serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
Tak dneska první garanční prohlídka u Auto Horečka a cena 3 706Kč s DPH. Doba trvání cca 2hodinky a položky:
- Olej 5W-30 ULTRA EXTRA 4,5l - 1387Kč
- filtr oleje - 201Kč
- filtr AC Cruze/Orlando - 655Kč
- těsnění vyp. šroub, o-kroužek - 14Kč
- čistič brzd RBCL500 - 30Kč
- kontrola a mechanické práce - 2hod - 800Kč
Ceny jsou bez DPH a celkem tedy - 3706Kč s DPH
Osobně jsem spokojený A jinak nám přibyl do rodiny další Chevy a to Orlando 1.8 LTZ - červený interiér
- Olej 5W-30 ULTRA EXTRA 4,5l - 1387Kč
- filtr oleje - 201Kč
- filtr AC Cruze/Orlando - 655Kč
- těsnění vyp. šroub, o-kroužek - 14Kč
- čistič brzd RBCL500 - 30Kč
- kontrola a mechanické práce - 2hod - 800Kč
Ceny jsou bez DPH a celkem tedy - 3706Kč s DPH
Osobně jsem spokojený A jinak nám přibyl do rodiny další Chevy a to Orlando 1.8 LTZ - červený interiér
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
- Reklama
Tož tatikovi hódne km s novým fárom, nech len slúži
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Díky díky Jinak ještě jsem tak říkal o tom, že se mi šoupají ty potahy, tak si to vyfotil a poslal na nějakého reklamačního technika nebo co. Ptal jsem se zda dělají i potahy a říkal, že jo a vychází to cca 3 200Kč, ale teď nevím zda jedno sedadlo nebo vše
Za tú cenu by to malo byť všetko
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Měl tam i něco podobného co dělá MAD a o těch bočních airbag jsem se ptal a říkal že spíše je lepší, když se to nechá vyřezané přímo kde je ten airbag..
Možno sa mýlim, no pokiaľ si taký hlavový airbag nájde cestu spopod obkladov stľpikov a spod obkladu stropu, nejaký navyše ešte oslabený steh na poťahu sedačky by extra problém byť nemal.
Prosím, opravte ma, ak sa mýlim...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Takze bol som 1. prehliadke v Humennom, AB Auto, cena necelych 150 EUR (vsetok material bol ich). Velmi vyrazna spokojnost
Dokonca mi vysli natolko v ustrety, ze mi prehliadku spravili v sobotu kedy ani nemaju oficialne otvorene! Prisli chlapci kvoli mne do prace
Mal som moznost ist aj do KE, ale nakoniec som sa rozhodol pre HE, kedze boli o dost ustretovejsi, prijemnejsi a lacnejsi o 50 EUR.
Dokonca mi vysli natolko v ustrety, ze mi prehliadku spravili v sobotu kedy ani nemaju oficialne otvorene! Prisli chlapci kvoli mne do prace
Mal som moznost ist aj do KE, ale nakoniec som sa rozhodol pre HE, kedze boli o dost ustretovejsi, prijemnejsi a lacnejsi o 50 EUR.
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Cestu si najde, ale ide o cas za ako dlho sa otvori a ci tak ako ked dostal 5* pri testovani, nie nadarmo sa pri zosivani zaznamenava sila kazdeho stehu v mieste airbagu.smire666 píše:Možno sa mýlim, no pokiaľ si taký hlavový airbag nájde cestu spopod obkladov stľpikov a spod obkladu stropu, nejaký navyše ešte oslabený steh na poťahu sedačky by extra problém byť nemal.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
mam prosbu, zkusil uz nekdo neoficialni servis ? ja mam domluvenou 2.servisku v HAScaru v Ostrave kde jsem si nechaval servisovat i predesle auto a rikali ze normalne servisku vyplni do knizky, daji razitko a bude to oficialni, hlavne je to o cca 35-40% levnejsi nez v Chevroletu podle toho co jsem volal do salonu po Moravskoslezskem kraji, diky za odpovedi
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tomu bych asi moc nevěřil, že si můžeš servisku udělat kdekoli. Myslím, že právě musíš chodit do značkového servisu v našem případě je to Chevrolet. Aby pak právě při uplatnění jakýkoliv závady nebyl právě v tomhle problém. Znáš to jak to chodí.....
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
cau dodo1977 do MGM topolcany chodym na prehliatky pravidelne uplna spokojnost !!
Lze teda dělat servisky i jinde kromě origoš servisů??? Nebo je to podmínka navštěvovat Chevrolet servis?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Dimco Nubira 97
Dá sa aj inde. Je to zákon ktorý sme tak ako aj Vy museli prijať pri vstupe do EÚ. Problém je v tom, že ak chceš spraviť servisku v neautorizovanom servise, musí byť na to spôsobilí, musí mať vybavenie a čo ja viem čo a musí mať na to aj nejaký certifikát. Možno by to nebol problém, problém ale nastane vo chvíli keď budeš chodiť inde a dôjde k poruche. Potom je možné že ti to auto budú aj skúmať len aby ti to nemuseli opravovať, je to komplikované tých pár korún by som obetoval a išiel do aurozizáku. Za to riziko to podla mňa nestoojí
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
ja myslim ze pokud je ten servis autorizovany k tomu udelat ti servisni operace a vypsat servisni knizku tak potom nevidim problem proc tam nechodit
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tak dneska jsem se ptal na první servisku u Dobrovolnýho v Jihlavě. Doba cca 1,5 hodiny, cena maximálně 3.500,-Kč. Radši přidal než aby jsme se pak dohadovali říkal. Mám si sám dolejt vodu do ostřikovačů, jinak ji automaticky lejou oni a platím za to.
A to důležitý: Ptal jsem se na to, že si asi donesu svůj olej, že to vyjde levněji. Bez problému můžu, ALE do servisky mi dá speciální razítko, že olej byl můj vlastní a o jaký olej se jedná. Když pak budu mít prej něco s motorem, tak si můžu bejt jistej, že na to budou koukat a nebude se jim to líbit. Říkám, že si koupím ten samej, co tam lejou oni a stejně se mu to nelíbilo. Kde prej beru tu jistotu, že když ho koupím určitě někde na netu, že mi do té lahve nenalejou nějakej ŠIT a pak to povede k té zmíněné poruše např. Vidím to tak, že mi nezbývá než vzít olej jejich, ať mám klid a nemusím se ničeho obávat. To razítko v servisce nechci a co kdyby se fakt něco stalo, co pak????
Myslím si, že se ten nákup oleje docela rozmohl, tak to prostě začali řešit tím razítkem a mraky lidí (jako já) se leknou a olej koupí od nich.
A to důležitý: Ptal jsem se na to, že si asi donesu svůj olej, že to vyjde levněji. Bez problému můžu, ALE do servisky mi dá speciální razítko, že olej byl můj vlastní a o jaký olej se jedná. Když pak budu mít prej něco s motorem, tak si můžu bejt jistej, že na to budou koukat a nebude se jim to líbit. Říkám, že si koupím ten samej, co tam lejou oni a stejně se mu to nelíbilo. Kde prej beru tu jistotu, že když ho koupím určitě někde na netu, že mi do té lahve nenalejou nějakej ŠIT a pak to povede k té zmíněné poruše např. Vidím to tak, že mi nezbývá než vzít olej jejich, ať mám klid a nemusím se ničeho obávat. To razítko v servisce nechci a co kdyby se fakt něco stalo, co pak????
Myslím si, že se ten nákup oleje docela rozmohl, tak to prostě začali řešit tím razítkem a mraky lidí (jako já) se leknou a olej koupí od nich.