Standa cruze píše:No vida, tak termín ještě není a už nám tu bratia plivou ohenˇ. Pro Lomngi : Samozřejmě že máš více aut na dvoře než jezdí Cruzu po Ostravě, samozřejmě proč by sis kupoval Cruze , když už máš Avea. A pro ostatní analfabety, když sjedete myší dolů( ta věc co je před tebou na stole a vede do bedny) pak všichni zjistíte, že dle svého modelu najdete všechny odkazy a to pro některé kupodivu i sekce pokec. Tzn. mám Aveo, jdu na pokec Aveo, Orlando-Orlando,Spark-spark,Daewoo-Daewoo. Zní to dost logicky ? Já myslím že snad každý to pochopí. Já se taky necpu do těchto sekcí,když mám jiný model. No a jak už sem předeslal, přece nepojedu s Cruzem na Aveo sraz, Orlando sraz,Daewoo sraz. -snad nemusím vypisovat všechny modely aby to každý pochopil. A pro ladínka a ostaní co mají stejný komplex, nad nikým se nepovyšuji, každý si přece koupil takové auto a takový model které se mu líbí a nehaní jiné auta a modely tak jako LOngi a jemu podobní bratia,sestry atd. A pokud má být sraz všech řidičů,modelů, tak
uděláme sraz všech a jedem všichni. No snad to pochopí asponˇ těch 99% majitelů všech aut,modelů,národností či pohlaví.
Tak neviem ako a čím som hanbil iné značky, Sledovať kto má pozná vie že pre mna Nie auto ale majiteľ auta je dôležitý. A že som povedal že cruza si nekúpim tak iba preto aby ostatné značky v buducnosti mi zakázali účasť. Na záver chcel som Vám len pomôcť mojíma skúsenosťami ako urobiť zraz pre ľudí .Tak že ospravedlnujem sa všetkým cruzakom, a robte si čo chcete. Verejne vyhlasujem že do cruz sekcii už nikdy nič nenapíšem, aby som Vám tu nezavádzal.