Vstřikovací tryska
Moderátor: Blue Lanos
Vstřikovací tryska
Nemáte někdo na prodej na mého matízka : vstřikovaci trysku za nějakou rozumnou cenu....? Třeba někdo má náhradní nebo navíc..............apod..........,moc děkuji.
- Reklama
Re: Vstřikovací tryska
zjistil jsi neco?
jak jsi prisel na trysku
mam 2 ale nejsou dobre.vstrikujou ale nepresne a motor na ne bezi ale je neklidny.
jak jsi prisel na trysku
mam 2 ale nejsou dobre.vstrikujou ale nepresne a motor na ne bezi ale je neklidny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Jak jsem přišel na trysku? Je to v předchozím článku si mi odpovídal::::Prosím o radu... , tak tam to je. Lepší dát úplně novou trysku, ale je zajímavý , že ta tryska mě vydržela asi 2 roky jenom?? To asi bude pěknej šmejd, koupil jsem ho v czDrafelu nebo autodíly Krč? Ted bych kecal,ale jeden z nich určitě to bude, takže tryska dlouho nevydržela, což mě docela mrzí !!
neni to tryskou ale benzinem.
muzes ji znicit za mesic kdyz budes mit stesti.takze pokud vstrikuje blbe je to vodou nebo bordelem v palivu.
a odesla urcite ta nova?
vzdy se se mnou hadaji ze tyhle nove jeste nikdy neodesly.ja mel smulu na kus a v haji byla hned jak jsem ji koupil.jinak ale funguji.vetsinou staci ji jen profouknout vzduchem protahnout cisticem vstriku a zase chvili jede,.
muzes ji znicit za mesic kdyz budes mit stesti.takze pokud vstrikuje blbe je to vodou nebo bordelem v palivu.
a odesla urcite ta nova?
vzdy se se mnou hadaji ze tyhle nove jeste nikdy neodesly.ja mel smulu na kus a v haji byla hned jak jsem ji koupil.jinak ale funguji.vetsinou staci ji jen profouknout vzduchem protahnout cisticem vstriku a zase chvili jede,.
Simson s 51
Simson s 51
Jo je to zrovna ta nová,co byla kupovaná před 2 rokama, ale ty původní ,co tam jsou, tak jsou ok.
Ona ta tryska stříká,ale zase hodně, jak popisoval Mikeš v článku....:Prosím o radu...., tak zřejmě bude nějaká vadná asi....?
vycistit prostrikat profoukat a vyzkouset.
nestrika hodne ale blbe a mozna i uchcava.
pripojit na 12 v -jen na chvilicku abys ho neusmazil a profouknout kompresorem z obou stran.
nestrika hodne ale blbe a mozna i uchcava.
pripojit na 12 v -jen na chvilicku abys ho neusmazil a profouknout kompresorem z obou stran.
Simson s 51
Simson s 51
Takže vstřik je profouknutej a funguje !! Akorát jsou trocu velký otáčky, ale když zvednu nohou pedál nahoru ,tak se to zklidní, ale v tom okamžiku jsou zase malý otáčky a je to trochu nerovnoměrné, občas zahoupou otáčky,ale je to chvilková záležitost a pak dobrý.........
tak ti tam jeste neco prekazi jelikoz klapka je oprena o doraz a i kdyby jsi plyn utrhnul otacky se nepohnou.
pripadne si to po par km sedne.
pripadne si to po par km sedne.
Simson s 51
Simson s 51
No jo uvidím, hlavně, že to jede, tak jak má, a hlavně nemusím kupovaz vstřik ( zbytečně).....