uchytenie brzdicov "so sponou"
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
uchytenie brzdicov "so sponou"
ahojte.
chcel by som poprosit hlavne tych technicky zdatnejsich:
Doteraz som mal na nexii GM (delco) brzdy. Zohnal som si nove brzdy z astry F (so sponou - takym drotom), ale neviem ako ich mam upevnit na naboj vzhladom na to, ze na GM boli take valceky, po ktorych sa cely strmen posuval, tieto nove maju uzsie diery - ale dostal som ich bez valcekov. Moja otazka znie ci tento novy typ staci napevno prisrobovat k naprave, alebo mam zhanat tiez take valceky ako boli na GM, aby sa to cele hybalo. V tom pripade valceky budu musiet byt omnoho uzsieho priemeru.
chcel by som poprosit hlavne tych technicky zdatnejsich:
Doteraz som mal na nexii GM (delco) brzdy. Zohnal som si nove brzdy z astry F (so sponou - takym drotom), ale neviem ako ich mam upevnit na naboj vzhladom na to, ze na GM boli take valceky, po ktorych sa cely strmen posuval, tieto nove maju uzsie diery - ale dostal som ich bez valcekov. Moja otazka znie ci tento novy typ staci napevno prisrobovat k naprave, alebo mam zhanat tiez take valceky ako boli na GM, aby sa to cele hybalo. V tom pripade valceky budu musiet byt omnoho uzsieho priemeru.
- Reklama
este jeden postreh. pokial som dobre cital prispevky "BRZDY" tak aby si mohol dat dozadu kotuce, tak musis mat abs - lepsie povedane zadnu napravu s abs, inac by si musel menit aj zadnu napravu z kadetta ktora je sirsia a tak tam zas nedas 195/50/15" diskykaso píše:Po montazi posli foto a opis ako si ich tam dostal. O tejto uprave uvazujem.Na zadnu napravu by som dal tie predne povodne.Malo by to 4 kotuce. Kamos to takto spravil na felde.Brzdi to super
kompletni podrobny navod na vymenu prednich brz za gsicka uz jsem zverejnil cca pred rokem...
https://www.nexiaclub.com/vymena-origin ... adett-gsi/
https://www.nexiaclub.com/vymena-origin ... adett-gsi/
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ja jsem v te dobe zrovna nemel fotak...
Kotouce na zadni naprave jsou poznat celkem dost predevsim kdyz mas bud vic nalozene auto (4 lidi+), nebo jedes rychleji (120+)....
na jezdeni v jednom po meste to skoro neni poznat, ale v krizovkach se to hodi...navic kdyz poradne slapnes na brzdu tak nezablokujes jenom predek, ale vschny ctyri zaraz...obcas se to hodi
Kotouce na zadni naprave jsou poznat celkem dost predevsim kdyz mas bud vic nalozene auto (4 lidi+), nebo jedes rychleji (120+)....
na jezdeni v jednom po meste to skoro neni poznat, ale v krizovkach se to hodi...navic kdyz poradne slapnes na brzdu tak nezablokujes jenom predek, ale vschny ctyri zaraz...obcas se to hodi
PECA
specialna farba na vyssie teploty ,pozri sa v motopredajnachRadmont píše:este by ma zaujimalo ak niekto viete poradit akou farbou natriet brzdice. treba na to nejaku specialnu na brzdy aby vydrzala aj vyssie teploty, alebo staci obycajna zakladna + vonkajsia
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
ako tam chces dat tie predne???ved to musis kupit cele aj s tym malym bubnom na rucak +naboj a kotuckaso píše:Po montazi posli foto a opis ako si ich tam dostal. O tejto uprave uvazujem.Na zadnu napravu by som dal tie predne povodne.Malo by to 4 kotuce. Kamos to takto spravil na felde.Brzdi to super
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Spec na brzdiče: např. Motip, Foliatec, a mnoho jiných přímo určených na brzdiče. K dostání v každých autodílech či tuning shopech v různých barvách.Radmont píše:este by ma zaujimalo ak niekto viete poradit akou farbou natriet brzdice. treba na to nejaku specialnu na brzdy aby vydrzala aj vyssie teploty, alebo staci obycajna zakladna + vonkajsia
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project