lak, sportovní svody, chiptuning. Snad to všechno vyjde, uvidíme...
ni v zlom, ale najskor si treba precitat toto:kaso píše:Sportovy podvozok stoji viac ako 20000Sk ale je tu lacnejsie riesenie a bude to komplet sport.podvozok.Staci sport.pruziny a povodne tlmice si nechas upravit vo firme R-centrum na sportove.Takato uprava nestoji ani 15000Sk a mas kompletne sport.podvozok Tuto upravu robia na pockanie trva asi 6 hodin a pred tvojimi ocami.Ivan píše:Sportovní podvozek -40mm, úprava zadního nárazníku, úprava sání, karosářské úpravy, nový lak, sportovní svody, chiptuning. Snad to všechno vyjde, uvidíme...
http://www.tuningklub.sk/forum_r.php?ff ... =1&rpage=4
odspodu...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak za 15.000 máš tuhostně stavitelný podvozek, takže nevidím jediný důvod, proč by mi nějaká firma měla upravovat stávající tlumiče...
Nexia² project
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
NO KED MA NEVYRAZIA Z ROBOTY TAK ZA TYZDEN GREEN FILTER A NOVY LADAK.ZA MESIAC NOVE HLINIKY A TLMICE SO STRUNAMI -40 V MAJI SLAHNEM KRIDLO POD ZADNE OKNO CHCEL BYCH AJ HORNE ALE NEMOZEM ZOHNAT A TIEZ ZACNEM ROZMYSLAT NAD PRADNYM A ZADNYM NARAZNIKOM.TEN IVANOV JE SUPEEER
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, hlavně si z nedostatku nápadů nenech udělat ten samý, co mám já
Nexia² project
myslim ze i kdyby mel ten samy, tak ho nepotkasIvan píše:Díky, hlavně si z nedostatku nápadů nenech udělat ten samý, co mám já
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Ja budu rad kdyz tam dam sport sportovni pruziny Enzo -40mm.typ kletn.hned po te sportovni tlumice Koni s nastavitelnou tuhosti.Konecne naky ALU.zadni kotoucove brzdy ladeny svody sport.svicky pak neco malo na interieru nakou pradnou hudbu to vse samozrejme podle financi.jo v te firme r-centrum bych si nenechaval delat nic ja dodam svuj podvozek dam 15tis.a oni mi s toho neco udelaj???To raci dam 20Tis.a budu mit puvodni a jeste komplet novej od Enza
-