Autopoťahy
Moderátor: Blue Lanos
Re: Autopoťahy
vubec bych to neresil, kazdy komu se libi at si je koupi a kdo se boji airbagu at si je nekupuje, pokud ti ta firma dava certifikat tak neresim, tak jako autorizovany servis ktery neni Chevrolet nebo treba Skoda ale vyplni servisku tak zodpovida za to ze treba brzdy vymenil spravne a taky si tam nechavas opravit auto, hotovo vyreseno a posilejte dalsi fotky kdo si je uz nechal sit
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
musel bych pohledat ale mám obyč antracit s classic modrou, ale poslali i látku na boční tapecíry
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
našel jsem, není to Cruze , ale potahy MAD obyč
- Přílohy
-
- a.JPG (101.34 KiB) Zobrazeno 3410 x
-
- b.JPG (119.76 KiB) Zobrazeno 3410 x
-
- c.JPG (95.3 KiB) Zobrazeno 3410 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Hmmm. Kvalitka. Musím uznať, že aj podľa fotiek naozaj pasujú ako riť na šerbeľ.
jj to,když jsem to poprvé viděl u Ládinka na Olšovci tak jsem jen slintal
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Ty s tou dírou na erbek jsou naprostá katastrofa. Než takové zadarmo, tak radši žádný.
Zato ty ladinka jsou super, logo chevrolet se mi tam taky líbí.
Zato ty ladinka jsou super, logo chevrolet se mi tam taky líbí.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
no moje logo je taketo
- Přílohy
-
- DSC_3284.JPG (51.14 KiB) Zobrazeno 3347 x
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010
muzu jeste dotaz? kolik vysla sada na CRUZE?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tu su moje z MAD su super sama chvala.
- Přílohy
-
- DSC00070.JPG (199.43 KiB) Zobrazeno 3277 x
-
- DSC00069.JPG (184.68 KiB) Zobrazeno 3277 x
-
- DSC00067.JPG (223.57 KiB) Zobrazeno 3277 x
Jak je to s tím logem na předních sedadlech? Líbilo by se mi tam mít to stříbrno žlutý a s nápisem Chevrolet. Jde to? A kde v ČR bych si to mohl osobně objednat? Koukal jsem, že v Jihlavě mají potahy od MAD v autosalonech Toyota a Renault. Tam by mi asi potahy na Chevrolet neobjednali, co?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
ja byt tebou objednam primo na www.autopotahy.cz, psat umis tak myslim ze neni problem, napises jake potahy chces a je to, aspon na tobe nikdo nevydela a ty nebudes muset platit treti osobe
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Jo jo, nejlepší to bude na těch stránkách. Ale jak je to s tím logem? Píšou tam něco jako, že to co bych chtěl objednají pouze - cituji: Výšivky s logami automobiliek dodávame na požiadanie automobilky, importéra, autorizovaného predajcu.
- Přílohy
-
- CE001.jpg (128.09 KiB) Zobrazeno 3243 x
Nazdarek.Ja som ich kupoval ces dilera na ich oficialnej stranke su pobocky gde su kontakty .Ceny su rovnake.A stym logom som ties rozumel ze si to nemozem dat vysit len firmi.Ale diler o nicom nevedel a priniesol mi to z logom ze to nieje problem.Mal som skusenost z prahovymi okrasnymi listami tam mi nemohli dat ten napis chevrolet len napis cruze.Tak neviem vcom je ten problem asi reklama nechapem.Ale asi sa to nejako da obyst ,mozno to musia mat na stranke napisane.pozdravujem .
Zdravím, tak dneska jsem dostal potěšující zprávu, moje reklamace na potahy, že se mi drolí byla uznána, jakmile bude mít potahy skladem jedu na výměnu. Zkusím Vám to fotnout a ukzázat, jestli nezapomenu
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey