Neukazuje teplotu vody -Daewoo lanos

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
sutam

Neukazuje teplotu vody -Daewoo lanos

Příspěvek od sutam »

Po výmene čidla na teplotu mi aj tak blbne budík na teplotu.Premeral som kábel až po svorku , všetko OK.Keď sa pohnem tak nič neukazuje a neskôr začne ukazovať ale zas len malú teplotu a zrazu zas klesne .Už som ho aj vybral-sú tam dva odpory asi bude chyba niekde tam . Stretol sa niekto s tým .Dá sa zohnať nový a za koľko? Dík za Vaše odpovede .
Reklama

Sunseeker

Re: Neukazuje teplotu vody -Daewoo lanos

Příspěvek od Sunseeker »

Mám rovnaký problém, dnes som chcel kúpiť nový snímač ale mali dva druhy a nevedeli, ktorý je ten správny na 1,6 16V. Dnes to dúfam zistím ak ho v aute nájdem. Chcem sa však spýtať, akú máš spotrebu? Ja som nameral 11,5 litra a mám pocit ako by som stále chodil na sytič, preto si myslím, že je vadný snímač teploty a do riadiacej jednotky posiela správu, že motor je studený.
mino22

Příspěvek od mino22 »

Lanos ma dva cidla na teplotu motora , jedno je pre budik a druhe cidlo pre riadiacu jednotku . Tusim tu bolo pisane ze viaceri mali vadny ten samotny budik v pristrojovke . Ak ti vela zerie mozes mat aj vadny termostat , cidlo bude v poriadku ale voda je chladnejsia lebo termostat nezatvara .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
martinak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinak »

budik sezenes na vrakaci...
M@rtinak
Daewoo Lanos 1.5 8v 63kw
1997
202000 km
litaky R15 195/50 Barum
sutam

Příspěvek od sutam »

Nakoniec som kúpil budík na palubovku v Carmaxe za 11,40 Eur.Zatial mi teplotu ukazuje .
Odpovědět

Zpět na „LANOS“