![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Bude to dobrá duše
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
to není špatný nápadPoky Ul píše:Tak to se asi za chvilku budou dělat zrazy i podle barev bílý spolu-černý spolu atd.![]()
666 píše:I ty soukromníkuNemusím s tvým názorem souhlasit, že ne? To já zase rád tou myší rejdím na všechny témata a pokouším se z nich vytáhnout rady či nápady, které se mi líbí. Kluci, které jsi jmenoval dokáží poradit a věř mi, že nejsou zaujatí jenom tím svým autem. Rád se podívám, jak šperkují své vozy, ať již Avea, Orlanda, Cruze, Lanose, Matýsky, protože můj vrcholný tuning by byl tak pingpongový míček na anténě
Nikdy snad nebyl problém když na nějaký sraz přijeli také bývalí Daewáci či Chevroleťáci v jiných značkách. Jde přece o super partu. Cruze sraz ano, může být, ale proč se vyloženě vymezovat a téměř nedovolovat jiným aby se s vámi "srazili"
Ono je taky vždy více aut a ne tak dvě až tři. Já nejsem moc dobrý psavec, ale jestli chceš tak přijeď v květnu na Olšovec dáme
nebo víc
![]()
a potom se určitě domluvíme. Všichni jsou vítáni
Zdraví analfabet 666
![]()
PS: před nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |