Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
denny

Re: Závady

Příspěvek od denny »

Dojíždět nádrž až do minima bych asi ani nezkoušel. Prodejce mi říkal, že by se to nemělo, že se pak musíš celá nádrž odvzdušňovat :-)
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...co to bylo za prodejce, benzínová nádrž musí být " zavzdušněná " u deawoo přes uhlí, kvůli výparům benzínových par ( pokud by do ní nebyl přístup vzduchu nelze čerpat z ní benzín ), jinak odvzdušnuje se palivový systém od čerpadla ke vstřikům

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
denny

Příspěvek od denny »

Byl to jeden takový :D Tak mi to říkal no ale já stejně nádrž nikdy do minima nedojíždím. cca 80km jak mám dojezd tak už jedu tankovat :-)
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Zdenek R6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek R6 »

Tak řeším také "brambory" z levé strany, chtějí mi vyměnit tlumič. Mám najeto 50 tis km, není blbost měnit jen jeden tlumič? Tyto věci jsem zvyklý měnit na každé straně.
Jinak od nova mi hučí servo, teď až se přišlo na to, že to je to servo, budou mi ho měnit až dorazí.
Už po druhé mi budou měnit to zavírání kufru a něco budou dělat s přední sedačkou, která od nova lupe v zatáčkách, když tam někdo sedí. Nejdřív to zkusí prý nějak spravit a pokud to nepůjde, tak vymění celou kostru. Toš tak ;)
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Inak tie "brambory" su asi nejaky korejsko-vyrobny standard... :mrgreen:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
smire666

Příspěvek od smire666 »

Hoši, uznajte, nebyť tých "brambor," tie autá by nemali predsa chybu :mrgreen:
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Klopeme klopeme!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
smire666

Příspěvek od smire666 »

-i :PP: :PP: :PP:
EAGLE SQUADRON
honzik

Příspěvek od honzik »

V pondělí první roční kontrola v Auto Horečka (3706 Kč, 2 hodiny kvalitní práce), 15 tisíc kilometrů bez závad, auto šlape jako hodiny, jsem spokojený se servisem, ale hlavně s autem.

Těm, co řeší, zda koupit či nekoupit, doporučuji koupit. Troufám si to říct na základě ročního pohodového provozu bez závad a problémů a spokojeného ježdění.
(spotřebu neřeším - auto má i výhody a těch je převaha).
Asi to sem nepatří, ale píšu to proto, že i Chevrolet dělá auta, která fungují bez problémů.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
smire666

Příspěvek od smire666 »

honzik píše:V pondělí první roční kontrola v Auto Horečka (3706 Kč, 2 hodiny kvalitní práce), 15 tisíc kilometrů bez závad, auto šlape jako hodiny, jsem spokojený se servisem, ale hlavně s autem.

Těm, co řeší, zda koupit či nekoupit, doporučuji koupit. Troufám si to říct na základě ročního pohodového provozu bez závad a problémů a spokojeného ježdění.
(spotřebu neřeším - auto má i výhody a těch je převaha).
Asi to sem nepatří, ale píšu to proto, že i Chevrolet dělá auta, která fungují bez problémů.
Ten záver si napísal pekne :mrgreen:
EAGLE SQUADRON
kulik

Příspěvek od kulik »

Všechny zdravím. Jak jsem psal dával jsem auto do servisu na výměnu řízení. Nyní jsem si auto vyzvedl. Bylo vyměněno kompletní řízení, včetně serva. Problém s klepáním "sypání brambor" byl vyřešen. Přední náprava nevydává žádný nežádoucí hluk.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Přeji Ti, aby během pár set km se Ti to nevrátilo.
V mém případě je to od obou náprav, tak to asi nebude řízením. Vzpomínám si, že na Raceru a mám pocit, že i na Lanosu byly na brzdových destičkách takové plíšky ve tvaru destiček a ty měly zabraňovat klepání destiček při jízdě. Nevím, jestli na Cruze jsou, ale stále si myslím, že by to mohla být příčina. To klepání od destiček se lehce "roznese" po celém autě.
Je to moje teorie a kéž by to bylo tak jednoduché.
brnco33

Příspěvek od brnco33 »

Dobrý večer. Ľudia, potrebujem poradiť. Kúpil som v 2011 chevrolet 1,6l 16v (91,2Kw), vo výbave LT+. Spotreba 8,4l. Mám najazdené 6300km. To auto jazdí ako krava. Má strašne malí odpich, správa sa ako keby nemal ani plyn. Pri predbiehaní mám problémy, tak podraďujem. Jazdím okolo 4000 otáčkach. Dnes ma nasralo tak som išiel do serpentín na 5600 otáčkach a tak som jazdil asi 15 minút. Elektronika funguje bez problémov. Volal som do servisu kde mi povedali, že ak nesvieti, dáky nápis tak je všetko O.K.. Tak sa rozhodujem ho predať a buď kúpim chevrolet cruze 1,8l 16V alebo sa na to vykašlem a kúpim audinu A 6 (staršiu, 5 ročnú). A budem mať po starostiach. Chcem sa týmto Vás spýtať aké máte skúsenosti? Hlavne čo sa týka 1,6l, 16V. Budem Vám vďačný za odpovede. Ďakujem Branislav H. :(
Škoda Felícia, volkswagen Golf III rada, Renaut Thalia, Chevrolet Cruze 91,2Kw
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Moc technickej typ nejsem, ale auto je dost těžký, tak podle toho s motorem 1.6 jezdí. Začíná táhnout kolem 3tisíc otáček. Taky jsem čekal daleko víc síly, ale nepotřebuju to, stačí mi to. Pokud jsi chtěl předjíždět, tak že podřazuješ je asi normální. Kup si tu 1.8.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
brnco33

Příspěvek od brnco33 »

Rozprával som z predajcom. Tak asi zobriem tú 1,8l, 16V. Uvidíme v pondeľok. Ďakujem za radu. Branislav H.
8)
Škoda Felícia, volkswagen Golf III rada, Renaut Thalia, Chevrolet Cruze 91,2Kw
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“