Dnes jsem se svezl v nexii 2.0 :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze ano, premyslel jsem o tom na svem byvalem Esperu a kdyz jsem zjisti co vsechno se musi prehodit tak jsem se na to vybodnul. I kdyz u tebe myslim ze daleko jednodussi by bylo koupit celou zadni napravu vcetne lanovodu zadnich brzd. U Espera tohle neslo protoze tam tusim byly nejake jine rozmery.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
-
No ja mam v nessi predni i zadni kotouce kadett/astra GSi a myslim si ze brembo je zbytecny....brzdi mi to az az...Kruger !!! píše:Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
kdyz prijedes na sraz do milovic, tak te o tom presvedcim...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
esperko ma taku istu zadnu napravu ako nexia s abs a kotuce su tusim komplet aj s nabojomBrainman píše:Ja myslim ze ano, premyslel jsem o tom na svem byvalem Esperu a kdyz jsem zjisti co vsechno se musi prehodit tak jsem se na to vybodnul. I kdyz u tebe myslim ze daleko jednodussi by bylo koupit celou zadni napravu vcetne lanovodu zadnich brzd. U Espera tohle neslo protoze tam tusim byly nejake jine rozmery.
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
.Ciernygepard píše:Čo za variáciu je RACER GSi? Tie totiž vidieť oveľa častejšie, než kadett,ale nepripadá mi,že by to boli tiež nejaké ostrejšie verzie.Okrem nálepiek na dverách sú ako ostatné.
GSi Racer melo vstrikovani Racer ne, ale do nejakeho roku a pak vjetsi oplastovany narazniky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
PECA ty mas na zadnej naprave ABS.Ked mas kotuce z astry.Podla mna to pojde nahodit aj bez ABS.Aj ked mi to nepojde doma v nejakej tuningovej firme to upravit musia.Peca píše:No ja mam v nessi predni i zadni kotouce kadett/astra GSi a myslim si ze brembo je zbytecny....brzdi mi to az az...Kruger !!! píše:Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
no tak pridal by som sa aj ja do debaty...je tu tolko odpovedi, ze som aj prehliadol majitela tej nexie, hehe ..konecne niekto, kto to vyspekuloval ako ja....len uz radsej 16v trebalo dat...pokial zapneme na plne obratky tak 30.4. je moj motor nahodeny....a potom ho pridem prevetrat do cr, nech vidim, co za kary to mate na zrazoch, hehe ...co sa tyka tych brzd...odporucil by som ti klasicky rozmer 256mm....uplne ti to bohato staci a do zadu kotuce netreba....co sa tyka typu....s kamaratom davame do vsetkych oplov kotuce CTF RS, drazkovane, vrtane a platnicky OMP charakteristiky DS 2500...ja osobne ich na afte mam tiez....a brzdi to dost slusne, kedze su to zavodne brzdy....inak este otazka, aka prevodovka tam vlastne je?? F20 alebo F23...ale povodna z nexie??
Nexia bez ABS ma celou zadni naravu vcetne naboju kol z jednoho kusu...jinymi slovy naboje nelze od napravy odmontovat.....tudiz neni mozne tam dat kotouce...jedine reseni u nexie bez abs je vymenit celou zadni napravu za nejakou s kotoucovymi naboji...kaso píše:PECA ty mas na zadnej naprave ABS.Ked mas kotuce z astry.Podla mna to pojde nahodit aj bez ABS.Aj ked mi to nepojde doma v nejakej tuningovej firme to upravit musia.Peca píše:No ja mam v nessi predni i zadni kotouce kadett/astra GSi a myslim si ze brembo je zbytecny....brzdi mi to az az...Kruger !!! píše:Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
PECA