![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátor: Blue Lanos
A že se nepochlubíš co si mi poslal ty jako první-že Majitelé Cruzu jsou zbabělci, že by sis Cruze nekoupil Cruze, bo ho vvlastní jen samí zbabělci. Mně nikdo nadávat a urážet nebude a try teprve ne ! Tak se pak nediv mé reakci !!lomngi píše:ešte dodám sz od Standa cruza čo som dostal. citujem. hanba takovým sráčům jako jsi ty hrdino !
Ivo a neudělal by si vyjímku pro jedno černé Avejko R.V. 2009Ivo R. píše:Chlapi, založím téma jenom pro Avea, rok výroby 2010, bílé barvy, výhradně z Pardubického kraje. Žádám všechny, kteří vlastní jiné auto, nežli s touto specifikací, aby neobtěžovali psaním do této sekce a už vůbec nejezdili na pořádané srazy !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hele, nad rokem výroby možnáááááá přimhouřím oko, ale ta barva18lukin18 píše:Ivo a neudělal by si vyjímku pro jedno černé Avejko R.V. 2009Ivo R. píše:Chlapi, založím téma jenom pro Avea, rok výroby 2010, bílé barvy, výhradně z Pardubického kraje. Žádám všechny, kteří vlastní jiné auto, nežli s touto specifikací, aby neobtěžovali psaním do této sekce a už vůbec nejezdili na pořádané srazy !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mildo, víš jak, trochu rozptýlenímilosh píše:Holky, nereste kraviny
Psal jsem že až napadne sníh tak taky budu mít bílé avejkoIvo R. píše:Hele, nad rokem výroby možnáááááá přimhouřím oko, ale ta barva18lukin18 píše:Ivo a neudělal by si vyjímku pro jedno černé Avejko R.V. 2009Ivo R. píše:Chlapi, založím téma jenom pro Avea, rok výroby 2010, bílé barvy, výhradně z Pardubického kraje. Žádám všechny, kteří vlastní jiné auto, nežli s touto specifikací, aby neobtěžovali psaním do této sekce a už vůbec nejezdili na pořádané srazy !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |