Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Ty si asi SK obchodnik , chces si asi kupit noveho cruza
Idem kupit toto http://www.g3.cz/cs/catalog/vyprodej/polozka-5386 10mm sirku, tak ak by niekto chcel na tu priblblu znacku, tak sa ozvite, 60centov/meter plus postovne.
Idem kupit toto http://www.g3.cz/cs/catalog/vyprodej/polozka-5386 10mm sirku, tak ak by niekto chcel na tu priblblu znacku, tak sa ozvite, 60centov/meter plus postovne.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
- Reklama
Značku je potřeba "pořádně" přišroubovat k víku, pak nic nedrnčí. Drnčí jen, pokud zůstane pouze zaklapnutá do toho pochybného plastu - držáku.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Inak ja som to uz davnejsie skusal prilepit 3M paskou a aj tak mi to drnci... Zbytocne si ju budes kupovat. Sergej si ju tam myslim ze prisroboval...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
v servise mi dali taku hmotu, je to vytvrdena pena, dal som to pod podlozku a aj pod spz a pohodicka, nic nedrnci, kufor ma zvuk jedna basen...
apropo, nemate nahodou niekto link z youtube na to to vylepsene otvaranie kufra..vcera som sa serkal s tymi gumami, ale stale to nie je ono...uplne mi to neotvara...
apropo, nemate nahodou niekto link z youtube na to to vylepsene otvaranie kufra..vcera som sa serkal s tymi gumami, ale stale to nie je ono...uplne mi to neotvara...
Též bych bral lepší radu, protože mě se ta guma za chvilku vyžvejdá a praskne, takže je to řešení nanic
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nazdarek.Mam cruza 3 mesiace je to dizajnovo najkrajsie auto vo svojej triede .Nasiel som na nom ale male chybycky .Napriklad ta znacka ja som zo spongije vyrezal 2×2 cm kocky a vlozil pod znacku a kufor 4 kusi pekne do rohou a je stym drcanim pokoj.Kufor mi siel ties na nervy ze sa to nedvihne hore a mam tasky a samopal v ruke .Dal som na tie kladky a vrch kufra pruziny a je stym pokoj.Dvyha sa to normalne as hore .Asi treba poslat zlepsovak do korei.Ona mi si len mislime ze su hlupi ale opak je pravda ked urobia denne 5000 aut a jedna pruzina stoji 1 euro tak maju zarobene 10000 euro a to si spocitajte podlozky ,farba ktora nieje z vnutra,kryt motora,tmel na podvozku,rezerva len nejaky kompresor,pozink chyba na streche a slupikoch.A verim zeby sa naslo viac.A le musim pripomenut ze co chcete za 13000 euro.Vyzera ako BMW motor slape ako MERCEDES ,interier jak pult v jadrovej elektrarni v mochovciach bespecny je ako rusky UAZ a este na ceste sedi jak PORSCHE.Takze zhrnute mi smrtelnici z primom mesacnym ako ma prezident na jeden den je to aj tak pre nas drahe ale zatial som lepsiu alternatyvu nenasiel preto mam CRUZA .Tak ako vravel moj sused vcera ma Lancer a ties sa nadrapoval kto ma lepsie auto a po chvyli dodal Budme radi ked tie sroty splatime.Tak hlavu vzhuru auta si vylepsime a ked dame na nich pozor tak mozno znich o 30 rokou budu pojazdne veterany MOZNO.Spozdravom MILAN stastny majitel a to nemislim sarkastycky .
Pekna sprava, som sa dobre zasmial
A este vylepsenie znak som olepil ciernou foliou musim povedat ze na zivo to vyzera suprovo a to ze vyzera lepsie a nevedia preco si vsimli aj zeny naklady 0.5 euro.Pozdravujem.
- Scorpion.11
Můžeš ten kufr a uchycení pružin ofotir a nabídnout zde na prohlídnutí
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nazdar.Tu su tie fotky .Je to slaba pruzina skracoval som ju podla potreby hlavne sa musi natiahnut dost dlho .Ono sa to da vseliak ale som nechcel vrtat aby servis nepi..........oval.Vtom zavese je mala dierka tak tam vojde pruzina a na druhej strane je dierka.A este pod tu pruzinu nalepte nejaku pasku lebo ked to dre o ten zaves tak to vydava zvuk a tak je to otvaranie po tichu.A este tam na fotke je trojuholnik a lekarnicka vsade mi to vadilo tak som na nich nalepil suchy zips a drzi to na caluneni .Mislel som ze druhu cast zipsu bude treba nalepit ale zatial to drzi aj bez toho .Staci to trocha pritlacit a opret o spodok.Tak nazdar Milan.
- Přílohy
-
- DSC00123.JPG (59.09 KiB) Zobrazeno 2213 x
-
- DSC00124.JPG (50.91 KiB) Zobrazeno 2213 x
Já tam mám tu gumu už půl roku a chodí to skvěle. Akorát když byl sníh na víku, tak se to neotevřelo celý. Dnešní gumy, které se prodávají stojí za dvě věci. Nevydrží dýl než týden. Mám gumu asi tak 20let starou. Je daleko silnější a pevnější, prostě maká tak jak jsem si to představoval. Až budou problémy, zkusím tu pružinu. Taky jsem to chtěl vyřešit plynovou vzpěrou na dvířka na nábytek, ale bylo by to složitý.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Scorpion.11
No právě, že jsem též dával gumy, ale vydrží to fakt jen chviličku a vždy se to rozedřelo, takže jsem též přemýšlel o pružině, takže teť je vidět, že to musí být taková slabá , ale dobře vytahovatelná Jinak díky za informační foto
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
jj ja znacku nasrouboval naprimo bez podlozky a podlepil tlustou oboustrannou paskou a neuslysite vubec nic...Kjub píše:Inak ja som to uz davnejsie skusal prilepit 3M paskou a aj tak mi to drnci... Zbytocne si ju budes kupovat. Sergej si ju tam myslim ze prisroboval...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Ja si tam nalepim asi nejaku tu spongiu...ale teraz sa mi to nechce, ked bude cas na lestenie auta rucne